TRAUMA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Brutalize666
zaczyna szaleć

03-08-2005, 13:02

[quote][i]Wysłane przez Max_Disgruntled[/i]
No czekam na listonosza na razie. [/quote]

Myśle ze sie nie zawiedziesz. Tak jak mówilem wczesniej. Poprzednie albumy były 'na raz' i koniec. Przy tym zatrzymalem sie na troche dłuzej.
Awatar użytkownika
Fag Slayer
rozkręca się

03-08-2005, 13:19

nie zjeżdżaj ich za bardzo hehehe, postarali sie i fajnie się tego słucha ;P
If you hold your head still I will milk the cow
Brutalize666
zaczyna szaleć

03-08-2005, 13:20

Nie liczyłbym na to. Wcześniejsze to nuda jakich wiele, a tą kupiłem, żebym wreszcie mógł napisać, co sądzę o muzyce Dissenter ;) [/quote]

tak tak. typowy syndrom odrzucenia.nie znasz płyty a juz wiesz ze ci nie podejdzie. spokojnie, sluchaj jakbys nie wiedzial ze to oni:D
MacieX
zaczyna szaleć

03-08-2005, 13:28

Kupiłem nowe Dissenter za 13,80 zł (razem ze wszystkim) i więcej bym nie dał. Hail Allegro :D [/quote]
widze ze przypadki chodza po ludziach;), ja tez nabyłem tą płyte, moze w tym tygodniu tez bede miec ten materiał, tyle ze w stosunku do Ciebie "przepłaciłem" 1,20 pln ;)
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

03-08-2005, 13:48

jak mnie zainteresuje to wysuplam te 30 zyli i wezme jeszcze z pocalowaniem reki, ze tak tanio, a i rano w autobusie bedzie co poczytac.
[/quote]

kupuj nawet z pocalowaniem dupy i obciagnieciem laski,dodawanie plyt do gazety to kurestwo i tyle, to jest moje zdanie i nikt mi nie bedzie mowil ze jest cacy. ja wole troche pogrzebac i znalec zespol wiarygodny,pelen determinacji i checi grania,wysuplac te 3 dychy kupic ta plyte bez zenady. najlepszym przykladem jest Kriegsmaschine ktory wydaje dla zupelnie mikroskopijnej wytworni,bez reklam i gazetek,a juz wiele oprocz mnie osob twierdzi ,ze bedzie to najlepsza plyta roku. i co, mozna? mozna.a w autobusie poczytam sobie ksiazke. i sam se sluchaj soula czy innego rapu,tylko zauwaz ze nawet czarnuchy sie bardziej szanuja,bo swojej plyty nie pozwola dodawac do jakiejs gazetki o hip hopie(tak mi sie przynajmniej wydaje). podpisac kontrakt dla wielu to na pewno wazna rzecz,ale sie ,kurwa ,trzeba szanowac
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

03-08-2005, 13:53

ale po chuj sie tak kurwa unosisz? zluzuj cyce, bo to niezdrowe
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

03-08-2005, 14:15

sam zes na mnie wskoczyl,pajonku ;I
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

03-08-2005, 14:18

bo mnie smieszy takie podejscie. no juz, luz, moze muche na dziko? ;]
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

03-08-2005, 14:35

to cos jak pop-corn?
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

03-08-2005, 19:49

[quote][i]Wysłane przez - IX -[/i]
Ciebie smieszy bo jestes dzieckiem popkultury, bez zadnych zasad ;) [/quote]

O to to to
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

04-08-2005, 00:17

*ziew*
Awatar użytkownika
Edinazzu
weteran forumowych bitew

04-08-2005, 00:23

[quote][i]Wysłane przez absu[/i]
Ja kompletnie nie mam problemu z tym, że dana płyta dołączona została do gazety. Płyty zdobywam róznymi sposobami, z gazety, z media markt, z wysyłkowni, z wymiany z ludźmi, z wymiany na koncertach. chyba nie sposób nabycia krążka jest ważny tylko jego zawartość, prawda? Zaś co do ogólnego dostępu metalu dla ludzi 'niezaangażowanych' też mi się nie podoba, ale co robić? taky lajf, nie ma co walczyć z wiatrakami, tylko robic swoje; kupować płyty, magazyny, ziny, jeździć na koncerty. [/quote]
z takim podejsciem to ja się w 100% zgadzam .Sam tak postępuję.
Kupując płyty z T'EA nie kupuję po to aby dołączyć kolejne krążki do swojej kolekcji tylko ciekawy jestem ich zawartości. Kupuję płyty także z dziesięciu różnych źródeł min. wymienionych przez kolegę Absu.Na płyty generalnie nie żałuję kaski Kto postępuje przeciwnie to myślę ,że szybko się zoorientuje jak krótkowzrocznie i pusto się zachowuje.Czyli "Bezideowa" jednostka umrze śmiercią naturalną.
W ogóle Longinus co rozumiesz po pojęciem "Bezideowość"?Czy aby przez przypadek nie chodzi o zwykłe pozerstwo?(tak by wynikało z twoich słów) Czy ideowość może się przejawiać w nie kupowaniu płyt z Empire Records bo to nie fair w stosunku do zespołów i płyty ogólnie powszednieją?
Mam nadzieję ,że jak się "DetermiNation " ukarze to pogadamy konkretnie o muzyce ,niezależnie od tego pod jaką egidą się ukazała
Bo co tu dużo mówić dla mnie to szczegóły(zespoły same powinny dbać o swoje interesy)
Jak ktoś zacznie dyskusję o "dodawaniu płyt "do magazynu proponuję bana :)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

04-08-2005, 00:40

dodawajmy plyty do masterfula!
Awatar użytkownika
Edinazzu
weteran forumowych bitew

04-08-2005, 00:57

proponuję dla każdego użytkownika który ma powyżej 766 postów :)
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

04-08-2005, 01:00

proponuje bana dla jego starej ;]
Awatar użytkownika
Edinazzu
weteran forumowych bitew

04-08-2005, 01:01

BANały opowiadasz :)
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

14-08-2005, 14:09

Nowy kawałek Traumy wg.mnie jest zajebisty,a jak ktoś ma pierdolony problem z płytką dołączoną do TEA to niech zapierdala powiedzmy za 2 miechy do Media Markt i kupi sobie za 40 pln bez TEA,kurwa jakby Kmioł wydał np. Slayera i Exodus w TEA to też jakiś palant by pewnie się znalazł któremu by to nie pasowało.Najlepiej by było(mówie to do prawdziwków)jak by płyty były po 5 pln i były przynoszone bezpośrednio do domu z pocałowaniem w dupe,byłoby ok nie?
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

14-08-2005, 18:15

[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
Nowy kawałek Traumy wg.mnie jest zajebisty,a jak ktoś ma pierdolony problem z płytką dołączoną do TEA to niech zapierdala powiedzmy za 2 miechy do Media Markt i kupi sobie za 40 pln bez TEA [/quote]
Taki mam właśnie zamiar.
jakby K**** wydał np. Slayera i Exodus w TEA to też jakiś palant by pewnie się znalazł któremu by to nie pasowało. [/quote]
Oczywiście, że by nie pasowało.
K**** [/quote]
Jesteś z Yattering, czy tylko głupi?
(mówie to do prawdziwków)[/quote]
Słucham uważnie.
Najlepiej by było jakby płyty były po 5 pln i były przynoszone bezpośrednio do domu z pocałowaniem w dupe,byłoby ok nie? [/quote]
Nie. Najlepiej by było, jakby były za 40 zł i zdobywane za pośrednictwem korespondencji z zespołami.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

14-08-2005, 23:34

Spierdalaj małolat ,i tylko tyle mam ci do powiedzenia leszczu
ODPOWIEDZ