A przy okazji można nieźle zarobić, bo niektórzy skłonni są zapłacić za winyl 20 EUR + przesyłka za nagrania czeskiego kabaretu

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
żeby tu tylko o profanację jamy pekel chodziłoSkaut pisze:to jest kurwa dramatScaarph pisze:no, za tą jamę pekel powinno się ich za jajca powiesićJak, w ogóle można to rozpatrywać w kategoriach płyty roku?
+1pogodancer pisze:żeby tu tylko o profanację jamy pekel chodziłoSkaut pisze:to jest kurwa dramatScaarph pisze:no, za tą jamę pekel powinno się ich za jajca powiesićJak, w ogóle można to rozpatrywać w kategoriach płyty roku?
O specjalista od nagrywania dobrej muzy się odezwał.twoja_stara_trotzky pisze:no właśnie, 17 lat temu nagrywali dla jaj, ale DOBRĄ MUZYKĘ, a teraz nagrywają dla jaj chujnię, taka dyskretna różnica.
ja je scięgne i wrzuce wieczorem na rapidaConflagrator pisze:Posłucham całości na spokojnie, ale póki co to faktycznie brzmi jak żartNiemniej jednak ci goście wbudzają we mnie jakąś specyficzną sympatię i nawet nie mam ochoty narzekać nawet jeśli ten nowy album to będzie totalym gównem
Zajebiście, że te demosy udostępnili. Jak to można ściągnąć?
A mógłbyś na megaupload?Maleficio pisze:ja je scięgne i wrzuce wieczorem na rapidaConflagrator pisze:Posłucham całości na spokojnie, ale póki co to faktycznie brzmi jak żartNiemniej jednak ci goście wbudzają we mnie jakąś specyficzną sympatię i nawet nie mam ochoty narzekać nawet jeśli ten nowy album to będzie totalym gównem
Zajebiście, że te demosy udostępnili. Jak to można ściągnąć?
Pod jakim szyldem?twoja_stara_trotzky pisze: nagrałem w życiu KILKA lepszych rzeczy od tej płyty