"Tiamtu" jest akurat świetne i pełne tego czegoś czego brakuje mi na nowym CC :)Drone pisze: "strzały od niechcenia" wypuszczone przez tych bardziej utalentowanych (vide "Tiamtu").
CORPUS CHRISTII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: CORPUS CHRISTII
Na początku trochę mnie to mielenie męczyło, ale później doszło do mnie, że idealnie komponuje się z resztą. Niczym krzyżówka DMDS i wolniejszych partii Morbid Angel.
-
- zahartowany metalizator
@Drone
nie, ale chetnie obadam, bo ciekawy jestem pierwotnosci wg. Portugalczyka, ktory na moje ucho wyraznie inkorporuje swoje narodowe obyczaje w muzyke. poza tym to czlowiek szybko uczacy sie na wlasnych bledach, co udowodnil tworzac przepasc pomiedzy Rising a Luciferian Frequencies :)
nie, ale chetnie obadam, bo ciekawy jestem pierwotnosci wg. Portugalczyka, ktory na moje ucho wyraznie inkorporuje swoje narodowe obyczaje w muzyke. poza tym to czlowiek szybko uczacy sie na wlasnych bledach, co udowodnil tworzac przepasc pomiedzy Rising a Luciferian Frequencies :)
- boroowa
- weteran forumowych bitew
z miłą checią zaszczekam hau hau, zegnę się w pałąk i wyprodukuję pieknego klocuszka na ten krążek, bo do tego tylko sie nadaje.. ten unikalny limitowany do 1 kopii zupa-dupa-Die Hard egzemplarz wyślę kurierem na twoj adres... swoją kopię będziesz mógł słuchać w samochodzie przeciskając się w korkach do stolicy. umowa stoi?Drone pisze:P.S. Kolegę boroowę zapraszam zaś pod stół w celu zaintonowania pokornego "hau, hau" :)
proponuję mniej biegów z dwiema siatkami i czteropakiem coli na rzecz gruntownego czyszczenie uszu, CRAFT rozwija najlepsze patenty z 2 i 3 DARKTHRONE i tam, gdzie kopiści z Hell Darkness poszliby na łatwiznę i stworzyli piąty klon riffu CELTIC FROST, CRAFT zaczyna bawić sięm konwencją... I to jest nowa strategia syntezy. I to jest nowa koncepcja sztuki.So_It_Is_Done pisze:Chodziło tu o bezpłciowe kopiowanie. Ile można słuchać tych prostackich patencików? Zero jakiejkolwiek orygianlnosci.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
bez wątpienia najlepszą pozycją w ich dyskografii jest krwisty Saeculum Domini. pozostałe albumy nawet nie zbliżają się do tego dzieła. kto ma to w oryginale docenia zapewne również walory szaty graficznej. ktoś wie czy to jest jeszcze gdzieś do nabycia?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
U virginmary88 na alledrogo bywało.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Dzięki, poszukam w podziemnych katalogach, wszak Polska to nie cały świat. Będę niedługo na koncercie, nawet się ostatnio nie interesowałem i nie wiem w jakim składzie Horrendus zagra. Ktoś wie jak to wcześniej wyglądało od strony koncertowej?
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Wujek Drone - mistrz ciętej riposty.Drone pisze:Spierdalaj.
I'll give you black sensations up and down your spine
-
- rasowy masterfulowicz
Zamówiłem se to nowe CD, we wtorek będę miał. Jak będzie chujowe to was zajebie :D
HAILSA!!!!!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Żeby w ciemno kupować płyty CC to już naprawdę trzeba być przekozakiem.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rasowy masterfulowicz
-
nie zawiedziesz sie ;)
-
- rasowy masterfulowicz
-
czysta szczerosc, zero sarkazmu :)
-
- rasowy masterfulowicz
A, już myślałem, że to ironia, a płyta to gówno największe. W sumie zaufałem Dronowi, zobaczymy jak na tym wyjdę. :D
HAILSA!!!!!
Pewnie dobrze - Drone zwykle kuma black metal, ma wpadki (vide ostatni Burzum), ale zwykle można mu zaufać. :)
- Plastek
- Kontakt:
Jasne kurwa. Napierdalania to tam nie ma za grosz, są za to tony mega trendziarskiego, sapiącego, geriatrycznego religijnego gówna, które nijak się ma do "napierdalania". Napierdalanie to było na pierwszym albumie, teraz jest stękanie pozbawione mocy.Conflagrator pisze:Nie. Tam jest kilka riffów, które mogą kojarzyć się z takim graniem (choć osobiście kojarzą mi się bardziej z Thorns/Mayhem, zresztą taki był zamysł). Cała reszta to w sumie typowe infernalowe napierdalanie, które z religijnym graniem wiele wspólnego nie ma. Zresztą są to jedne z moich ulubionych kawałków IW :)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Najprzewielebniejszy
Pan szanowny moze sobie wezmie na wstrzymanie?Drone pisze:Zasługujesz tylko na takie traktowanie. Abstrahuję też tutaj od uraz osobistych, ale jeżeli piszesz, że nowa płyta CC nadaje się tylko do tego, by na nią nasrać, to ja muszę stanąć w jej obronie. Można napisać, że się nie podoba, że jest np. słaba, nieudolna, nudna itd. Natomiast tak ewidentny brak szacunku do czyjejś, obiektywnie rzecz biorąc przyzwoitej twórczości, wymaga zdecydowanych kroków.boroowa pisze:Wujek Drone - mistrz ciętej riposty.Drone pisze:Spierdalaj.
Edit. Wykasowałem obraźliwe słowa. Poniosło mnie trochę. :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Maleficio
- Kontakt:

Apeluje, zeby forum zamkineto ponownie bo wrocil jezyk nienawisci
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Craft porównujesz do klasyków Darkthrone? To nieudolna kopia i wolę Hell Darkness z ich pójściem na łatwiznę, bo przynajmniej spirytus czuć.boroowa pisze:Proponuję mniej biegów z dwiema siatkami i czteropakiem coli na rzecz gruntownego czyszczenie uszu, CRAFT rozwija najlepsze patenty z 2 i 3 DARKTHRONE i tam, gdzie kopiści z Hell Darkness poszliby na łatwiznę i stworzyli piąty klon riffu CELTIC FROST, CRAFT zaczyna bawić sięm konwencją... I to jest nowa strategia syntezy. I to jest nowa koncepcja sztuki.So_It_Is_Done pisze:Chodziło tu o bezpłciowe kopiowanie. Ile można słuchać tych prostackich patencików? Zero jakiejkolwiek oryginalnosci.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.