BASTARD PRIEST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BASTARD PRIEST
płyta 2011 roku !!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- twoja_stara_trotzky
bez jaj :D
ale faktycznie jest BARDZO BARDZO DOBRA.
- twoja_stara_trotzky
Marian, co sądzisz o tej płycie, wyłowiłeś już ją spośród tych setek niepotrzebnych płyt?
- Lykantrop
GG Allin (w końcu) meets Entombed. Dla mnie zaraz za Autopsy najlepszy hit 2011.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- YNKE
- w mackach Zła
Dobra, dobra a słyszałeś ich poprzednie wydawnictwa? Demko "Merciless Insane Death" i płytę "Under the Hammer of Destruction"? Są znacznie lepsze od "Ghouls of the Endless Night" więcej tam brudu, wściekłości i siarki, ostatnia płyta jest dobra ale już mną tak nie jebnęła o ścianę.twoja_stara_trotzky pisze:bez jaj :D
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- twoja_stara_trotzky
Poprzednią płytę mam przecież od dawna na półce i JEST GORSZA OD NOWEJ. :D
- YNKE
- w mackach Zła
jakoś mnie nie dziwi to co napisałeś reakcjonisto jeden :D
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- twoja_stara_trotzky
sam jesteś reakcjonistą, złośliwie podważasz opinie majestatu :D
-
- weteran forumowych bitew
coś nie halo ze mną... robiłem kilkanaście podejść do tej płyty i nie chwyciło... przed momentem przerwałem słuchanie długograja CRETIN żeby jeszcze raz dać szansę BP i to był błąd:-/
- twoja_stara_trotzky
nie rozumiem, to jest właśnie żywcem uchwycony klimat najlepszych metalowych wyziewów z końcówki lat 80 i początku 90. czuć dokładnie punkowy rodowód tej muzyki, czyli coś, co - w trakcie degeneracji metalu, zwanej nieopacznie ewolucją - zaginęło niemal zupełnie. tu jest to żywe. poza tym brzmienie. jest idealne, dawno nie słyszałem tak doskonale brzmiącej płyty z death metalem. zero studyjnych bajerów, czysty ogień. gary chodzą po prostu pięknie, a gitara powoduje spazmy radości :D
- FENIKS
- w mackach Zła
pierwsza płyta jak najbardziej ok do tej ciężko mi podejść i zawod za zawodem. może po prostu strzał w pysk jaki był za pierwszym razem drugi raz nie jest tak powalajacy. cos odwrotnego ma Master grają dokładnie cały czas to samo i tak samo kopią mi dupsko zawsze. BP się nie udało.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wydali już drugi album?FENIKS pisze:pierwsza płyta jak najbardziej ok do tej ciężko mi podejść
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lykantrop
Ano wydali. I wbrew temu co mówi Feniks - dużo lepszy od debiutu.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
w dodatku jedna z najlepszych plyt death metalowych ubieglego roku.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- FENIKS
- w mackach Zła
no cóż trudno... może mało czasu ale puki co mnie drugi wyziew nie rajcuje...
-
Lepszy od "Ghouls of the Endless Night"?! To wybitna musi być ta "dwójka", bo debiutancki album uważam za świetny.Lykantrop pisze:Ano wydali. I wbrew temu co mówi Feniks - dużo lepszy od debiutu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lykantrop
No spoko, ale jak zobaczysz na M-A to spostrzeżesz, że obydwoje mamy podobne zdanie. :-)
-
Jesteś kobietą?
- Sybir
Przyszła pora, bym poznał - po uprzednim zapoznaniu się z Under the Hammer of Destruction, przed jakimiś dwoma miechami - Ghouls of the Endless Night. I tak, jak jedynka jest niezła/dobra, tak druga odsłona Klechy jest co najmniej dobra, zdecydowanie lepsza od debiutu. Pamiętam, że tak jak słuchając Under... nie chciało mi się odtwarzać tego dwa razy z rzędu, to już z Ghouls... tego "problemu" nie mam - i teraz z kolei skonfrontowałbym zawartość dwójki z jedynką, której już w zasadzie nie kojarzę ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
A ja jednak wolę 'jedynkę' ( która 'jedynka' nie jest ale jebał to pies hehe) Ghouls... jawi mi się jako płyta oczywista. Wiem, że to dosc dziwnie brzmi w obliczu tych surowych dzwięków, ale ja takiej płyty się spodziewałem i obawiam się, ze to nie przypadek.Nie jestem jednak na nie, cieszą mnie te dzwięki i pewnie sprawdze ich kolejną płytę.