THE BLACK - Alongside Death
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: THE BLACK - Alongside Death
Ta dwójka to był jakiś cud: zupełnie inny zespół niż na jedynce, a wyszła nieziemska kosa, natychmiastowy klasyk. Cały czas mam nadzieję, że limit się nie wyczerpał i kiedyś stanie się jeszcze jeden cud,
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- maciek z klanu
Ale z tego co pamiętam to AD bylo średnio przyjęte. Tzn część pisała że fajne a część że nie. Napewno nie było ogólnego efektu wow w internecie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- postuje jak opętany!
A bo to mało było gówien, przed którymi klękano i spiżów, które przyjęto nieszczególnie ciepło? W 2008 to było granie umiarkowanie na czasie, bardzo tradycyjne mimo elektronicznych dodatków. A wtedy, żeby załapać się na hype, trzeba było proponować dysonanse (nie żeby w dysonansach było coś złego) i religijność z biczownikami. No ale czas pozwolił odsiać ziarno od plew.
- maciek z klanu
Zgadzam sie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Ja tez. Dwójka wciaz brzmi świetnie.
Czas pieknie odśpiewa trendziarskie gowna od dobrych płyt
Czas pieknie odśpiewa trendziarskie gowna od dobrych płyt
niech to miejsce niebawem zniknie