VOIDHANGER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: VOIDHANGER

24-10-2013, 20:10

nicram pisze:Nie no naprawdę tak uważam. Zresztą słuchałem wszystkich materiałów tego zespołu i zachodzę w głowę jak w ogóle ktoś chce ich wydawać. Najlepszy ich utwór to ten ze splitu Krew Z. Czarnej. Reszta jest tak nie zapadająca w głowę jak ostatnia wypocina Megadeth. Prawda jest taka, że robicie/robiliście hype na ten przeciętny do szpiku kości zespół ze względu na Konfituratora i innych znajomków.

10000% racji. Przeciętne gówno, takich zespolików są milardy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-10-2013, 20:23

Średnio mi podszedł nju trak, niemniej poczekam z ocenami na całość.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

24-10-2013, 20:29

Ihasan pisze:nie no oczywiście, gdyby nie Maćki w ogóle bym nie spojrzał na ten zespół. Promuję ich na siłę i do zrzygania, aż ich wszyscy polubią to jest moim przewodnim motto w miesiącu październiku :)

tak generalnie spoglądając na Twoje upodobania zdziwił bym się gdybyś napisał inaczej, wręcz stwierdził bym że jesteś na ostrych psychotropach :)
No, ale osochozi, przecież nie da się ukryć, że Voidhanger to żadna petarda i objawienie nie jest. Miło się tego słucha (ostatnia EP), tudzież jest parę niedociągnięć (debiut), ale summa summarum to taka kapela, która fajnie że jest, ale jakby jej nie było to też bym z tego powodu nie wycierał sodu z oczu w mankiet. Gdyby byli z Kolumbii albo Madagaskaru to by też nikt tutaj o nich nawet nie wspomniał, więc od biedy trochę racji mają oponenci :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
est
mistrz forumowej ceremonii

24-10-2013, 20:30

Plastek pisze:
nicram pisze:Nie no naprawdę tak uważam. Zresztą słuchałem wszystkich materiałów tego zespołu i zachodzę w głowę jak w ogóle ktoś chce ich wydawać. Najlepszy ich utwór to ten ze splitu Krew Z. Czarnej. Reszta jest tak nie zapadająca w głowę jak ostatnia wypocina Megadeth. Prawda jest taka, że robicie/robiliście hype na ten przeciętny do szpiku kości zespół ze względu na Konfituratora i innych znajomków.

10000% racji. Przeciętne gówno, takich zespolików są milardy.
A ty jesteś tylko jeden, a nawet zero bo ustalilismy już, że tak naprawdę to nie istniejesz ;)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

24-10-2013, 20:46

Tak naprawdę to istnieję tylko ja, a wy i to forum nie. Zawsze byłem solipsystą.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

24-10-2013, 21:06

Lykantrop pisze: No, ale osochozi, przecież nie da się ukryć, że Voidhanger to żadna petarda i objawienie nie jest. Miło się tego słucha (ostatnia EP), tudzież jest parę niedociągnięć (debiut), ale summa summarum to taka kapela, która fajnie że jest, ale jakby jej nie było to też bym z tego powodu nie wycierał sodu z oczu w mankiet. Gdyby byli z Kolumbii albo Madagaskaru to by też nikt tutaj o nich nawet nie wspomniał, więc od biedy trochę racji mają oponenci :)
wszystko kwestia gustu.
Wg mnie epka petardą była. To samo tyczy się nowego albumu, który miałem możliwość przesłuchać, stara szkoła, Celtic Frost, Sodom, Aura Noir ... mi to mega robi. Nic piszę iż jest to nie wiadomo jak oryginalne, lecz jest to mega dobra płyta z kopem!
Jeśli ktoś ma sentyment do takiego grania, to wydaje mi się z chęcią sięgnie po ten krążek. Ja nie jestem fanem grzebania po nowościach, ale staram się śledzić nasz rynek, bo masa fajnych płyt wychodzi i sa one na coraz lepszym poziomie;
Zastanawia mnie też jedno, wyspuje się jak z rękawa tematów o kapela mega przecięntych, przy czym tasacja odchodzi przy nich jak by człowiek miał do czynienia z kolejnym wydażeniem na miarę trójki Gorguts czy Deathspell Omega, wyciągane do tego kokosy z "Anarktydy" więc raczej średnio trafiłeś, że gdyby to była kapela z innej planety mało kto by tu o tym wspomniał. Mam właśnie wrażenie że czym większe "zadupie" tym większy wyłowiony kult.
ale jak mawiają punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Z drugiej strony po chuj pisać o zespole który lata komuś koło dupy?
nie szkoda czasu? no tym forum jest coraz fajniej, czym większy troling tym lepiej dzieje się w Państwie duńskim, po czym płacz że chujowizna, mało kto pisze, etc... a jest sens odpowiadać na kilka powyższych postów tak obiektywnie patrząc?
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

24-10-2013, 21:14

Obrazek

mam nadzieję, że Pagan szybko wyda to na Lp
okładka w odpowiednim formacie idealnie się pewnie będzie prezentowała ;)
Ostatnio zmieniony 24-10-2013, 21:14 przez Ihasan, łącznie zmieniany 1 raz.
Black Magic Mushrooms

Awatar użytkownika
Hellpiss
zaczyna szaleć

24-10-2013, 21:14

Ja myślę, że ta płyta rozpierdala w drobny mak. Też miałem już okazję słyszeć całość i jest doskonała pod każdym względem. Chamska, thrashemtalowo-punkowa, a przy tym mająca w sobie wszystko to, co w black i death metalu najlepsze. Te osiem kawałków bije po pysku, pali synagogi i pokazuje środkowy palec wszystkim gównojadom. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Jeśli komuś tym postem zrobiłem tu PR, albo podkręciłem hype, którego nie ma, to jestem tym bardziej dumny. Wypierdlać!
Awatar użytkownika
Hellpiss
zaczyna szaleć

24-10-2013, 21:16

Ihasan pisze:Obrazek

mam nadzieję, że Pagan szybko wyda to na Lp
okładka w odpowiednim formacie idealnie się pewnie będzie prezentowała ;)
Przestań, tylko kręcisz hype, a to taki podły album, man!
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

24-10-2013, 21:17

no ba!
Maciek mi potem piwo postawi jak się spotkamy :)
Black Magic Mushrooms

Awatar użytkownika
Hellpiss
zaczyna szaleć

24-10-2013, 21:22

Tobie też!? Ja jebie, zobacz jak mamy fajnie. :-)
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

24-10-2013, 21:33

Ihasan pisze:Z drugiej strony po chuj pisać o zespole który lata komuś koło dupy? nie szkoda czasu?
Ja tam uwazam, ze taka opozycja to dobra rzecz, a podejscie pt. 'nie podoba sie to nie pisz' jest nieproduktywne i stoi w sprzecznosci z idea forum. Flame i internetowe wojowanie to jedno, ale kazdy komu plyta/kapela sie nie podoba ma prawo sie wypowiedziec lub/i o tym pogadac. Co w tym dziwnego?

Ihasan pisze:a jest sens odpowiadać na kilka powyższych postów tak obiektywnie patrząc?
Obiektywnie patrzac posty wyzej zostaly wyslane z forumowych kont. Tyle jesli chodzi o obiektywne spojrzenie. Subiektywnie mozesz dojsc do wniosku, ze jest sens/nie ma sensu na nie odpowiadac. To tak nawiasem mowiac
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

24-10-2013, 21:44

konstuktywna krytyka ok!
pierdolenie dla samego wpisu nic kpl. nie wnoszące do dyskusji jest dla mnie abstrakcyjna;
a tu takiego pierdolenia masz na tony, do pożygania;
Black Magic Mushrooms

Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

24-10-2013, 21:58

IMO w tym pierdoleniu zawieraja sie rowniez reakcje takie jak ta:
nicram pisze:Mocno przeciętny kawałek, ot
Plastek pisze:solidna, polska 3 liga.
Ihasan pisze:nicram wyjdz zobaczyc czy cie tam nie ma ....
Wnosi do dyskusji dokladnie tyle samo w kazdym razie. Nie szkoda czasu? ;)

A nowy kawalek wlasnie leci i w sumie jest w porzadku, choc dupy rzeczywiscie nie urywa.
535

24-10-2013, 22:06

Przesilenie jesienne na forum trwa. Chciałem posłuchać, ale nie da się włączyć.
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

24-10-2013, 22:09

0ms pisze: Wnosi do dyskusji dokladnie tyle samo w kazdym razie. Nie szkoda czasu? ;)

A nowy kawalek wlasnie leci i w sumie jest w porzadku, choc dupy rzeczywiscie nie urywa.
na nicrama?? nigdy!! podziwiam jego gust muzyczny i faworytów na scenie metalowej;
mam "specyficzne" podejście do jego postów;
Black Magic Mushrooms

Immanis
postuje jak opętany!

25-10-2013, 04:02

Słychać Violence and Blasphemy, podoba się.
Awatar użytkownika
nicram

25-10-2013, 07:57

Ihasan pisze: na nicrama?? nigdy!! podziwiam jego gust muzyczny i faworytów na scenie metalowej;
mam "specyficzne" podejście do jego postów;
Podziwiaj lepiej swój gust słodki misiu, skoro piejesz zachwyty nad chłopskim, czosnkowym black metalem. Jakoś nie widziałem wiele Twoich postów w tematach o Hell United czy Gortal (jeden o nowej płycie jest, ale hypa nie rozkręcałeś), które dwoma riffami niszczą tych przeciętniaków. Idę o zakład, że o Voidhanger za 2 lata nikt nie będzie pamiętał.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-10-2013, 08:11

Tak się zastanawiam po chuj pisać o zespole który komuś się podoba? nie szkoda czasu?
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
nicram

25-10-2013, 08:24

Misja naprawiania świata. Jeżeli Ihaś musi się spuszczać nad kolegami, bo ci nie kupią mu piwa, to ja mówię: Ihaś jak nie masz na piwo to ja Ci je kupię. Nie musisz gryzmolić tych grubymi nićmi kłamstewek o nowej płycie Voidhanger! :-D
all the monsters will break your heart
ODPOWIEDZ