ale co, mowisz, ze nowe TBZLTUBNT lepsze niz techno animal? ale serio piszesz czy trollingujesz?metalized pisze: nowe TTB dopiero w drodze a ja odsłuchalem jeden wałek z nowego materiału więc chuj ze mnie nie nowo-teitanbloodoznawca ale po tym kawałku wiem, że mnie zabije , szczególnie, iż pewien bdb kolega, którego gust znam i wiem, ze bez pokrycia nie pierdoli napisał że będę rozjeban :D.
TEITANBLOOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: TEITANBLOOD
- metalized
- weteran forumowych bitew
-
- postuje jak opętany!
zu hause gehen, nach hause gehen. widzisz roznice? widzisz niuanse? nie poddawaj sie lekkomyslnosci. pozory myla, a mokre majtki nad ranem nie musza oznaczac jednego. nie tylko moszna. idz swoja droga. zgoliles baki? sciales wlosy? staraj sie myc odbyt, to jest dobra rada. jak dorosniesz do techno animal - czemu placzesz zawszu. nie tylko to co widzisz jest oczywistym.
nie no, mordo, zarty, pietnastak!
nie no, mordo, zarty, pietnastak!
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
:D
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
Było już w tym kiblu zostać, miejsce w sam raz dl Ciebie bo czytanie twoich wywodów na temat płyt których tak OSTĘTACYJNIE nie lubisz jest irytujące niczym wrzask małego dziecka.535 pisze:Jestem w czterdziestej minucie tego dzieła. Na moment wyszedłem do kibla, ale chyba niewiele straciłem.
Ty, Wódzia. Gdzie ja napisałem, że (JUŻ) jej nie lubię? Mocno, wręcz histerycznie, nadinterpretujesz. Zupełnie jak zbuntowany pięciolatek. Wyraźnie zaznaczyłem, że to PIERWSZE podejście i PIERWSZE wrażenie. Każdy ma chyba tutaj prawo do wyrażenia swojego zdania. W chwilach zwątpienia i skrajnej rozpaczy, wywołanych przez wpis w internecie, zawsze możesz przycisnąć magiczny guziczek lub skasować konto. Serdecznie pozdrawiam.Wódka i Piwo pisze:Było już w tym kiblu zostać, miejsce w sam raz dl Ciebie bo czytanie twoich wywodów na temat płyt których tak OSTĘTACYJNIE nie lubisz jest irytujące niczym wrzask małego dziecka.535 pisze:Jestem w czterdziestej minucie tego dzieła. Na moment wyszedłem do kibla, ale chyba niewiele straciłem.
W życiu. Krótsze formy, więcej zmian i mieszania. Poza tym musisz przyznać, że dziesięć minut to w tym przypadku wieczność. Zresztą zaraz wrzucę drugi raz nowe dzieło, tym razem na kolumny, może coś więcej usłyszę, a może dam sobie spokój. Niezbyt religijny ze mnie skurczybyk.Baton pisze:Seven Chalices trwa raptem dziesięc minut krócej i w pierwszym kontakcie jest w zasadzie podobnie jednostajnie monotonne. Jak się waszmość na ten album zapatruje?535 pisze:Na koniec 10 minut mamrotania i palenia świeczek. Niech mi ktoś kompetentny wyjaśni, po jakiego chuja to wszystko tyle trwa? Co to jest? Jakaś próba wytrzymałości?
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
a ja tylko przypomnę, że
PozdrawiamRattlehead pisze:Po incydencie z nowym Deicide nie jesteś już wiarygodny ;)
support music, not rumors
Pełne pieluchy i płacz latorośli nie pomagają w odbiorze muzyki. Nowa płyta Deicide, oczywiście bardzo dobra.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- postuje jak opętany!
Ależ wchodzi mi ta nowa płyta, no masakra. Już od samego początku jest nokautujący cios jak chłopaki wchodzą na pełnej kurwie. Brzmi to tak jakby byli już rozpędzeni i nagle ktoś włącza record. No nic, słucham dalej.
- Rejwan
niezla plyta. ostatni numer najlepiej mi robi. choraly cerkiewne \m/
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
- rozkręca się
bw też bym klonem blasphemy nie nazwał... na debiucie przy coverze ritual najlepiej slychac, jak odmienny styl pisania utworow maja te 2 zespołymetalized pisze:Revenge klonem? ciekawe w ktorym miejscu, jakoś nie słyszę namiętnego klonowania Blasphemy w muzyce Revenge- o ile z BW sie zgodze tak klonowanie Blasphemy w przypadku Revenge to moim zdaniem absurd- inspiracji nie da sie zanegować ale klon? Na litośc Buzką. Bzdr!SCREAMBLOODYGORE pisze: Na FAOD jest Slayer i jest Metal a na tych wszystkich klonach pokroju Revenge czy wspomniany BWitchery mamy ekstremalną i profesjonalnie zapakowaną nudę.
Najlepiej nie słyszeć, nie widzieć i nic nie czuć. Black Metal.satanking666 pisze: bw też bym klonem blasphemy nie nazwał... na debiucie przy coverze ritual najlepiej slychac, jak odmienny styl pisania utworow maja te 2 zespoły
- metalized
Też nie nazywałem BW klonem Blasphemy- trochę zabrakło mi właściwego słówka w tym zdaniu- mogłem raczej napisać| o ile BW można ewentualnie i z lekkim nadużyciem nazwać klonem" bo niestety dla wielu- nie klonują tegoż zacnego bendu i różnice są słyszalne. No ale napisalem jak napisalem , bliżej BW niż Revenge w podobieństwach do muzyki Blasphemy i to chciałem zaakcentować A czy klon czy grab to już każde ucho sobie wyłowi co chce.
P.J.E.C.
-
- zaczyna szaleć
Ja pierdole jakie ochy i achy.
Ta płyta to koszmar, nie pamiętam która płyta mną tak ostatnio pozamiatała. Chyba Vexovoid, ale tutaj jest jeszcze lepszy trip.
Ta płyta to koszmar, nie pamiętam która płyta mną tak ostatnio pozamiatała. Chyba Vexovoid, ale tutaj jest jeszcze lepszy trip.
- Rejwan
nie no, do Portal to nie ma startu
-
- postuje jak opętany!
do obliteration tez nie - ale fajna plyta tak czy siak. od debiutu raczej lepsza
-
- zaczyna szaleć
Rejwan pisze:nie no, do Portal to nie ma startu
Inne tripy, inne podejście do DEATH metalu. Dla mnie, która płyta lepsza, to chyba będzie wyłącznie od nastroju w danej chwili zależało. Ne ten moment "Death" króluje nad pustką.
-
- zaczyna szaleć
Cholera, muszę w końcu posłuchać tego "Black Death Horizon". Lepsze to od "Nekropsalms"??abstract pisze:do obliteration tez nie - ale fajna plyta tak czy siak. od debiutu raczej lepsza
- Rejwan
czasami sie zastanawiam czy to jeszcze death, czy juz blackdeath_to_all pisze:Rejwan pisze:nie no, do Portal to nie ma startu
Inne tripy, inne podejście do DEATH metalu. Dla mnie, która płyta lepsza, to chyba będzie wyłącznie od nastroju w danej chwili zależało. Ne ten moment "Death" króluje nad pustką.