KERASPHORUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
Re: Kerasphorus
> Kultowy MLP już w tej chwili zespołu Pete Helmkamp`a i J. Read`a
kurwa, co za składnia
kurwa, co za składnia

Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
-
- zaczyna szaleć
Therion omega, a genesis grotesque: two violent revelations recorded May 2010 immediately before the band dissolved. The manifestation of “Necronaut”: the final occultic transmission of KERASPHORUS.
Out in May 2011
Out in May 2011
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Czekamy, czekamy.
- BadBlood
nie ode mnie aby? ;)twoja_stara_trotzky pisze:kwestia jest prosta: zamówiłem to u jednego gościa, co to zresztą pisuje tu chyba też czasami jeszcze zanim się w Polszy pojawiło CD, no i jak się pojawiło, to już nie kupowałem, bo miałem zamówione, a że się ściągało do teraz, to jakoś tak wyszło ;)
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dave pisze:Therion omega, a genesis grotesque: two violent revelations recorded May 2010 immediately before the band dissolved. The manifestation of “Necronaut”: the final occultic transmission of KERASPHORUS.
Out in May 2011

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
I to jest słitasna wiadomość :D
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- FENIKS
- w mackach Zła
a potem zapomniana taśma reh z rytuałem o prześwietnym brzmieniu. Składak ku chwale agonii wszechświata a potem Pete z łezka w oku powie że chciałby wskrzesić i dalej ciągnąć to gówno i potem znów 'dziewczynę pobili' i odejdzie od wszystkich kapel :)
Bez obrazy dla kogokolwiek. Świetnie że coś wyjdzie ale trochę to dziwnie wygląda gdy Hellcamp ogłosił opuszczenie Revenge. Zadziwiające i osobiście bardzo przykre że wysrali się na Kerasphorus.
Bez obrazy dla kogokolwiek. Świetnie że coś wyjdzie ale trochę to dziwnie wygląda gdy Hellcamp ogłosił opuszczenie Revenge. Zadziwiające i osobiście bardzo przykre że wysrali się na Kerasphorus.
- Góral
- w mackach Zła
Co to za bzdury? o tych dwóch utworach było wiadomo już rok temu.
Helmkamp pisze:After much thought and due to B.Wolaniuk’s departure and J. Read’s unavailability for live performances, I have decided to dissolve Kerasphorus.
Kerasphorus is some of the greatest music I’ve ever created. After B.Wolaniuk announced his defection and J. Read informed me that he was unable to play live, I vowed to soldier on. I recruited Zolrak (ex Morbosidad, Unholier, Nodens) to play guitar, and Paul Collier (ex Angelcorpse) on drums for the live shows that were booked.
However, playing live with different members dilutes the concept of Kerasphorus. I am therefore canceling all live performances with Kerasphorus.
On May 15th Kerasphorus recorded two songs that will be released on EP later this year.
I have already started working on a new project and hope to have material released by 2011.
Thank you for the support you’ve given Kerasphorus.
Helmkamp
03 June 2010
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
-
- świeżak
Jak kogoś interere to jest fajowa, orginalna, nowa, rozpinana i w ogóle w cipepalec bluza do sprzedania. Rozmiar M.
90 zł, poczta wliczona.
Kontakt TYLKO mail: skororyj@gmail.com
90 zł, poczta wliczona.
Kontakt TYLKO mail: skororyj@gmail.com
-
- postuje jak opętany!
Wszystkim tym, którzy jeszcze nie słyszeli Necronaut, polecam te 2 utwory ze szczerego serca. EPka ryje beret. Bardzo.
Re: KERASPHORUS
jutro będę w tym wątku walił konia bo będę miał epkę "z kopytem" w łapkach. zawartość póki co, znam ze streama i jest to nakurw bezwzględny...
- FENIKS
- w mackach Zła
zrób ripa bo nie mam patefonu.White Pharaoh pisze:Wszystkim tym, którzy jeszcze nie słyszeli Necronaut, polecam te 2 utwory ze szczerego serca. EPka ryje beret. Bardzo.
-
- postuje jak opętany!
W sieci jest pewnie pełno ripów, po co jeszcze jeden?:)
Dokładnie. Sam się musiałem takowym ratować, bo kupiłem winyl, choć nie mam go na czym odsłuchać.
- metalized
Też sobie zawziąłem ripa z netu chociaż mam winyl i mam na czym go słuchać,ale na tyle zajebista sprawa te Keras, że musialem również na przenośny sprzęt słuchopsujczy wrzucić.
P.J.E.C.
-
- zaczyna szaleć
kapela, która skończyła żywot przynajmniej jedną, pełną płytę za wcześnie.
- Godplayer
- w mackach Zła
Kurwa , skąd ja to znam . Kombinuje z kupnem tego jebanego patefonu jak wilk w wądole . Może w końcu się przełamię , mam parę fajnych rzeczy na plackach . A z drugiej strony strasznie wkurwia wydawanie niektórych tytułów tylko na LP , metale ostatnio jakieś się kurwa ekskluzywne porobili . Speszyl Edyszyn Kolekszyn Kurwejszyn .Conflagrator pisze:Dokładnie. Sam się musiałem takowym ratować, bo kupiłem winyl, choć nie mam go na czym odsłuchać.White Pharaoh pisze:W sieci jest pewnie pełno ripów, po co jeszcze jeden?:)
A w temacie - Kerasphorus przezlitosny jest !
- olo1972
- postuje jak opętany!
Cholera!Faktycznie!Jakoś wcześniej przegapiłem wątek,a tu taka rzeź!White Pharaoh pisze:Wszystkim tym, którzy jeszcze nie słyszeli Necronaut, polecam te 2 utwory ze szczerego serca. EPka ryje beret. Bardzo.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Mnie jakoś ta epka nie zachwyciła w takim samym stopniu jak mini, ale może to wina okładki...;) Będę musiał jeszcze tego posłuchać.