GORGUTS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GORGUTS
The new record, besides lyrics, everything is written. The music is finished, let’s say 98%. We’re into the minor detail phase, which we stop every two seconds and go 'minor detail, what about this and this
The new record is going to be a single track… one long song. I’ve been wanting to do that for a long, long time. After hearing Porcupine Tree’s 'The Incident,' Meshuggah’s 'I,' the Deathspell Omega EPs, I said I really wanted to get into this compositional exercise, to get one big movement, and I think it’s pretty good. I can’t wait to share it with the crowd and that’s going to be a lot of fun to play live
[youtube][/youtube]
The new record is going to be a single track… one long song. I’ve been wanting to do that for a long, long time. After hearing Porcupine Tree’s 'The Incident,' Meshuggah’s 'I,' the Deathspell Omega EPs, I said I really wanted to get into this compositional exercise, to get one big movement, and I think it’s pretty good. I can’t wait to share it with the crowd and that’s going to be a lot of fun to play live
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- megawat
- weteran forumowych bitew
Było?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
http://tyrannyoftradition.com/2015/08/2 ... eason-ten/" onclick="window.open(this.href);return false;
In a world of compromise...some don't
-
Instrumenty na nową płytę nagrane. Zostały wokale i miksy. Szanse na wysłuchanie tego materiału przed europejską trasą ogromne.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
no i bardzo dobrze
-
To jeszcze warto dodać, że to będzie 33-minutowy pełny album (chyba jeden utwór), a nie jak wcześniej zapowiadano EP-ka.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
Hoho to brzmi nieźle
chociaż trochę się boję czy Lemay ogarnie kompozycyjnie takiego kolosa czy nie będzie jakichś dluzyzn etc
Tym niemniej mam duże oczekiwania
chociaż trochę się boję czy Lemay ogarnie kompozycyjnie takiego kolosa czy nie będzie jakichś dluzyzn etc
Tym niemniej mam duże oczekiwania
-
- zaczyna szaleć
Hm..., a skąd Pan ma takie informacje Panie Pacjent, bo jakoś nigdzie nie mogę namierzyć źródła?Pacjent pisze:To jeszcze warto dodać, że to będzie 33-minutowy pełny album (chyba jeden utwór), a nie jak wcześniej zapowiadano EP-ka.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
kolega Pacjent jest zawsze bdb poinformowany, można mu wierzyć na słowo
In a world of compromise...some don't
-
Dziekuję za zaufanie, a wiadomość jest z pierwszej ręki.KAKAESIAK pisze:kolega Pacjent jest zawsze bdb poinformowany, można mu wierzyć na słowo
- Deathhammer66
- w mackach Zła
[youtube][/youtube]
-
Jest tak jak być powinno!
PS. Jednak 33-minutowa EP-ka i niestety digipack...
PS. Jednak 33-minutowa EP-ka i niestety digipack...
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ładne to, będzie słuchane. Jakie ci goście potrafią kreować pejzaże z użyciem instrumentów, to ja pytań nie mam.
Chyba wieczorem puszczę Kolorowe Piaski w ramach przypomnienia, piękna to płyta była, ale nie wracałem jakoś ostatnio.
Chyba wieczorem puszczę Kolorowe Piaski w ramach przypomnienia, piękna to płyta była, ale nie wracałem jakoś ostatnio.
- Ascetic
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Dobre gówno się zapowiada się. Liczę na cios, bo jednak ostatnia mnie nie powaliła : (((
- ultravox
- zahartowany metalizator
Jak digipack to nie słucham!Pacjent pisze: niestety digipack...
Po muzyce wnioskuję, że winyl wyda Norma Evangelium Diaboli.
-
Są w niesamowitej formie. Produkcja jak zwykle zabija.gorguts pisze:Na kolanach :)
-
- zaczyna szaleć
Taaak, a doskonały (czyt. "niegłośny") mastering Colina (bo zgaduję, że to on) znów powoduje, że długie słuchanie nie męczy uszu. Mp3ka pobrana z Youtuba zrobiona jest z dynamiką na 8 w skali do 20 zgodnie z http://dr.loudness-war.info/" onclick="window.open(this.href);return false; , co jak na współczesne DM standardy jest wartością baaardzo dobrą i , niestety, niezbyt częstą. Rewelacja, i ta okładka- Panie Bielak, jeżeli nas czytasz- WSPANIAŁA ROBOTA! ! !Pacjent pisze:Są w niesamowitej formie. Produkcja jak zwykle zabija.gorguts pisze:Na kolanach :)