CLANDESTINE BLAZE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: CLANDESTINE BLAZE
O ten numer całkiem do rzeczy, w takim razie poleci cały album.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Realista
- weteran forumowych bitew
chce Ci się słuchać tego regresywnego i strasznie gównianego albumu?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Lubie regres, ale nie idiotyczny tak jak większość wypocin tego fina, ale może poszedł wreszcie po rozum do głowy.
- Block69
- zahartowany metalizator
Dobrze wchodzi ten nowy sztaf. Trza czekać na wersje MC, bo z tego nośnika to dopiero zabrzmi zajebiście.
PENIS METAL
-
- postuje jak opętany!
No ja wiem, że nie ma co porównywać, ale info było lepsze, a teraz jest też chyba lepsza płyta. Jedno jest pewne, Falling Monuments nie wyjdzie jeszcze długo z odtwarzacza. To jest niezwykłe jaki klimat potrafi stworzyć Aspa za pomocą tak skąpych środków.White Pharaoh pisze:Kurwa, wiadomość chyba nawet lepsza niż ta o nowym DSO...
Jaka miazga! Jak słucham takich rzeczy to czasami się zastanawiam nawet nie nad tym po kiego wychodzić poza metal, ale dlaczego w ogóle słuchać czegokolwiek poza black metalem. Czekam na całą płytę ze ściśniętymi pośladami! Pewnie w piątek będę już ją obracał w spoconych łapskach i śliną na brodzie... Życie jest piękne....
-
- weteran forumowych bitew
zdarza ci sie masturbowac podczas sluchania black metalu?
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Po dwóch utworach na yt dosyc fajnie to wygląda. Nie na tyle żeby odrazu rzucac się do kupowania, ale na listę można zapisać.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Scaarph
- zahartowany metalizator
wiesz co, po utworach na jewtube to nic nie jest takie samo 

zdarza mi się nie masturbowaćolgims pisze:zdarza ci sie masturbowac podczas sluchania black metalu?

- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
czekam, kiedy Mikko zacznie coverować to, co Darkthrone robi TERAZ. to będzie interesujące, bo ta nowa płyta to jednak krok w tył. nie jest zła, brzmi jak brzmieć powinna, jest na niej kilka hitów, ale generalnie nie jest to album na miarę poprzedniego.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Od początku bardzo marna wydaje mi sie ta płyta - takie pitolenie pozbawione brutalności, ale zyskuje z każdym przesłuchaniem wiec może musi się ciut zestarzeć 

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
bardzo dobry ten album. nie wiem dlaczego znowu się czepiacie.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Set
- postuje jak opętany!
Bardzo miernie znam poprzednie materiały, ot po kilka przesłuchań jakiś czas temu. Ta nowa płyta na pierwszy odsłuch była taka sobie, nic w zasadzie "innego", teraz leci już czwarty raz i zyskuje kurwa. Patenty słyszane pińcet razy, ale kogo to...Płytą roku to ni chuja nie będzie. Póki co jest to po prostu dobrze zagrany BLACK METAL.
NECRO SKINS SOCIETY
- Set
- postuje jak opętany!
- Skaut
a mnie ten nowy album trochę nudzi. Brakuje tutaj tej patologii z poprzednich krążków. Nie ma tutaj takiego killera jak chociażby "Winter of White Death" albo "Tormented" z "Deliverers Of Faith". Wszystko jakieś takie "normalne". I za chuja nie kumam co na krążku robią depresyjne smuty pokroju "Melancholy of the Falling Monuments".
Coś tam było! Człowiek!
- Morph
- Kontakt:
Podświadomie czuję, że to będzie znakomita płyta. Na DsO wszyscy narzekali a wyszedł monument, tu wszyscy narzekają więc pewnie też jest doskonale. No nic, w sobotę się przekonam.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
na razie kompletnie bez rewelacji, sa momenty ale tylko tyle
zobaczymy co dalej
zobaczymy co dalej
this is a land of wolves now
Płyta jest świetna - ten kto tego nie dostrzega musi być pryszczatym małolatem wychowanym na Reload 

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re:
Jeśli ten gówniany Winter of White Death jego jednym z lepszych numerów, to nie chcę wracać do słabszych. Żałosne gówno. I apropo wpisu powyżej, to całe CB jest właśnie dla gówniarzy wychowanych na Reload, tylko ktoś kto nie zna sie na black metalu może uważać wypociny tego pulchniaka za dobre.Skaut pisze:a mnie ten nowy album trochę nudzi. Brakuje tutaj tej patologii z poprzednich krążków. Nie ma tutaj takiego killera jak chociażby "Winter of White Death" albo "Tormented" z "Deliverers Of Faith". Wszystko jakieś takie "normalne". I za chuja nie kumam co na krążku robią depresyjne smuty pokroju "Melancholy of the Falling Monuments".