Ty jesteś pierdolnięty czy tylko udajesz ??Morph pisze:Bierzesz miękką kopertę, dokładasz do obok i nie ma problemu. Szukasz minusów na siłę.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ty jesteś pierdolnięty czy tylko udajesz ??Morph pisze:Bierzesz miękką kopertę, dokładasz do obok i nie ma problemu. Szukasz minusów na siłę.
Idź wpierdalać sojowe schabowe, nie zwykłem rozmawiać z ludźmi z obiektywnie stwierdzonym zidioceniemAnthropophagus pisze: Ty jesteś pierdolnięty czy tylko udajesz ??Ale w sumie nie dziwne, Morph jest jednym z tych co żeby zrobić zdjęcie płycie musi ją koniecznie położyć stroną zapisu na dywanie co jest kurwa totalnym debilizmem, ale przecież nie ma problemu, szukamy minusów na siłę. Pewnie jeszcze później sprawdzasz czy nie ma rysek pod naturalnym światłem słonecznym ?
Aha i co to znaczy ''dokładasz do obok''? Chodzi ci o dno ?
widze masz troche zaległościtwoja_stara_trotzky pisze:fajna ta płyta, teraz dopiero znalazłem chwilę, aby jej posłuchać i chyba będę jej dość często w najbliższym czasie słuchać.
Bo 'Antikosmos' jest bardziej sucha, trudniejsza w odbiorze. 'ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ' jest bardziej melodyjny i transowy. Oczywiśćie jak najbardziej podtrzymuję swoja opinię o ostatniej płycie - bardzo dobry album.Bloodcult pisze:"ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ" lepsza od "Antikosmos", ale to tej drugiej słuchałem częściej.
Bardzo fajnie wyszło!Conflagrator pisze: Słuchał ktoś ostatniej EPki z coverem Pentagram? Ciekawe jak wyszło.
TAK! Szczególnie ten ostatni tytuł narobił niezłego smaka. Momentami przypomina mi to Grotesque i pierwszy materiał At The Gates. Generalnie nowsze Arckanum (od 'Boka Vm Kaos') >>> starsze Arckanum.boroowa pisze:po świetnych "Antikosmos" (12" + 7") , 'ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ" 12" i "Þyrmir" 7" apetyt mocno mi się zaostrzył
dobrez, ze jednak ktos przesłuchał, bo byś odpowiedzi nie dostałConflagrator pisze:Bardzo fajnie wyszło!Conflagrator pisze: Słuchał ktoś ostatniej EPki z coverem Pentagram? Ciekawe jak wyszło.
Cover Pentagram z czystymi wokalami naprawę udany. Nowy kawałek też bardzo fajny, choć rożni się od ostatniej płyty i momentami zalatuje mi nawet pewnym szwedzkim kultem, w którym Shamaatae kiedyś przez chwilę bębnił
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Pierwszy długograj obrzydził mi ten zespół na tyle, że sobie odpuściłem dalsze poznawanie... aż do "'ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ" po którym musiałem się cofnąć właśnie aż do 'Boka...'. nie wiem, to chyba dzięki thrashowej motoryce późniejsza twórczość jest o wiele ciekawszaConflagrator pisze:TAK! Szczególnie ten ostatni tytuł narobił niezłego smaka. Momentami przypomina mi to Grotesque i pierwszy materiał At The Gates. Generalnie nowsze Arckanum (od 'Boka Vm Kaos') >>> starsze Arckanum.boroowa pisze:po świetnych "Antikosmos" (12" + 7") , 'ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ" 12" i "Þyrmir" 7" apetyt mocno mi się zaostrzył
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Zaiste nowy album robi bardzo dobrze, bardzo dobrze.COFFIN pisze:Na MS nowy kawałek....Zapowiada się bardzo dobrzeW Agonii można sobie walnąć preorder