SZRON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- metalized
- weteran forumowych bitew
Re: SZRON
A mi Szadź sie całkiem widzi, własnie dopiero co finalizowalem zamowienie w Garazelu gdzie między innymi pokracznymi kapelami i nowy Szron sie trafił. Przyjdzie posłuchamy pozwiedzamy ocenimy
P.J.E.C.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
yossarian84 pisze:Słucham właśnie Zeal i zadziwia mnie, że są nadal zespoły, które nie wstydzą się grać tak banalne riffy. Niby fajnie się tego słucha, ale to muzyka, którą sam bym umiał zagrać mimo że od dobrych lat nie miałem gitary w ręce. Głupawa płyta.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
dajta mnie te płyte na mp3
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Herezjarcha
- w mackach Zła
A jak ta nowa płyta ma się do poprzedniej? Bo nie powiem, ale Zeal to było rozczarowanie potężne. Zero leśnoziomowego klimatu z Frost Eternal, zero odhumanizowania i komory gazowej z debiutu. Takie tam pseudohiciory.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Herezjarcha pisze:A jak ta nowa płyta ma się do poprzedniej? Bo nie powiem, ale Zeal to było rozczarowanie potężne. Zero leśnoziomowego klimatu z Frost Eternal, zero odhumanizowania i komory gazowej z debiutu. Takie tam pseudohiciory.
szron na nowym albumie wrocil do starego darkthrone wiec nie masz sie czego obawiac :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Uważam że jest dużo lepsza, właśnie taka jaką chciałeś żeby była "Zeal" ; las, komora i odhumanizowanie w jednej pigułce (a raczej w czterech pigułkach)Herezjarcha pisze:A jak ta nowa płyta ma się do poprzedniej? Bo nie powiem, ale Zeal to było rozczarowanie potężne. Zero leśnoziomowego klimatu z Frost Eternal, zero odhumanizowania i komory gazowej z debiutu. Takie tam pseudohiciory.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Kawałek tytułowy wygrzebany na youtubie w pełni potwierdza te opinie i Szron na pewno powędruje na półkę.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
proste. Zeal była odskocznią wg mnie w stronę nowego Satyricon (Zeal moim zdaniem jest bardzo dobrym materialem, tyle że mocno hiciarskim), a nowa to stary Darkthrone więc wiadomo o co chodzi :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- postuje jak opętany!
Zeal raczej nie trafił w me gusta, ale już słyszę, że z nową zaprzyjaźnię się bliżej.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
jeśli ten kawałek jest reprezentatywny dla całej płyty to znów wydali zbędny album
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
- rasowy masterfulowicz