WITCHMASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: WITCHMASTER
Zajebiste te numery.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
WITCHMASTER - Antichristus Ex Utero CD
przedsprzedaż:
http://allegro.pl/witchmaster-antichris ... 19777.html" onclick="window.open(this.href);return false;
przedsprzedaż:
http://allegro.pl/witchmaster-antichris ... 19777.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Husar
- weteran forumowych bitew
Drogo troche. Kupie na koncercie. Wie ktos co z ta reedycją jedynki na LP?
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Mental
drogo? płyta z osmose?
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Sova
- rasowy masterfulowicz
drogo? poczekajcie na mystic, pewnie bedzie po 52,99
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
trzeba czekać, jest masakra z winylami w GZ, Herve mi pisał, ze wszystko sie mega przeciągaHusar pisze:Wie ktos co z ta reedycją jedynki na LP?
- Husar
Ok dzięki za info. No, cena nie powala w porownaniu do np ceny trucizny. No ale wiadomo tu zabojady a tam polaki. Mysle ze na koncercie bd normalna cena
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- gelO
- rasowy masterfulowicz
No za 45 może być. Za 25 nikt płyt z Osomse ci nie sprzeda.
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
Będziesz jeszcze mieć?!!!Sova pisze:WITCHMASTER - Antichristus Ex Utero CD
przedsprzedaż:
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
-
- rasowy masterfulowicz
Taki ruch w interesie mają?Sova pisze:jest masakra z winylami w GZ,Husar pisze:Wie ktos co z ta reedycją jedynki na LP?
Celem życia nie jest przeżycie.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
teraz już wszystkie poszły, następna dostawa pewnie za jakiś miesiącJaro 71 pisze:Będziesz jeszcze mieć?!!!Sova pisze:WITCHMASTER - Antichristus Ex Utero CD
przedsprzedaż:
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Sova
- rasowy masterfulowicz
jednak po 56 złSova pisze:drogo? poczekajcie na mystic, pewnie bedzie po 52,99
http://allegro.pl/witchmaster-antichris ... 27947.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
kurwa mac! kolejna bardzo dobra plyta... chyba zaczne dorabiac na dworcu...
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
jest dobrze, czy bdb czy zajebisciedb to sie okaze za nastepne 20 odsluchan, ale po 5 jestem kontent. nie zawiedli.
this is a land of wolves now
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Słuchaj no, chuju niemyty i cweluchu na eskimoskim żołdzie! Ja szanuję regulamin i staram się nikogo nie obrażać. Ale jeszcze raz coś mojego wyleci ze strony youtube (zwłaszcza przy kawałkach Pagan/NSWPWW), tylko dlatego, że lewe kutasy czasem nie potrafią na moje argumenty wystosować kontry - to na najbliższych Szatańskich Biesiadach popytam znajomych, bardziej wyrobionych magów i dowiem się, kim jesteś, a wtedy w hermetycznym kręgu usmażymy cię tepafonem (Sataniści ze Śląska i z Pomorza od pół roku są mi winni przysługę) i zapewniam: nie jesteś w stanie Nam się przeciwstawić, bo jesteś na to za głupi, jak też żadna metafizyczna siła nie jest w stanie stłumić takiej raz wyzwolonej Mocy. A jak nie, to się "zabawimy" z twoją rodziną żywą i martwą, ciebie samego W TYM WYMIARZE nie tykając. I co, kurwo, pójdziesz naskarżyć na Policję?! Haha, to pokaż mi najpierw paragraf zakazujący używania Czarnej Magii! A może twój ryj wykrzywia się teraz w ironicznym śmieszku debila negującego istnienie wyższego wymiaru egzystencji? Zapewniam cię, maluczki robaczku, że ten świat ISTNIEJE nawet bardziej realnie niż nasz ziemski oraz odrębne, elitarne prawa nim rządzące (fizyka kwantowa się kłania!), tak że żebyś się czasem kurwa nie zdziwił...Riven pisze:jest dobrze, czy bdb czy zajebisciedb to sie okaze za nastepne 20 odsluchan, ale po 5 jestem kontent. nie zawiedli.
-
Ja jebie...kurwa ludzie co wy ćpacie ? :)yossarian84 pisze:Słuchaj no, chuju niemyty i cweluchu na eskimoskim żołdzie! Ja szanuję regulamin i staram się nikogo nie obrażać. Ale jeszcze raz coś mojego wyleci ze strony youtube (zwłaszcza przy kawałkach Pagan/NSWPWW), tylko dlatego, że lewe kutasy czasem nie potrafią na moje argumenty wystosować kontry - to na najbliższych Szatańskich Biesiadach popytam znajomych, bardziej wyrobionych magów i dowiem się, kim jesteś, a wtedy w hermetycznym kręgu usmażymy cię tepafonem (Sataniści ze Śląska i z Pomorza od pół roku są mi winni przysługę) i zapewniam: nie jesteś w stanie Nam się przeciwstawić, bo jesteś na to za głupi, jak też żadna metafizyczna siła nie jest w stanie stłumić takiej raz wyzwolonej Mocy. A jak nie, to się "zabawimy" z twoją rodziną żywą i martwą, ciebie samego W TYM WYMIARZE nie tykając. I co, kurwo, pójdziesz naskarżyć na Policję?! Haha, to pokaż mi najpierw paragraf zakazujący używania Czarnej Magii! A może twój ryj wykrzywia się teraz w ironicznym śmieszku debila negującego istnienie wyższego wymiaru egzystencji? Zapewniam cię, maluczki robaczku, że ten świat ISTNIEJE nawet bardziej realnie niż nasz ziemski oraz odrębne, elitarne prawa nim rządzące (fizyka kwantowa się kłania!), tak że żebyś się czasem kurwa nie zdziwił...Riven pisze:jest dobrze, czy bdb czy zajebisciedb to sie okaze za nastepne 20 odsluchan, ale po 5 jestem kontent. nie zawiedli.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
@josi
:D myślałeś kiedyś o odstawieniu narkotyków?
@wodka
A mówią że zioło jest nieszkodliwe. Gówno prawda. josi to tylko kolejny któremu to gówno zjaralo cortex.
@wodka
A mówią że zioło jest nieszkodliwe. Gówno prawda. josi to tylko kolejny któremu to gówno zjaralo cortex.
this is a land of wolves now
-
On na serio tak ? Ja pierdole mają niektórzy plazmę pod kopułą...czarodziej kurwa po kresce w nos hahah :)Riven pisze:@josi
@wodka