ARCHGOAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Morph[/i]
mogę ci przepalić najnowszy Gorgoroth [img]http://www.morfeo.neostrada.pl/roootfl.gif[/img] [/quote]
na chuj mi drugi, jeden już mam, dosłuchałem do połowy i jebnąłem w kąt pokoju
mogę ci przepalić najnowszy Gorgoroth [img]http://www.morfeo.neostrada.pl/roootfl.gif[/img] [/quote]
na chuj mi drugi, jeden już mam, dosłuchałem do połowy i jebnąłem w kąt pokoju

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Mental
- weteran forumowych bitew
Troche pozno, ale w koncu dorwalem nowego Arcykozla - i powiem bez sciemniania - srednia ta plyta w chuj, wszystkie kawalki grane na jedna modle przez co wszystko zlewa sie w jedna bezpostaciowa calosc. Na pewno nie jest to kupa gowna, ale tez nie jest to plyta wybitna. Nie na to czekalismy tyle lat...
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- OD-BYT
- rozkręca się
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
heheheh niektóre kapele do dzis nienagrały pierwszej płyty i sa bardziej kultowe.ten zespoł bez obrazy to chyba gdzies tak okolo końca pierwszej setki. [/quote]
Lepszy od Black Witchery. To to w ogóle jest gdzieś w okolicach końca tysiąca. Co prawda gustuję w bardziej skomplikowanej odmianie blacku, ale i czegoś takiego posłuchac lubię, więc w Archgoat się zaopatrzę w głębokim poważaniu mając to, co sądzą na temat tej kapeli malkontenci zasłuchani ( słusznie zresztą ) w technicznym death metalu. ( WOW, ale mi wyszło długie zdanie ! )
[quote]wszystkie kawalki grane na jedna modle przez co wszystko zlewa sie w jedna bezpostaciowa calosc.[/quote]
A czego Ty oczekiwałeś ? Solówek ?
heheheh niektóre kapele do dzis nienagrały pierwszej płyty i sa bardziej kultowe.ten zespoł bez obrazy to chyba gdzies tak okolo końca pierwszej setki. [/quote]
Lepszy od Black Witchery. To to w ogóle jest gdzieś w okolicach końca tysiąca. Co prawda gustuję w bardziej skomplikowanej odmianie blacku, ale i czegoś takiego posłuchac lubię, więc w Archgoat się zaopatrzę w głębokim poważaniu mając to, co sądzą na temat tej kapeli malkontenci zasłuchani ( słusznie zresztą ) w technicznym death metalu. ( WOW, ale mi wyszło długie zdanie ! )
[quote]wszystkie kawalki grane na jedna modle przez co wszystko zlewa sie w jedna bezpostaciowa calosc.[/quote]
A czego Ty oczekiwałeś ? Solówek ?
-Najdroższy libertynie - powiedziałam - a więc lubisz tyłek !
-Ach ! Pani, czy istnieje w świecie wyborniejsza rozkosz ?
-Ach ! Pani, czy istnieje w świecie wyborniejsza rozkosz ?
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Mental
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez OD-BYT[/i]
A czego Ty oczekiwałeś ? Solówek ? [/quote]
Zniewalajacych pasazy klawiszy i goscinnego wystepu Kinga Diamonda.
A czego Ty oczekiwałeś ? Solówek ? [/quote]
Zniewalajacych pasazy klawiszy i goscinnego wystepu Kinga Diamonda.
You may raise your chalice of nothing