MASSEMORD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Semigod
- rozkręca się
Re: MasseMord
No z pewnych źródeł wiem, że chłopaki z Massemord mają opracowane specjalne programy treningowe i dietę, żeby być bardziej efektywnym w machaniu prawicą.
-
- rasowy masterfulowicz
- Castor
- weteran forumowych bitew
Nowy wałek z mającego się ukazać 24 września singla "Notes of Antihate Profound" dostępny na:
http://www.myspace.com/paganrecords
Obecnie zespół kończy miksy nowego, pełnowymiarowego albumu "The Madness Tongue Devouring Juices of Livid Hope", który ma ukazać się w listopadzie tego roku.
Super wiadomość
http://www.myspace.com/paganrecords
Obecnie zespół kończy miksy nowego, pełnowymiarowego albumu "The Madness Tongue Devouring Juices of Livid Hope", który ma ukazać się w listopadzie tego roku.
Super wiadomość

- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Nowy-stary raczej, ciekawe jak im ta cała płyta wyjdzie.
-
- mistrz forumowej ceremonii
no, prawdziwa rewelacjaCastor pisze: Super wiadomość

- Lykantrop
Takie w sumie nic fajnego. Myślał ja, że to same nowe wałki byndą na tej jEPce.
Poczekam na pełną płytę, szkoda keszu. Lepiej kupić ostatni Throneum.
Poczekam na pełną płytę, szkoda keszu. Lepiej kupić ostatni Throneum.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Castor
Sample z nowego albumu dostępne na http://www.myspace.com/paganrecords
wreszcie normalny werbel. Poza tym mam jednak obawy co do tej nowej płyty.
wreszcie normalny werbel. Poza tym mam jednak obawy co do tej nowej płyty.

- Lykantrop
Ciężko sądy wygłaszać po takich rzuconych ochłapach, ale jedyne co odczułem przy słuchaniu to znane wszystkim uczucie znuzenia. Ksiakieś monotonne to.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Castor
- olo1972
- postuje jak opętany!
Oby pozytywnie!Conflagrator pisze:Całość nie, ale co poniektórzy mogą być zaskoczeni.
-
- postuje jak opętany!
Sample z plytki brzmi ciekawie. Moze byc dobrze. Ostatnia rzecza jaka mi sie podobala bylo "Hatred Towards Mankind And Life Itself " :)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
zaskoczeni w pozytywnym tego słowa znaczeniu rozumie?Conflagrator pisze:Całość nie, ale co poniektórzy mogą być zaskoczeni.
- Castor
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Liczyłem że bardziej minimalistycznie pojadą, chociaż taki urok sampli że pewnie wybrane zostały akurat te fragmenty gdzie coś się dzieje w pierwszym planie.
- Castor
"Trzeci album MASSEMORD zatytułowany "The Madness Tongue Devouring Juices of Livid Hope" zostanie wydany 10 listopada. Część materiału została nagrana w olsztyńskim X Studio z Szymonem Czechem za konsoletą, pozostałe partie zarejestrowano w Chorzowskim studio Czyściec z Nihilem w roli producenta. Stroną wizualną albumu zajęła się Martyna Paluchniewicz, autorka oprawy graficznej min. poprzednich płyt Massemord i Cssaba. Pod każdym względem "The Madness Tongue Devouring Juices of Livid Hope" to nowa jakość w twórczości MASSEMORD, zarówno pod względęm kompozytorskim jak i brzmieniowym. Na płytę składa się jedna, mostrualna 35-minutowa kompozycja, transowego, hipnotycznego black metalu, penetrującego niezbadane jeszcze obszary psychodelicznej otchłani. To kolejne arcydzieło firmowane znaczkiem "Niech płonie świat" ukaże się w wersji CD oraz limitowanago winyla w gatefoldzie. Fragmenty z płyty są do odsłuchania na naszym MySpace."
"Winylowa wersja EP-ki MASSEMORD "Notes of Antihate Profound" jest już dostępna na limitowanym do 500 egz. czarnym winylu opakowanym w okładkę gatefold."
Źródło: Pagan Records
"Winylowa wersja EP-ki MASSEMORD "Notes of Antihate Profound" jest już dostępna na limitowanym do 500 egz. czarnym winylu opakowanym w okładkę gatefold."
Źródło: Pagan Records

- MinT
- Kontakt:
Do bólu hipnotyczny, śmierdzący wałek.
Na razie nie umiem ocenić. Trzeba się w to mocno wgryźć.
Jednak Abruptum nie przebili.
Na razie nie umiem ocenić. Trzeba się w to mocno wgryźć.
Jednak Abruptum nie przebili.

*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Lykantrop
W shopie Pagan można już zakupić wersję CD.