Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
kurcze, do mnie płyta dopiero idzie, ale z tego co tu czytam, może być ciekawie. jak najlepszy zespół BM po raz pierwszy zawiedzie, to będę w szoku. ale nie sądzę
Jak dla mnie Mayhem ma prawie same genialne kawałki (oprócz GDOW, który ma jeden albo dwa genialne) tak więc dyskusja który jest lepszy od innego, moim zdaniem, pozostaje bezcelowa. :-)
Heretyk pisze:kurcze, do mnie płyta dopiero idzie, ale z tego co tu czytam, może być ciekawie. jak najlepszy zespół BM po raz pierwszy zawiedzie, to będę w szoku. ale nie sądzę
nie zawiedzie, słuchaj tylko na dobrym sprzęcie a nie z pierdzi głośniczków od kompa :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
To na pewno. No I moze lyknie z czasem CH. Do OaC i genialnego GDoW statu nie ma.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
nicram pisze:Jak dla mnie Mayhem ma prawie same genialne kawałki (oprócz GDOW, który ma jeden albo dwa genialne) tak więc dyskusja który jest lepszy od innego, moim zdaniem, pozostaje bezcelowa. :-)
O i z tym się mogę zgodzić. Z tą różnicą, że jak dla mnie to GDOW jest płytą wyśmienitą.