DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zahartowany metalizator
Re: DARKTHRONE
To, co napisał bullet, to jest podstawa każdej ekstrapolacji. Nie jest to jakieś nowe zjawisko, by nie móc go na czymś oprzeć. Zresztą "wyrobiony słuchacz" od razu słyszy, z czym ma do czynienia (;
- ozob
W sumie to o nic. W chuja lece z fankami Darkthrone. Dla mnie ta kapela skonczyla sie 20 lat temu to tez nowa plyta mnie nie rozczarowali. (:dzik pisze:A Tobie Ozob to nie wiem o co chodzi
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Można i tak.Dla mnie np. taki Satyricon skończył się w 1999 roku.Niemniej jednak, nie chciałoby mi się uskuteczniać innym, że szkoda czasu na słuchanie wszystkiego po Rebel.Musiałbym być zjebem bez zajęcia, co jest chyba częstą dolegliwością wśród części piszących.
Raczej zjebem bez życia, marnującym swój niezwykle cenny czas wraz z innymi zjebami w miejscu dla brudnych zjebów.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Naszla mnie wlasnie podczas sluchania taka mysl, ze Hardship Of The Scots brzmi jak odrzut z Clouds Tiamata, tylko troche klawiurow dodac xD
woodpecker from space
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Zmarnowałem swój cenny czas, aby posłuchać jak to dwójka influencerów, znawców dobrej muzyki MASAKRUJE nowy album Darkthrone, a tu dowiaduję się, że jeden płacze bo mu zespół nie nagrał następnej Blazy na Niebie, a drugi coś tam niby docenia, ale też go zespół ni grzeje ni ziębi generalnie. Nic merytorycznego na temat albumu. Zero jakiejś analizy, tylko że czerpią z rockendrolla bo usłyszeli riff ACDC. No prośba. I jeszcze standardowy argument nie do zdarcia: gdyby to nagrała babcia Fenriza albo jego kot, to nikt by się tym albumem nie zainteresował...535 pisze: " onclick="window.open(this.href);return false;
Nawet recenzje teraz schodzą na psy.
Nic o zajebistych wokalach Fenriza, zero o fascynacji doomem,a przecież ten album jest wypełniony po brzegi zadziornym posepnym klimatem, nadal zima skrzy się gęsto na północnym niebie, tyle że te stare dziady mają teraz w dupie bieganie po cmentarzach, a wolą skupić się na doszlifowaniu produkcji. Cieszę się w chuj, że przy tak zróżnicowanej płycie nadal cechuje ich prostota i nadal znajdują to coś mnie ciągnie do ich muzyki. Nawet jeśli ostatnio nagrywali płyty z automatu zgodne tylko z gustem Fenriza, to uważam że to najlepsza rzecz od czasu The Cult is Alive.
Coś tam było! Człowiek!
- TheDude
^ Płaczki, które narzekają, że już mało w tym 'starego' Darkthrone powinny nie słuchać nowych płyt i po problemie. Ale kurwa nie....trzeba lamentować i walić konia do wspomnień o minionych czasach :)
- Żułek
z tą płyta jest chyba taki problem że wyszła o złej porze roku ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- dzik
Rzecz w tym, że z tą płytą nie ma żadnego problemu. Zyskuje z każdym przesłuchaniem.
dobry kościół to kościół spalony
-
Najgorsza płyta tego bandu w ogóle. Mocno pogardzam tym jebanym gownem. Gdzie są riffy i utwory które podpalaja mózgi wy głuche chuje?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- nicram
+100Skaut pisze: Nic o zajebistych wokalach Fenriza, zero o fascynacji doomem,a przecież ten album jest wypełniony po brzegi zadziornym posepnym klimatem, nadal zima skrzy się gęsto na północnym niebie, tyle że te stare dziady mają teraz w dupie bieganie po cmentarzach, a wolą skupić się na doszlifowaniu produkcji. Cieszę się w chuj, że przy tak zróżnicowanej płycie nadal cechuje ich prostota i nadal znajdują to coś mnie ciągnie do ich muzyki.
all the monsters will break your heart
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Ten album mna zawładnął Brzmienie i riffy niczem Hellhammer
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Drone
Świetna płyta. Nie wiem, czego spodziewali się krytycy? Przekraczania Rubikonu na gumowej kaczce?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ozob
Uwielbiam czytac te ciagle tlumaczenia dlaczego jest tak a nie inaczej. Bo doom, bo doszlifowana produkcja, bo juz nie bieganianie cmentatrzach, bo chuj wie co jeszcze. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- maciek z klanu
Tu [youtube][/youtube][V] pisze:Gdzie są riffy i utwory które podpalaja mózgi wy głuche chuje?
spierdalaj
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
sugeruję żebyś zdechł na raka pedale downie z klanu.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- maciek z klanu
Ostro[V] pisze:sugeruję żebyś zdechł na raka pedale downie z klanu.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
Spoko maciek. Koledze V wyraźnie coś się pod kopułą nie poskładało po ostatniej trepanacji czaszki. Tak czasami bywa. Zaczyna się słuchać Ghost, tępi się Darkthrone, życzy się ludziom raka, przemienia się w ozoba itd. :-)
all the monsters will break your heart
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
jakieś zamieszkanko? walka w wadze ciężkiej na Wielckiej? hę?
Ostatnio zmieniony 09-07-2019, 14:20 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
dobrze [V] gada, a wykręty ze produkcja ze cmentarze, są o chuj rozbić, jeśli dla kogoś demencja to zadziorny posępny klimat to gratuluje.