A co Tobie nie pasuje w tych kilku słowach?Heretyk pisze:o kurwaMedard pisze:
Dżem sporo zaporzyczał, ale kto widział
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: METALLICA
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
u mnie wszystko znakomicie
- Medard
Drobiazg przecież rz, czy żHeretyk pisze:u mnie wszystko znakomicie
Jakaś napinka o ten cały Drzem :)
-
dokładnie, zawsze się zresztą zastanawiałem, co za debil wymyślił tę całą ortografię
- Medard
Żeby profesor Mniodek miał robotęHeretyk pisze:dokładnie, zawsze się zresztą zastanawiałem, co za debil wymyślił tę całą ortografię
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Metallica grająca cover Dżemu.... cieszę się że mnie tam nie było, zreszta set lista też mocno kulawa. A wracając do tej marmolady - niesamowicie wkurwia mnie ten zespół. Może to przez kilku fanatycznych fanów którzy mocno idealizują postać Riedla w moim mieście, może poprzez muzykę której nie trawię, nieważne, muzyka tej 'hordy" zdecydowanie do utylizacji.
Co do tych kilku fanów z mojego miasta - jeden to szczególny gość. W życiu słyszał może chyba kilka płyt, snuje się po mieście jak nie naćpany to narąbany jak Messerschmit, zawsze w słuchawkach na uszach słuchając swego ulubionego zespołu. Kiedyś dosiadł się do naszego towarzystwa w knajpie i zaczął pierdolić kocopoły o tym, że Riedel to jego idol, wręcz bóstwo, marihuana to jego pani, a dżem to najlepszy zespół na świecie. Część z nas chciała mu sprzedać buta, część chciała by pozostał bo mieli z niego ubaw. Ale kiedy tak go słuchałem, to obrzydził mi ten zespół kompletnie, a postać Riedla w szczególności. Może w latach 80-tych coś znaczyli na scenie blusowej, nie wiem, nie zgłębiałem aż tak tematu, ale w chwili obecnej to muzyczne truchło i nic więcej.
Co do tych kilku fanów z mojego miasta - jeden to szczególny gość. W życiu słyszał może chyba kilka płyt, snuje się po mieście jak nie naćpany to narąbany jak Messerschmit, zawsze w słuchawkach na uszach słuchając swego ulubionego zespołu. Kiedyś dosiadł się do naszego towarzystwa w knajpie i zaczął pierdolić kocopoły o tym, że Riedel to jego idol, wręcz bóstwo, marihuana to jego pani, a dżem to najlepszy zespół na świecie. Część z nas chciała mu sprzedać buta, część chciała by pozostał bo mieli z niego ubaw. Ale kiedy tak go słuchałem, to obrzydził mi ten zespół kompletnie, a postać Riedla w szczególności. Może w latach 80-tych coś znaczyli na scenie blusowej, nie wiem, nie zgłębiałem aż tak tematu, ale w chwili obecnej to muzyczne truchło i nic więcej.
-
a ja sobie obejrzałem fragmenty z Krakowa i... kurwa mać, to mimo wszystko nadal jest potęga. ale jak się ma w repertuarze master of puppets czy one, to o czym tu gadać. ogółem nieprawdopodobna kapela
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Do pewnego momentu tak, przynajmniej dla mnie.Heretyk pisze: ogółem nieprawdopodobna kapela
Jebać żuli.
-
- zaczyna szaleć
Chuj tam z Dżemem, TO widzieli:
" onclick="window.open(this.href);return false;
?
(nie wiem czy nie było na poprzednich stronach tematu)
" onclick="window.open(this.href);return false;
?
(nie wiem czy nie było na poprzednich stronach tematu)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
^no już przecież płakali tutaj i złorzeczyli w co najmniej 27 postach w związku z tym coverem
-
- zahartowany metalizator
:D Lata mijają, a ja ciągle jestem zdania, że ta małpa z warkoczykami jest do skucia :Dyossarian84 pisze:^no już przecież płakali tutaj i złorzeczyli w co najmniej 27 postach w związku z tym coverem
-
- zaczyna szaleć
Toć napisałem że nie sprawdzałem :Dyossarian84 pisze:^no już przecież płakali tutaj i złorzeczyli w co najmniej 27 postach w związku z tym coverem
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
[youtube][/youtube]
3:10
po-po-po-poooooooooo a później klasycznie "hej, hej, hej"
...i płać sobie tu kurwa parę stów za bilet żeby ci później chuje zniszczyli cały odbiór kawałka na żywo... ale najważniejsze przecież zrobić sobie selfie na tle sceny i na fejsa wrzucić...
3:10
po-po-po-poooooooooo a później klasycznie "hej, hej, hej"
...i płać sobie tu kurwa parę stów za bilet żeby ci później chuje zniszczyli cały odbiór kawałka na żywo... ale najważniejsze przecież zrobić sobie selfie na tle sceny i na fejsa wrzucić...
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- vicek
- zahartowany metalizator
A kto im proponował taki a nie inny kawałek? Kirk słucha Dżemu w wolnych chwilach?[/quote]Medard pisze:a co oni mają do tego????vicek pisze:mogli zrobić kower Imperator, ale Myślisz, że polscy organizatorzy koncertu słyszeli kiedykolwiek o takim zespole?
Pewnie że nie , no ale chyba przecież mógł Kirk sam zrobić drobny risercz
- Medard
Pewnie że nie , no ale chyba przecież mógł Kirk sam zrobić drobny risercz[/quote]vicek pisze:A kto im proponował taki a nie inny kawałek? Kirk słucha Dżemu w wolnych chwilach?Medard pisze:a co oni mają do tego????vicek pisze:mogli zrobić kower Imperator, ale Myślisz, że polscy organizatorzy koncertu słyszeli kiedykolwiek o takim zespole?
Tylko po co? Nie po to mają sztab ludzi.
Zresztą, imo nie wybrali źle.
Mogli przecież Małgośkę albo Makumbę zagrać.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
akurat chętnie bym Makumbe w ich wykonaniu posłuchał :PMedard pisze:Zresztą, imo nie wybrali źle.
Mogli przecież Małgośkę albo Makumbę zagrać.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
kluczem do sukcesu jest wybranie takiego coveru, zeby nie dalo sie go zagrac gorzej nic oryginal - caly Dzem idealnie sie do tego nadaje
Guilty of being right
Wydaje się, że to nie był przypadek. Naszywki na plecakach nie kłamią. Po raz kolejny Metallica, a właściwie ludzie dowodzący tym przedsiębiorstwem, udowodnili swój marketingowy geniusz. Fani zgromadzeni w tauron arenie byli z pewnością zachwyceni. Idealne wyczucie "targetu".
- uglak
tutaj trafiles w punkt - jak zobaczylem na YT ten entuzjazm na sali to przypomnialem sobie dlaczego mnie tam nie bylo i bynajmniej nie chodzi o przesadzone ceny biletow ;-)535 pisze:Fani zgromadzeni w tauron arenie byli z pewnością zachwyceni.
Guilty of being right
Tymczasem bardzo ładny gest. Nie tylko marketingowy.
https://businessinsider.com.pl/finanse/ ... ci/dkb5dr1" onclick="window.open(this.href);return false;
Oczywiście niemiecki onet nie mógł się powstrzymać i bezpardonowo oraz obrzydliwie zaatakował naszą ojczyznę, naszych mieszkańców oraz umiłowanych dozorców.
W Polsce w ubóstwie żyje 5 mln osób, z czego 2 mln w ubóstwie skrajnym...
https://businessinsider.com.pl/finanse/ ... ci/dkb5dr1" onclick="window.open(this.href);return false;
Oczywiście niemiecki onet nie mógł się powstrzymać i bezpardonowo oraz obrzydliwie zaatakował naszą ojczyznę, naszych mieszkańców oraz umiłowanych dozorców.
W Polsce w ubóstwie żyje 5 mln osób, z czego 2 mln w ubóstwie skrajnym...