HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: HATE
Ta, bo jak Polak i metalowiec, to od razu pijak ;-)nicram pisze:Nie chciałbym być złym prorokiem, ale przypuszczam, że pochlał po koncercie zwymiotował we śnie i się zakrztusił...
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
alkohol nie zabija, może to zawał od cholesterolu w żarciu albo cukrzyca ?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kiepski argument, a spekulacje na ten temat żenujące.longas pisze:ta pochlał, szczegolnie ze codziennie grali koncerty od ponad tygodnia i tydzien jeszcze planowali...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
głupiście.
W Hate nie piło się na trasach, ani przed, ani po koncertach, panowie zachowywali daleko idący umiar.
Adam mocno tego pilnuje.
W Hate nie piło się na trasach, ani przed, ani po koncertach, panowie zachowywali daleko idący umiar.
Adam mocno tego pilnuje.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- rozkręca się
człowieku, to nie jest byle jaka lokalna kapela, tylko zespoł ktory jezdzi po swiecie i gra codziennie koncerty, na ktore są podpisane powazne umowy z agencjami koncertowymi...kiepskie to jest twoje mysleniePacjent pisze:Kiepski argument, a spekulacje na ten temat żenujące.longas pisze:ta pochlał, szczegolnie ze codziennie grali koncerty od ponad tygodnia i tydzien jeszcze planowali...
jak napisał Anal, picie po takich koncertach nie mogło wchodzic w gre, co najwyzej na koniec trasy, a nie w srodku ...za duzo do stracenia by było
chłop młody, ale organizm mogł nie wytrzymac ...pewnie serce siadło od zmeczenia
Ostatnio zmieniony 06-04-2013, 19:37 przez longas, łącznie zmieniany 1 raz.
- zawlekacz
- w mackach Zła
skąd się wam w tych kurzych łebkach wzięło, że na trasach metalowych kapel to się chla i rozpuste sieje? Takie rzeczy to tylko w erze albo u Mansona albo w GNR. Metalowe kapele same dzwigaja graty, same ustawiaja sprzet, spia w busach albo tanic hhotelach, a nie dymaja lewe kurewki popijajac szampana.
RIP Mortifer.
RIP Mortifer.
nie ma to tamto
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
A bo widziałem na DVD Behemotha, że się rucha panienki i naćpanym wyskakuje z okien i pomyślałem, że wszędzie tak jest :-(zawlekacz pisze:skąd się wam w tych kurzych łebkach wzięło, że na trasach metalowych kapel to się chla i rozpuste sieje? .
Swoją drogą dopiero spojrzałem, że chłop miał 27 lat, dzieciak jeszcze. Ale dołączył do wielkich, którzy odeszli w tym samym wieku - Cobain, Hendrix, Winehouse...
Przecież nikt poważny nie bierze pod uwagę kilkudniowego picia i do tego, pełnych wydajnych dniówek w "zwykłej" ośmiogodzinnej robocie. Wystarczy zwykły koncert, spędzony pod sceną, z odpowiednią ilością trunków, by o tym wiedzieć...zawlekacz pisze:skąd się wam w tych kurzych łebkach wzięło, że na trasach metalowych kapel to się chla i rozpuste sieje?
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Tak z zewnątrz wygląda podobnie do śmierci Olassa z "Kwasożłopów" czyli "śmierć hotelowa". Nie znałem osobiście Mortifera więc nie mam zamiaru bezsensownie spekulować na temat przyczyn śmierci. Zdaje się,że pod koniec Grudnia 2012 Sławek był gościem w antyradiowej "Rzeźni", gdzie mówił min. o nowej płycie Naumachii. Ogólnie sprawił wrażenie dosyć zapracowanego człowieka...
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Potrzebne wsparcie dla rodziny Sławka. Sprowadzenie ciała do Polski wiąże się z dużymi kosztami. Każdy pieniądz robi robotę... Odpuśćcie kilka piwek w kwietniu a niech kolega wróci do nas po raz ostatni
Nr konta/BZ WBK
26 1090 1043 0000 0001 0714 7844
Krystyna Radomska- Michiejew
Nr konta/BZ WBK
26 1090 1043 0000 0001 0714 7844
Krystyna Radomska- Michiejew
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
jedno z ostatnich nagrań w bardzo dobrej jakości
http://www.youtube.com/watch?v=U69jnkvareE