IMPETUOUS RITUAL (Aus)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re: IMPETUOUS RITUAL (Aus)
A to Antediluvian to podobny poziom ? z YT jakoś mnie nie zachwyca, ale wiadomo jak to jest z tymi samplam chujawymi, warto brać cd jak IR lubię wielce ?
Ostatnio zmieniony 12-12-2011, 22:05 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Godplayer
- w mackach Zła
Ja bym powiedział że to to samo piętro , tylko inny dział :)
@Lykan . To redki były . Jedną mam ja , he he he . Pierwszy strzał zresztą też .
@Lykan . To redki były . Jedną mam ja , he he he . Pierwszy strzał zresztą też .
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Niezmiennie zajebisty materiał. Dzisiaj sobie odświeżyłem i chyba cały tydzień będę się odgruzowywał.
The madness and the damage done.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Przez Ciebie muszę teraz posłuchać tych Australijczyków. Oczywiście, to żaden wyrzut, raczej muszę podziękować za przypomnienie, bo od kilku miesięcy co jakiś czas nachodzi mnie myśl, żeby posłuchać Impetuous Ritual, i nigdy akurat nie mam pod ręką. Relentless Execution... za każdym przesłuchaniem robi mi tak, jak chyba żaden Portal (Vexovoid nie wliczam, zbyt słabo znam).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie no, trochę podobieństw jest, ale mimo wszystko grają trochę inaczej niż Portal. Cały czas bardzo po swojemu.
- Sybir
Owszem, różnice są zauważalne, bardziej chodziło mi o to, że ci sami goście gruzują także w Portal, jednak to, co robią jako Impetuous Ritual ciut badziej mi się podoba.
Odbiegając nieco, od jakiegoś czasu często łapię się na myśli, że najlepiej robi mi metal z Antypodów - czy to Australia, czy Nowa Zelandia, łomot za każdym razem zbieram straszny. W zasadzie mogę do tych krajów dodać jeszcze Kanadę i ogłosić supremację dominium brytyjskiego jeśli chodzi o metal - w moim, rzecz jasna, przypadku.
Odbiegając nieco, od jakiegoś czasu często łapię się na myśli, że najlepiej robi mi metal z Antypodów - czy to Australia, czy Nowa Zelandia, łomot za każdym razem zbieram straszny. W zasadzie mogę do tych krajów dodać jeszcze Kanadę i ogłosić supremację dominium brytyjskiego jeśli chodzi o metal - w moim, rzecz jasna, przypadku.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
podpisuję się pod tymSybir pisze:Odbiegając nieco, od jakiegoś czasu często łapię się na myśli, że najlepiej robi mi metal z Antypodów - czy to Australia, czy Nowa Zelandia, łomot za każdym razem zbieram straszny. W zasadzie mogę do tych krajów dodać jeszcze Kanadę i ogłosić supremację dominium brytyjskiego jeśli chodzi o metal - w moim, rzecz jasna, przypadku.
In a world of compromise...some don't
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Album "Unholy Congregation of Hypocritical Ambivalence" ukaże się w kwietniu z taką okładką:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
KURWA NARESZCIE!!! Ile ja już czekam na tę płytę. Wspaniały czas - w zeszłym roku Portal i Altars zburzyły mi pospołu świat, a w tym IR poprawi (nie może być przecież inaczej). Super sprawa, cieszę się jak dziecko ;)
-
- weteran forumowych bitew
\o/ Radość!
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
A jak u Ciebie z Grave Upheaval?Sybir pisze:Wspaniały czas - w zeszłym roku Portal i Altars zburzyły mi pospołu świat (...)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Sybir
Re: Odp: IMPETUOUS RITUAL (Aus)
Właśnie po raz kolejny przypomniałem sobie, że jeszcze tego nie słyszałem. Posypuję głowę gruzem.Pacjent pisze:A jak u Ciebie z Grave Upheaval?Sybir pisze:Wspaniały czas - w zeszłym roku Portal i Altars zburzyły mi pospołu świat (...)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Zachowali pomysł na niedorzeczne tytuły płyt :) Tak czy inaczej, dobra wiadomość, debiut to absolutna ekstraklasa gruzołomotu.
- Biały
- w mackach Zła
liczę na podobny poziom co na debiucie, a będzie masa ok
- Glene
- weteran forumowych bitew
Ktos na forum NWN porownal te okladke do fallusa jakiegos przedwiecznego :). Czekam mocno i bardzo, bo juz sadzilem, ze nigdy nic nie wydadza!
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
mala zajawka.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Zajawka specjalnie nie zaskakuje, a okładka fantastyczna. Teraz tylko czekamy na tracklistę i będziemy mieli poważnego kandydata na płytę roku. ;)
- lysstay
- zaczyna szaleć
+1Self pisze: będziemy mieli poważnego kandydata na płytę roku. ;)
-
Utworek: