BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
Białystok to stan umysłu widać, taki Sosnowiec Polski północnej ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No nie wiem, bo Białystok to zagłębie świetnych kapel, a Sosnowiec to niby też Zagłębie, ale muzycznie to chyba tylko Kiepura i PSYCHONEUROSIS.Hatefire pisze:Białystok to stan umysłu widać, taki Sosnowiec Polski północnej ;-)
Ostatnio zmieniony 29-12-2018, 18:42 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- SODOMOUSE
i death/doom Moriturus (poźniej Sage)
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- postuje jak opętany!
Cieszę się, że ten stan umysłu pozwolił powstać takim kapelom jak Neuropathia, Dead Infection, Squash Bowels, Meat Spreader, Incarnated, a nawet moim maluczkim TDG :)Hatefire pisze:Białystok to stan umysłu widać, taki Sosnowiec Polski północnej ;-)
- Hatefire
Przecież podśmiechujki tylko sobie uprawiam, przy okazji tej aferki. Na marginesie mam rodzinę w Białymstoku. Ładne miasto naprawdę.
Edit: Na marginesie moja rodzinka z Białegostoku potwierdza stereotypy o zaścianku poniekąd. Co kuzyn przeżył jak sobie wziął za żonę prawosławną, to jego. Rzutem na taśmę jego rodzice zdecydowali się jednak udać na wesele. Cyrk na kółkach.
Edit: Na marginesie moja rodzinka z Białegostoku potwierdza stereotypy o zaścianku poniekąd. Co kuzyn przeżył jak sobie wziął za żonę prawosławną, to jego. Rzutem na taśmę jego rodzice zdecydowali się jednak udać na wesele. Cyrk na kółkach.
Ostatnio zmieniony 29-12-2018, 19:15 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Jan_Bińczycki
- zaczyna szaleć
Ale tu się dzieje. Muszę posłuchać tej Batuszki.
Białystok bdb. Bywałem. Co prawda w latach osiemdziesiątych, ale liczy się fakt. W związku z całą sytuacją przypomniałem sobie, że wpadłem kilka lat temu na Barfolomieja na którymś z Brutali. Facet w okolicach pięćdziesiątki. Tak sobie pomyślałem. Być może ze zmęczenia. Tylko nie pamiętam kto był bardziej zmęczony. Tymczasem patrzę w świadectwo chrztu, a to szczawik jest. Tym bardziej zasadne jest pytanie stawiane przez Wacka, a może Tomka, tam gdzieś wyżej, na co miała mu wystarczyć ta domniemana kupa babuszkowych talarów. I faktycznie może być to mieszkanie, bliźniak lub dom. Chce się chłopina wreszcie usamodzielnić i nadarzyła się okazja. Szkoda tylko, że chwyta się każdego sposobu. Zawsze powtarzam. Zbyt długie mieszkanie kątem u mamusi jest szkodliwe dla organizmu człowieka. Bez względu na to jak wspaniała jest to kobieta.
- SODOMOUSE
ostatnią razą, widział Bart Barta, we Wrocławiu. Na Dead Congregation (Sombre Martyrium Over Europe), w Ciemnej Stronie Miasta (chyba już RIP) . Prawda Wacław?
Ostatnio zmieniony 29-12-2018, 20:00 przez SODOMOUSE, łącznie zmieniany 1 raz.
NYCHTS
- Medard
On mieszka jeszcze z mamusią? Jprld535 pisze:Białystok bdb. Bywałem. Co prawda w latach osiemdziesiątych, ale liczy się fakt. W związku z całą sytuacją przypomniałem sobie, że wpadłem kilka lat temu na Barfolomieja na którymś z Brutali. Facet w okolicach pięćdziesiątki. Tak sobie pomyślałem. Być może ze zmęczenia. Tylko nie pamiętam kto był bardziej zmęczony. Tymczasem patrzę w świadectwo chrztu, a to szczawik jest. Tym bardziej zasadne jest pytanie stawiane przez Wacka, a może Tomka, tam gdzieś wyżej, na co miała mu wystarczyć ta domniemana kupa babuszkowych talarów. I faktycznie może być to mieszkanie, bliźniak lub dom. Chce się chłopina wreszcie usamodzielnić i nadarzyła się okazja. Szkoda tylko, że chwyta się każdego sposobu. Zawsze powtarzam. Zbyt długie mieszkanie kątem u mamusi jest szkodliwe dla organizmu człowieka. Bez względu na to jak wspaniała jest to kobieta.
Białystok, to dla mnie kindziuk, kiszka ziemniaczana, świetne wędliny, dobrze przyrządzone mięso.
Nazw innych nie pamiętam, ale genialne jedzenie.
Szacunek, chociaż nigdy nie byłem, ale jadłem, mamusia kiedyś przywiozła z delegacji.
No właśnie kochana mamusia, ale tak do szkoły średniej starczy na codzień.
Potem sam sobie kupowałem, ale w Sokółce, to chyba niedaleko.
- Hatefire
U rodziny żony kuzyna jadłem taką babkę ziemniaczaną z słoniną i sosem grzybowym. Nażarłem się tym tak w opór, że aż mi się cofało :-)Medard pisze:kiszka ziemniaczana
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Babka ziemniaczana to coś trochę innego, właśnie mi przypomniałeś nazwę.Hatefire pisze:U rodziny żony kuzyna jadłem taką babkę ziemniaczaną z słoniną i sosem grzybowym. Nażarłem się tym tak w opór, że aż mi się cofało :-)Medard pisze:kiszka ziemniaczana
Genialne jedzenie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- maciek z klanu
Paniczu Sosnowca nic nie przebije. Ma panicz tak daczę więc pewnie i marchewki dziwne rosną :)Hatefire pisze:Białystok to stan umysłu widać, taki Sosnowiec Polski północnej ;-)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
@ SADO tak było. nie kłamię. Ty też nie ;-)SODOMOUSE pisze:ostatnią razą, widział Bart Barta, we Wrocławiu. Na Dead Congregation (Sombre Martyrium Over Europe), w Ciemnej Stronie Miasta (chyba już RIP) . Prawda Wacław?
@ Madrad (chyba przekręciłem, nie było łatwiejszego nick'a? ) jako smakosz mający przy boku swym blogerkę kulinarną uwielbiamy miłością swą te białostockie a wręcz podlaskie specjały. jedzenie naprawdę bardzo dobre. chwilami obciąża flaka, ale pychotka. powaga.
i ludzie mili. a nie takie hamstfo'und'buractfo jak tu mnie na wsi. byłem dzisiaj na piccy. picca dobra. włoch z włoch robi (pewnie jakiś kozanostra-uciekinier). fajny gość. taki uśmiechnięty. lubię go. ale ta obsługa. ciepneli nam tom picca za 120 pln jak psom. no, ale na podlasiu dobre. bardzo dobre. byłem. będę. polecam.
lys på slutten av lys
- Hatefire
Fakt. Jak wyrywam z ziemi krzyczą "Legia mistrz!!!" ;-)maciek z klanu pisze:Paniczu Sosnowca nic nie przebije. Ma panicz tak daczę więc pewnie i marchewki dziwne rosną :)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Kurna co za ceny tam macie w tej stolnicy. U mnie na prowincji włosko-włoska pizza robiona przez włosko-włoskich Włochów na włosko-włoskich składnikach prawie o połowę tańsza.Ascetic pisze: ciepneli nam tom picca za 120 pln jak psom.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- maciek z klanu
Mowa o Lenarte?Hatefire pisze:Kurna co za ceny tam macie w tej stolnicy. U mnie na prowincji włosko-włoska pizza robiona przez włosko-włoskich Włochów na włosko-włoskich składnikach prawie o połowę tańsza.Ascetic pisze: ciepneli nam tom picca za 120 pln jak psom.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
110 po prawdzie. 3 picce. jakieś niewyszukane napoje, bo akurat koncesji na alko nie mają. co dziwne bo mieli. tak z miesiąc temu. 10 to napiwek dla ciepacza piccy. i poszło w piec. niekonwekcyjny. a tradycyjny chyba .lajf. a emeryturka licha będzie. stąd mamy zajebane dyski i portale zdjęciami. żeby później wpierdalając cebule mieć co powspominać.Hatefire pisze:Kurna co za ceny tam macie w tej stolnicy. U mnie na prowincji włosko-włoska pizza robiona przez włosko-włoskich Włochów na włosko-włoskich składnikach prawie o połowę tańsza.Ascetic pisze: ciepneli nam tom picca za 120 pln jak psom.
no a teraz możecie się oblizywać ;-)

lys på slutten av lys
- Hatefire
No. Lubię tą pizzę z anchois szczególnie. Ta nowa pizzeria na Mielęckiego też zresztą dobra.maciek z klanu pisze:Mowa o Lenarte?Hatefire pisze:Kurna co za ceny tam macie w tej stolnicy. U mnie na prowincji włosko-włoska pizza robiona przez włosko-włoskich Włochów na włosko-włoskich składnikach prawie o połowę tańsza.Ascetic pisze: ciepneli nam tom picca za 120 pln jak psom.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
@ Madrad mnie się podobuje bardziej od Medard, zmieniłbym.Ascetic pisze:@ SADO tak było. nie kłamię. Ty też nie ;-)SODOMOUSE pisze:ostatnią razą, widział Bart Barta, we Wrocławiu. Na Dead Congregation (Sombre Martyrium Over Europe), w Ciemnej Stronie Miasta (chyba już RIP) . Prawda Wacław?
@ Madrad (chyba przekręciłem, nie było łatwiejszego nick'a? ) jako smakosz mający przy boku swym blogerkę kulinarną uwielbiamy miłością swą te białostockie a wręcz podlaskie specjały. jedzenie naprawdę bardzo dobre. chwilami obciąża flaka, ale pychotka. powaga.
i ludzie mili. a nie takie hamstfo'und'buractfo jak tu mnie na wsi. byłem dzisiaj na piccy. picca dobra. włoch z włoch robi (pewnie jakiś kozanostra-uciekinier). fajny gość. taki uśmiechnięty. lubię go. ale ta obsługa. ciepneli nam tom picca za 120 pln jak psom. no, ale na podlasiu dobre. bardzo dobre. byłem. będę. polecam.
Co to za pizzeria? Ceny ok jak za trzy.
Ostatnio, no kawałek czasu temu, byłem na Bemowie, Szeligowskiej we Venezia. Znajomi tam mieszkajo.
Bardzo dobra pizza i kawa, reszta słabe.
Włoch z Italii jest szefem, parę słów mówi po polsku, jego żona to Polka.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Ascetic
Medard pisze:@ Madrad mnie się podobuje bardziej od Medard, zmieniłbym.Ascetic pisze:@ SADO tak było. nie kłamię. Ty też nie ;-)SODOMOUSE pisze:ostatnią razą, widział Bart Barta, we Wrocławiu. Na Dead Congregation (Sombre Martyrium Over Europe), w Ciemnej Stronie Miasta (chyba już RIP) . Prawda Wacław?
Co to za pizzeria? Ceny ok jak za trzy.
Ostatnio, no kawałek czasu temu, byłem na Bemowie, Szeligowskiej we Venezia. Znajomi tam mieszkajo.
Bardzo dobra pizza i kawa, reszta słabe.
Włoch z Italii jest szefem, parę słów mówi po polsku, jego żona to Polka.
Bella Napolii/ Nałęczowska. mają jeszcze 2 miejscówki w Warszawie. drugą ogarnia brat Włoch, a trzecią ktoś inny z rodziny. nie wiem kto. opinie wszędzie takie same. renoma tu i w kolejnych 2 lokalach od lat potwierdzona stadem zadowolonych klientów. Madzia G. nie ma co do nich zajeżdżać. jedyny minus to ciągle zmieniająca się obsługa i wynikające z tego konsekwencje jak w poprzednim poście. ale to z tego co wiem, to większy problem w W-wie a i zapewne też w innych miastach też.
tak, cena za 3 mordeczki uśmiechnięte + napoje i kibel gratis = w sam raz.
polecam.
Ostatnio zmieniony 29-12-2018, 21:10 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys