Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Hellthrasher Productions:
"We are very excited to announce our successful agreement with Bonesaw UK for the release of the compilation of demos, outtakes and live rarities including both "Live by the Bone... Die by the Saw" and "Smack Zombie" EPs + lots of other unreleased stuff. We expect it to be out in the middle of 2013. More information shortly!"
słucham cały wieczór splitu Abscess / Bonesaw. pierwsza strona wiadomo - jedna z najlepszych w karierze Reiferta, ale to co dzieje się po szkockiej stronie to jest mózg permanentnie rozjebany... chyba żadna z kapel obracających się w obrębie stylistyki stworzonej przez Autopsy albo Abscess nie jest tak dobra. epigoni na punkcie których tracę głowę
A ja ostatnio słucham tego co Eat my Fuk spłodzili na dzień dobry i stwierdzam, że nikt tak przepięknego tribiute dla GG Allina nie zrobił, jednocześnie nie coverując boga :) Reifert ma łeb na karku i nie zdziwiłbym się, jakby za 50 lat odpowiednik Trocaka uznał go za wizjonera :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Lykantrop pisze:A ja ostatnio słucham tego co Eat my Fuk spłodzili na dzień dobry i stwierdzam, że nikt tak przepięknego tribiute dla GG Allina nie zrobił, jednocześnie nie coverując boga :) Reifert ma łeb na karku i nie zdziwiłbym się, jakby za 50 lat odpowiednik Trocaka uznał go za wizjonera :)
Ja myślę, że to nastąpi zdecydowanie szybciej i wbrew protestom miernot, różnej maści.
Panowie! REIFERT = DEATH METAL! Ale w temacie AUTOPSY/ABSCESS należy zawsze wspominać o dwóch najlepszych duetach gitarowych w DEATH Metalu czyli kolejno Coralles/Cutler i Coralles/Bower! Na DVD "Born Undead" jest taka fajna scena jak Danny Indianiec w totalnym amoku, prawdopodobnie pod pływem jakichś tam środków wymiata istną kakofonię na swoim starym, wysłużonym wiośle. Uwielbiam kolesia!
SCREAMBLOODYGORE pisze:ktoś widział już nowego longa w PL?
Użytkownik AroHien chwalił się, że to kupił.
Ano kupił ale w U.K. ;)
Brałem od wydawcy tego materiału. Razem z koszulem ( za fajna jest ta okładka aby tylko w domu ją pokazywać hehe) 12 funtów mnie kosztowała i trzy dni oczekiwania. A materiał oczywisty, bez progresu czyli czytaj: świetny. Jak najbardziej polecam zwolennikom usmiechniętej zgnilizny.