PORTAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TORTURER
- w mackach Zła
Re: PORTAL
Zabrać im image,zostanie w chuj nudna napierdalanka po gryfie bez składu i ładu...czasem to sie sprawdza,ale nie u tej kapeli,moze jakby zwolnili,troche struktury wprowadzili w swoje utwory,coś by z tego było,nie podoba mi sie ogólnie.
Death Dwells in Love
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
pierdolenie tam.. pokochałem ich zanim zobaczyłem image
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Dobre granie, pojebane mocno, ale taki jego urok. Od nowej płyty zaczynać jak ktoś ma ochotę się zapoznawać.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
No właśnie, ja odbieram PORTAL jako twórczy i oryginalny band, taka deathmetalowa, antymuzyczna wersja Ordo Ad Chao.
Yare Yare Daze
- Góral
- w mackach Zła
Image nie image, taka Seepia czy Outre(nie mówiąc już o tegorocznym Swarth) muzycznie palą wioski, a koło "nudnej napierdalanki" nigdy to nawet nie stało. Jeden z ciekawszych australijskich projektów, bardzo bym chciał ich zobaczyć na żywo.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
Posłuchałem dwóch płyt nie wiedząc za bardzo, kiedy się zaczynają, a kiedy kończą. Oglądanie zdjęć dostarcza więcej rozrywki.
-
No ja też se lubię wypićxyyz pisze:Posłuchałem dwóch płyt nie wiedząc za bardzo, kiedy się zaczynają, a kiedy kończą. Oglądanie zdjęć dostarcza więcej rozrywki.

szczerze mówiąc to zainteresowali mnie tylko i wyłącznie swoją muzyką - nie mam pojęcia jaki mają wizerunek i jakoś specjalnie mnie to nie obchodzi. Jak będzie kiedyś okazja wybrać się na koncert to wtedy zobaczę.Flatchestbitch pisze: nie uwierzę, że zespół ten stałby się znany tylko dzięki muzyce.
Jedyne co by mnie tu mogło muzycznie zainteresować to to, że jakbym odsłuchał tych płyt drugi raz od tyłuu, pewnie nie zauważyłbym różnicy.
- Skaut
- Lykantrop
Ja naprawdę nie rozumiem jak to jest możliwe, że ktoś PORTAL uważa za antymuzykę. Przecież to takie Immolation przysypane piachem, żwirem i wwiezione na taczkach do zatęchłej piwnicy, gdzie niepodzielnie rządzą gryzonie, wilgoć i smród.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
....dokładnie, też czytam i zaczynam się zastanawiać czy o tym samym Portal niektórzy tu piszą - gdybym nie znał to naprawdę bym się przestraszył i nastawił na jakąś ciężkostrawną awangardę... 

- Xapapote
- weteran forumowych bitew
muzyka Portal to bagno ... wciąga jak chuj!
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
O właśnie, podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami. Ta muzyka jest jak jakiś pierdolony, oślizgły stwór nie z tej ziemi wijący się w jakiejś ciemnej niezidentyfikowanej mazi. Odrzuca i fascynuje jednocześnie (mnie zdecydowanie bardziej to drugie). Od dawna nic nie zniszczyło mnie tak, jak te pojebane kangury. Większość czasu mam wrażenie jakbym słuchał dark ambientu, a nie metalu.Bonny pisze:cholera ja nawet nie potrafię w jakikolwiek sposób sklasyfikować czy tym bardziej opisać tych dźwięków! jedyne co mogę powiedzieć na temat tego zespołu to, że tworzy on jedne z najbardziej niesamowitych rzeczy w muzyce ostatnich kilku lat. bezprecedensowi, bezprzykładni, genialni.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Lykantrop pisze:Ja naprawdę nie rozumiem jak to jest możliwe, że ktoś PORTAL uważa za antymuzykę. Przecież to takie Immolation przysypane piachem, żwirem i wwiezione na taczkach do zatęchłej piwnicy, gdzie niepodzielnie rządzą gryzonie, wilgoć i smród.
Ja tam Immolation nie słyszę i jak na razie to dla mnie ciężkostrawny, a nawet niestrawny, hałas.IRONMIL pisze:....dokładnie, też czytam i zaczynam się zastanawiać czy o tym samym Portal niektórzy tu piszą - gdybym nie znał to naprawdę bym się przestraszył i nastawił na jakąś ciężkostrawną awangardę... :)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Nikczemny_Żmij
- rozkręca się
Jedynka jeszcze do ogarnięcia zmysłami, potem już tylko nuklearny chaos i nieopisana groza. Pyszota.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Może i nieładnie, ale nie mam zielonego pojecia o co chodzi z tym Yog-gurtem czy czymtam.Riven pisze:oj Alsfalt, nieladnie.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt: