BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

Re: BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL

30-12-2018, 12:38

[V] pisze:Myślałem że lizanie czachy innej hordy wygra masterfule a tutaj koniec roku i takie skandale, to wprost niebywałe! Przechodzę na prawoslawie i trwam w modlitwie.
coś tym stylu. kolejny bardzo srogi temat charakterystyczny tylko dla tego jednego, jedynego forum
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

30-12-2018, 12:44

Hatefire pisze:Podobno jak staniesz przed lustrem i 3 razy głośno wymówisz imię Bart, to ci z mieszkania zniknie telewizor i portfel ;-)
teraz modne jest nie posiadanie telewizora, gorzej z portfelem
abstract
postuje jak opętany!

30-12-2018, 12:51

Nieposiadanie powyższych nie ma nic wspólnego z modą, jest natomiast wygodne, zdrowe i praktyczne
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

30-12-2018, 13:21

abstract pisze:Nieposiadanie powyższych nie ma nic wspólnego z modą, jest natomiast wygodne, zdrowe i praktyczne
Nieposiadanie portfela jest wygodne, zdrowe i praktyczne?
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-12-2018, 13:24

Rowniez tak uwazam, nigdy nie mialem i ciagle nie mam. Dzieki temu uniknalem akcji, ktore sie przydarzyly znajomym, typu wszystka kasa i dokumenty poszly sie jebac naraz.
woodpecker from space
abstract
postuje jak opętany!

30-12-2018, 13:33

Dokładnie tak. Nie używam gotówki, wszystkie srarty karty stałego klienta w telefonie, dokumentów przy sobie nie noszę, a jak jadę auto to dowód mogę do kieszeni sobie wsadzić. Albo w dupę. Portfel wypycha i obciąża kieszeń i jest fchuj niewygodny i nieprwktyczny. Kusi los i złodzieja. Karty nie zgubisz jeśli nie jesteś uposledzony. Portfel mozna
535

30-12-2018, 13:36

Ciekawe co preferują Bart oraz Kris. Karta, telefon, gotowizna, szkatuła czy solidny parciany wór?
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

30-12-2018, 14:10

535 pisze:Bez sensu dyskutować o tym co jest przyjemniejsze. Najważniejsze, że 15k za jednostkę pajacowania to zbyt mało, by się podzielić tak żeby każdy był zadowolony. Chłopcy z bloków dorwali się do kasy. Żal dupsko ściska, a łza toczy się po mem licu.

Tymczasem chyba pierdolnę ze śmiechu. Otóż zrobiłem sobie herbaty ze sokiem malinowym własnej roboty. Sok zapakowany został w butelkę po jakimś innym soku. Dyzio przyjaciel dzieci. Tak informuje oryginalna etykieta. Używam go już czas jakiś, ale dopiero przed chwilą zajrzałem pod nakrętkę. Możecie wierzyć, albo nie. W każdym razie sami zobaczcie. Znak od boga? Ostrzeżenie? Jak mam to rozumieć?

Obrazek
^ dobre -:)

ps. portfele są mocno pedalskie. bardzo je lubię. z dobrej skóry w szczególności. taki mały fetysz. tera będzie moja poezja lub bełkot jak kto woli: po portfelu można więcej powiedzieć niż po zegarku o danym ludziu.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

30-12-2018, 14:13

ja raz niosłem dokumenty w kieszeni i nie doniosłem bo zgubiłem. portfel nosze w tżw nerce przy pasie i nic mi sie nie wypycha. aktualnie siedzę w kapciach przed telewizorem, oglądam serial i jest mi w chuj wygodnie. pozdrawiam, janusz.
Heretyk

30-12-2018, 14:32

Wacław pisze:
ps. portfele są mocno pedalskie. bardzo je lubię. z dobrej skóry w szczególności. taki mały fetysz. tera będzie moja poezja lub bełkot jak kto woli: po portfelu można więcej powiedzieć niż po zegarku o danym ludziu.
popieram. lubię mieć ładny, skórzany, dobry portfel. najlepiej jak w nim jest parę stówek. tylko co to robi w tym temacie
Awatar użytkownika
Hatefire

30-12-2018, 14:50

nagrobek pisze:ja raz niosłem dokumenty w kieszeni i nie doniosłem bo zgubiłem. portfel nosze w tżw nerce przy pasie i nic mi sie nie wypycha. aktualnie siedzę w kapciach przed telewizorem, oglądam serial i jest mi w chuj wygodnie. pozdrawiam, janusz.
Na allegro można kupić takie identyfikatory dla psów do przypięcia do obroży. Grawerują na blaszce imię psa i nr telefonu do właściciela. Ja sobie zrobiłem takie z moim nr telefonu i jeden noszę zawsze w portfelu drugi przypięty do kluczy. Zawsze jest szansa że ktoś uczciwy znajdzie i przedzwoni.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
maciek z klanu

30-12-2018, 16:48

abstract pisze:Nieposiadanie powyższych nie ma nic wspólnego z modą, jest natomiast wygodne, zdrowe i praktyczne
Oczywiście że związane jest z modą. Zjeby nie oglądają tv bo to niby shit ale już na kompach czy smartfonach non stop. Żałosne. Jebać crossfit
Edit. Aha i zawsze taki ktoś cię uświadomi że nie ma tv jakby to kogoś w ogóle interesowało
Ostatnio zmieniony 30-12-2018, 17:11 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 2 razy.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Hatefire

30-12-2018, 17:09

maciek z klanu pisze:Jebać crossfit
Do baru wchodzą: hipster, weganin, vaper, crossfitowiec bezglutenowiec i mówią - to co zawsze.

I dostali wpierdol.

ba dum tsss ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
maciek z klanu

30-12-2018, 17:12

535 pisze:Ciekawe co preferują Bart oraz Kris. Karta, telefon, gotowizna, szkatuła czy solidny parciany wór?
Kris nie wiem ale Bart pewnie pożycza od kolegów xd
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
535

30-12-2018, 17:40

Hatefire pisze:
nagrobek pisze:ja raz niosłem dokumenty w kieszeni i nie doniosłem bo zgubiłem. portfel nosze w tżw nerce przy pasie i nic mi sie nie wypycha. aktualnie siedzę w kapciach przed telewizorem, oglądam serial i jest mi w chuj wygodnie. pozdrawiam, janusz.
Na allegro można kupić takie identyfikatory dla psów do przypięcia do obroży. Grawerują na blaszce imię psa i nr telefonu do właściciela. Ja sobie zrobiłem takie z moim nr telefonu i jeden noszę zawsze w portfelu drugi przypięty do kluczy. Zawsze jest szansa że ktoś uczciwy znajdzie i przedzwoni.
Świetny patent dla metalowców. Z jednej strony logo ukochanej kapeli, a z drugiej numer telefonu do żony, dziewczyny, matki lub ojca i na szyję, tak by napierdolona zguba wróciła do właściciela.
Awatar użytkownika
Hatefire

30-12-2018, 17:58

535 pisze:Świetny patent dla metalowców. Z jednej strony logo ukochanej kapeli, a z drugiej numer telefonu do żony, dziewczyny, matki lub ojca i na szyję, tak by napierdolona zguba wróciła do właściciela.
Pewnie będziecie się ze mnie śmiać, ale mam swoje małe obsesje. Oprócz tych "tabliczek" z moim nr telefonu w portfelu i przy kluczach, to na szyi noszę taki "nieśmiertelnik" z informacją kogo i pod jakim nr telefonu zawiadomić w razie jakby coś się złego stało. Jak idę gdzieś odrobinę dalej to zawsze mam mały plecak, a w nim solidny nóż, wielofunkcyjny scyzoryk (taki w szwajcarskim stylu), taki niezbędnik turystyczny (widelec, łyżka, otwieracz do konserw w jednym), trochę papieru toaletowego, ponczo przeciwdeszczowe, opakowanie herbatników petit-beure, bidon 0,5 l z wodą, opakowanie plastrów, po kilka tabletek podstawowych medykamentów (aspiryna, stoperan itp.) i małą czołówkę. Wiem jestem pojebany ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

30-12-2018, 18:04

Hatefire pisze:
535 pisze:Świetny patent dla metalowców. Z jednej strony logo ukochanej kapeli, a z drugiej numer telefonu do żony, dziewczyny, matki lub ojca i na szyję, tak by napierdolona zguba wróciła do właściciela.
Pewnie będziecie się ze mnie śmiać, ale mam swoje małe obsesje. Oprócz tych "tabliczek" z moim nr telefonu, to na szyi noszę taki "nieśmiertelnik" z informacją kogo i pod jakim nr telefonu zawiadomić w razie jakby coś się złego stało. Jak idę gdzieś odrobinę dalej to zawsze mam mały plecak, a w nim solidny nóż, wielofunkcyjny scyzoryk (taki w szwajcarskim stylu), taki niezbędnik turystyczny (widelec, łyżka, otwieracz do konserw w jednym), trochę papieru toaletowego, ponczo przeciwdeszczowe, opakowanie herbatników petit-beure, bidon 0,5 l z wodą, opakowanie plastrów, po kilka tabletek podstawowych medykamentów (aspiryna, stoperan itp.) i małą czołówkę. Wiem jestem pojebany ;-)
Może nie pojebany, ale z pewnością lekkomyślny. Ja oprócz tego co wymieniłeś noszę w plecaku litr spirytusu, węgiel do grilla w pięciokilogramowym opakowaniu oraz zapalniczkę spiętą gumką z woreczkiem w którym trzymam zapałki i krzesiwo.
Awatar użytkownika
Hatefire

30-12-2018, 18:07

Zapałki muszę faktycznie dołożyć. Dotychczas łapały się tylko do zestawu rozszerzonego jak lazłem w góry na przykład.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Heretyk

30-12-2018, 18:39

Hatefire pisze:
Pewnie będziecie się ze mnie śmiać, ale mam swoje małe obsesje. Oprócz tych "tabliczek" z moim nr telefonu w portfelu i przy kluczach, to na szyi noszę taki "nieśmiertelnik" z informacją kogo i pod jakim nr telefonu zawiadomić w razie jakby coś się złego stało. Jak idę gdzieś odrobinę dalej to zawsze mam mały plecak, a w nim solidny nóż, wielofunkcyjny scyzoryk (taki w szwajcarskim stylu), taki niezbędnik turystyczny (widelec, łyżka, otwieracz do konserw w jednym), trochę papieru toaletowego, ponczo przeciwdeszczowe, opakowanie herbatników petit-beure, bidon 0,5 l z wodą, opakowanie plastrów, po kilka tabletek podstawowych medykamentów (aspiryna, stoperan itp.) i małą czołówkę. Wiem jestem pojebany ;-)
ja mam inne obsesje a te twoje są nawet niezłe. nie śmieję się
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-12-2018, 20:04

Hatefire pisze:
maciek z klanu pisze:Jebać crossfit
Do baru wchodzą: hipster, weganin, vaper, crossfitowiec bezglutenowiec i mówią - to co zawsze.

I dostali wpierdol.

ba dum tsss ;-)
Dobre, ale kto to kurwa jest vaper? :XD
woodpecker from space
ODPOWIEDZ