IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
byrgh
- zahartowany metalizator
Re: IMMOLATION
^ to wlasnie mialem na mysli. Castor, czytaj i ucz sie :)
- Castor
- weteran forumowych bitew
Szkoda, że Ty nie czytasz dokładnie tego co napisałem, może wtedy nie wyjeżdżałbyś z tymi głupimi tekstami typu "czytaj i ucz się".
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
-
byrgh
szkoda, ze Ty nie czytasz dokladnie tego co napisalem, moze wtedy nie wyjezdzalbys z tymi glupimi tekstami typu "Szkoda, że Ty nie czytasz dokładnie tego co napisałem, może wtedy nie wyjeżdżałbyś z tymi głupimi tekstami typu "czytaj i ucz się"."
czytaj miedzy wierszami
czytaj miedzy wierszami
- Castor
ale nie bierzesz pod uwagę, że może ktoś nie lubi płyt na jedno kopyto.
-
byrgh
jednak trzeba lopatologicznie: rzecz w tym, ze CoA to najlepszy material na sam poczatek, bo zywiolowy, bo potrafiacy solidnie zwolnic, bo wbrew temu co mowisz, bardzo specyficzny. nie mam zielonego pojecia, gdzie ty slyszysz numery na jedno kopyto. chyba sluchasz jakiegos Krisiuna ze Szwecji
- Gore_Obsessed
Jeden słyszy monotonię innego pochłania piorunująca intensywność.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
byrgh
otoz to i ja chyba juz wole te rzekoma monotonie, ktora w istocie jest ta intensywnoscia, od hiciarstwa, przebojowosci, co_tam_chcesz na styl nowych Vadrow
- Castor
Ja jednak będę upierał się przy swoim, tzn ich twórczość można podzielić na dwa zasadnicze okresy: pierwszy (trzy pierwsze albumy), które są bardziej intensywne, skomasowane, choć mogą być też dla niektórych zbyt jednostajne, monotonne, oraz drugi okres w którym nieco "zwolnili", a przede wszystkim zaczęli grać bardziej różnorodnie, tj tak od 4 płyt wzwyż.byrgh pisze:jednak trzeba lopatologicznie: rzecz w tym, ze CoA to najlepszy material na sam poczatek, bo zywiolowy, bo potrafiacy solidnie zwolnic, bo wbrew temu co mowisz, bardzo specyficzny. nie mam zielonego pojecia, gdzie ty slyszysz numery na jedno kopyto. chyba sluchasz jakiegos Krisiuna ze Szwecji
I jeśli Alsvartr stwierdza, że nigdy nie przesłuchał żadnej płyty Krisiun do końca to wydaje mi się, że do tej pory próbował to uczynić z płytami z pierwszego okresu. Tyle na ten temat.
Jasna sprawa. Wszystko zależy od człowieka i jego potrzeb.Gore_Obsessed pisze:Jeden słyszy monotonię innego pochłania piorunująca intensywność.
Proszę Cię, Ty chyba głuchy jak pień jesteś skoro w nowych Vaderach słyszysz hiciarstwo i przebojowość. Ja tam słyszę jedynie do bólu wtórność i przewidywalność.byrgh pisze:otoz to i ja chyba juz wole te rzekoma monotonie, ktora w istocie jest ta intensywnoscia, od hiciarstwa, przebojowosci, co_tam_chcesz na styl nowych Vadrow
Edit: Ja wolę hiciarstwo i przebojowość od monotonnego napierdalania, ale Krisiun i tak lubię.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Akurat "Ageless Venomous" i "Assassination" ale nie w tym rzecz. To po prostu nie mój death metal jest.Castor pisze:I jeśli Alsvartr stwierdza, że nigdy nie przesłuchał żadnej płyty Krisiun do końca to wydaje mi się, że do tej pory próbował to uczynić z płytami z pierwszego okresu. Tyle na ten temat.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
HAL_9000
- zaczyna szaleć
Chujnia z dystrybucją tej epki :(
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- Headcrab
- Kontakt:
Moze i chujnia, ale na razie tak napaliłem się na zawartość że o sposobie wydania specjalnie nie myślę.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
chujnia. mp3 i tak beda sie wszedzie walaly, a tak za ludzkie wydanie bedzie trzeba slono zaplacic
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Chyba, że ma się krewnych metalowców w Stanach.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ciekaw jestem jaki w ogóle będzie nakład fizycznej kopii, bo jak niski, to na ebayu będzie osiągać makabryczne kwoty... :-(HAL_9000 pisze:Chujnia z dystrybucją tej epki :(
all the monsters will break your heart
- Castor
To może trzeba z Rebaelliun spróbować? ;) Osobiście ich debiut polecam, bo dwójka jest tak samo gęsta jak "Conquerors of Armageddon" Krisiun.Alsvartr pisze:Akurat "Ageless Venomous" i "Assassination" ale nie w tym rzecz. To po prostu nie mój death metal jest.Castor pisze:I jeśli Alsvartr stwierdza, że nigdy nie przesłuchał żadnej płyty Krisiun do końca to wydaje mi się, że do tej pory próbował to uczynić z płytami z pierwszego okresu. Tyle na ten temat.
-
Azrik
- rozkręca się
- Castor
- Kraft
Ujdzie w tłoku. Asphyx to pierwszym lepszym pierdnięciem skasuje, jeśli utrzyma styl ze splita.
- night_goat
- zaczyna szaleć
Jebać, poczekam na całość
Hide behind your crosses
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn