TRIBULATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: TRIBULATION
Mnie od początku zaintrygowało tylko wydawało mi się, że za krótki ten materiał. Okazało się, że to moje tajemnicze promo to tylko połowa utworów z płyty. Kupię na pewno.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
thx, właśnie zamówiłem.Oki pisze:Skaut pisze:kurwa mać, zajebista płyta. "Reinkaos" tyle, że deathmetalowe. Choć sporo tutaj blackowych naleciałości, tych niby trochę Watainowych ,ale jednak zagranych na inną nutę. Piękny klimat, daleki od standardowej szwedzizny, którą wszyscy oldschoolowcy zarzygali cały gatunek. Gdzie to można kupić?
Agonia na stanie ma
Coś tam było! Człowiek!
- Glene
- weteran forumowych bitew
Musze obczaic z ciekawosci bo pierwszy album byl calkiem dobry.
- twoja_stara_trotzky
pierwszy album nie istnieje. super partia kurwo!
-
Re:
ło kurwa, czuję się mocno zachęconySkaut pisze:kurwa mać, zajebista płyta. "Reinkaos" tyle, że deathmetalowe. Choć sporo tutaj blackowych naleciałości, tych niby trochę Watainowych ,ale jednak zagranych na inną nutę. Piękny klimat, daleki od standardowej szwedzizny, którą wszyscy oldschoolowcy zarzygali cały gatunek. Gdzie to można kupić?
- twoja_stara_trotzky
a tak całkiem serio, na razie to zdecydowanie najlepsza sierść w tym roku. śliczna płyta.
-
Ta płyta cieszy mnie jak kundla świeży boczek.
-
chcesz się przyłączyć? ;)
-
Bardzo zły wybór :)
-
- zahartowany metalizator
"Death Metal, Psychedelic Rock
Black Metal, Progressive Rock"
poważnie?
Black Metal, Progressive Rock"
poważnie?
- Harlequin
Poważnie. Ta płyta jest kurewsko zdradziecka. Za pierwszym razem wydawała mi sie ciekawa, ale rozwleczona i czasem jakby zmierzajaca do nikąd. Im więcej jej słucham tym bardziej wielowymiarowość tego krążka mi robi. Nie zdziwie sie, że ten album wraz z ubiegłorocznym Necrovation rozbudzą modę na tego typu granie (którego nawet nazwać nie potrafie, ale jest w chuj intrygujące)
-
nie no, trend wyznaczyło Abscess, umówmy się ;)
- Harlequin
chyba trąd ;)byrgh pisze:nie no, trend wyznaczyło Abscess, umówmy się ;)
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Kupiłem w ciemno w UTSOGP
-
ni cholery nie jest właśnie rozwleczona - to konwencja. rozpatruję ją właśnie pod kątem fieldsowych pasaży, fantasmagorii, iluzji i będąc o połowę krótszą, straciłaby mnóstwo ze swego uroku. ale co ja pierdolę, w połowie dopiero jestem, ale jestem zachwycony i uj :D jedynym jej problemem może (może, ale nie musi - to się okaże z czasem) być fakt, że eksperymenty mają prawo całkowicie przysłonić ich metalowe starania, przez co podświadomie z niecierpliwością wyczekujemy kolejnej solówki, kolejnego twistu, nie zwracając przy tym uwagi na metalerski kunszt ;)Harlequin pisze:Poważnie. Ta płyta jest kurewsko zdradziecka. Za pierwszym razem wydawała mi sie ciekawa, ale rozwleczona i czasem jakby zmierzajaca do nikąd. Im więcej jej słucham tym bardziej wielowymiarowość tego krążka mi robi. Nie zdziwie sie, że ten album wraz z ubiegłorocznym Necrovation rozbudzą modę na tego typu granie (którego nawet nazwać nie potrafie, ale jest w chuj intrygujące)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
byrgh pisze:ni cholery nie jest właśnie rozwleczona - to konwencja. rozpatruję ją właśnie pod kątem fieldsowych pasaży, fantasmagorii, iluzji i będąc o połowę krótszą, straciłaby mnóstwo ze swego uroku. ale co ja pierdolę, w połowie dopiero jestem, ale jestem zachwycony i uj :D jedynym jej problemem może (może, ale nie musi - to się okaże z czasem) być fakt, że eksperymenty mają prawo całkowicie przysłonić ich metalowe starania, przez co podświadomie z niecierpliwością wyczekujemy kolejnej solówki, kolejnego twistu, nie zwracając przy tym uwagi na metalerski kunszt ;)Harlequin pisze:Poważnie. Ta płyta jest kurewsko zdradziecka. Za pierwszym razem wydawała mi sie ciekawa, ale rozwleczona i czasem jakby zmierzajaca do nikąd. Im więcej jej słucham tym bardziej wielowymiarowość tego krążka mi robi. Nie zdziwie sie, że ten album wraz z ubiegłorocznym Necrovation rozbudzą modę na tego typu granie (którego nawet nazwać nie potrafie, ale jest w chuj intrygujące)
byrgh pisze:ale co ja pierdolę
The madness and the damage done.
-
jestem po czterech razach i zdania nie zmieniam. słuchałeś? :) bo ostatnie Twoje ad personamy to cytaty moich "wpadek", które zupełnie nic nie wnoszą ;) nie zgadzasz się ze mną bądź Cię irytuję to, co piszę, to po prostu wrzuć blokadę na moje posty i po sprawie. pozdrawiam serdecznie ;)