coś tym stylu. kolejny bardzo srogi temat charakterystyczny tylko dla tego jednego, jedynego forum[V] pisze:Myślałem że lizanie czachy innej hordy wygra masterfule a tutaj koniec roku i takie skandale, to wprost niebywałe! Przechodzę na prawoslawie i trwam w modlitwie.
BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
- nagrobek
- zahartowany metalizator
teraz modne jest nie posiadanie telewizora, gorzej z portfelemHatefire pisze:Podobno jak staniesz przed lustrem i 3 razy głośno wymówisz imię Bart, to ci z mieszkania zniknie telewizor i portfel ;-)
-
- postuje jak opętany!
Nieposiadanie powyższych nie ma nic wspólnego z modą, jest natomiast wygodne, zdrowe i praktyczne
- dzik
Nieposiadanie portfela jest wygodne, zdrowe i praktyczne?abstract pisze:Nieposiadanie powyższych nie ma nic wspólnego z modą, jest natomiast wygodne, zdrowe i praktyczne
dobry kościół to kościół spalony
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Rowniez tak uwazam, nigdy nie mialem i ciagle nie mam. Dzieki temu uniknalem akcji, ktore sie przydarzyly znajomym, typu wszystka kasa i dokumenty poszly sie jebac naraz.
woodpecker from space
-
- postuje jak opętany!
Dokładnie tak. Nie używam gotówki, wszystkie srarty karty stałego klienta w telefonie, dokumentów przy sobie nie noszę, a jak jadę auto to dowód mogę do kieszeni sobie wsadzić. Albo w dupę. Portfel wypycha i obciąża kieszeń i jest fchuj niewygodny i nieprwktyczny. Kusi los i złodzieja. Karty nie zgubisz jeśli nie jesteś uposledzony. Portfel mozna
Ciekawe co preferują Bart oraz Kris. Karta, telefon, gotowizna, szkatuła czy solidny parciany wór?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
^ dobre -:)535 pisze:Bez sensu dyskutować o tym co jest przyjemniejsze. Najważniejsze, że 15k za jednostkę pajacowania to zbyt mało, by się podzielić tak żeby każdy był zadowolony. Chłopcy z bloków dorwali się do kasy. Żal dupsko ściska, a łza toczy się po mem licu.
Tymczasem chyba pierdolnę ze śmiechu. Otóż zrobiłem sobie herbaty ze sokiem malinowym własnej roboty. Sok zapakowany został w butelkę po jakimś innym soku. Dyzio przyjaciel dzieci. Tak informuje oryginalna etykieta. Używam go już czas jakiś, ale dopiero przed chwilą zajrzałem pod nakrętkę. Możecie wierzyć, albo nie. W każdym razie sami zobaczcie. Znak od boga? Ostrzeżenie? Jak mam to rozumieć?
ps. portfele są mocno pedalskie. bardzo je lubię. z dobrej skóry w szczególności. taki mały fetysz. tera będzie moja poezja lub bełkot jak kto woli: po portfelu można więcej powiedzieć niż po zegarku o danym ludziu.
- nagrobek
ja raz niosłem dokumenty w kieszeni i nie doniosłem bo zgubiłem. portfel nosze w tżw nerce przy pasie i nic mi sie nie wypycha. aktualnie siedzę w kapciach przed telewizorem, oglądam serial i jest mi w chuj wygodnie. pozdrawiam, janusz.
-
popieram. lubię mieć ładny, skórzany, dobry portfel. najlepiej jak w nim jest parę stówek. tylko co to robi w tym temacieWacław pisze:
ps. portfele są mocno pedalskie. bardzo je lubię. z dobrej skóry w szczególności. taki mały fetysz. tera będzie moja poezja lub bełkot jak kto woli: po portfelu można więcej powiedzieć niż po zegarku o danym ludziu.
- Hatefire
Na allegro można kupić takie identyfikatory dla psów do przypięcia do obroży. Grawerują na blaszce imię psa i nr telefonu do właściciela. Ja sobie zrobiłem takie z moim nr telefonu i jeden noszę zawsze w portfelu drugi przypięty do kluczy. Zawsze jest szansa że ktoś uczciwy znajdzie i przedzwoni.nagrobek pisze:ja raz niosłem dokumenty w kieszeni i nie doniosłem bo zgubiłem. portfel nosze w tżw nerce przy pasie i nic mi sie nie wypycha. aktualnie siedzę w kapciach przed telewizorem, oglądam serial i jest mi w chuj wygodnie. pozdrawiam, janusz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- maciek z klanu
Oczywiście że związane jest z modą. Zjeby nie oglądają tv bo to niby shit ale już na kompach czy smartfonach non stop. Żałosne. Jebać crossfitabstract pisze:Nieposiadanie powyższych nie ma nic wspólnego z modą, jest natomiast wygodne, zdrowe i praktyczne
Edit. Aha i zawsze taki ktoś cię uświadomi że nie ma tv jakby to kogoś w ogóle interesowało
Ostatnio zmieniony 30-12-2018, 17:11 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 2 razy.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Hatefire
Do baru wchodzą: hipster, weganin, vaper, crossfitowiec bezglutenowiec i mówią - to co zawsze.maciek z klanu pisze:Jebać crossfit
I dostali wpierdol.
ba dum tsss ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- maciek z klanu
Kris nie wiem ale Bart pewnie pożycza od kolegów xd535 pisze:Ciekawe co preferują Bart oraz Kris. Karta, telefon, gotowizna, szkatuła czy solidny parciany wór?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Świetny patent dla metalowców. Z jednej strony logo ukochanej kapeli, a z drugiej numer telefonu do żony, dziewczyny, matki lub ojca i na szyję, tak by napierdolona zguba wróciła do właściciela.Hatefire pisze:Na allegro można kupić takie identyfikatory dla psów do przypięcia do obroży. Grawerują na blaszce imię psa i nr telefonu do właściciela. Ja sobie zrobiłem takie z moim nr telefonu i jeden noszę zawsze w portfelu drugi przypięty do kluczy. Zawsze jest szansa że ktoś uczciwy znajdzie i przedzwoni.nagrobek pisze:ja raz niosłem dokumenty w kieszeni i nie doniosłem bo zgubiłem. portfel nosze w tżw nerce przy pasie i nic mi sie nie wypycha. aktualnie siedzę w kapciach przed telewizorem, oglądam serial i jest mi w chuj wygodnie. pozdrawiam, janusz.
- Hatefire
Pewnie będziecie się ze mnie śmiać, ale mam swoje małe obsesje. Oprócz tych "tabliczek" z moim nr telefonu w portfelu i przy kluczach, to na szyi noszę taki "nieśmiertelnik" z informacją kogo i pod jakim nr telefonu zawiadomić w razie jakby coś się złego stało. Jak idę gdzieś odrobinę dalej to zawsze mam mały plecak, a w nim solidny nóż, wielofunkcyjny scyzoryk (taki w szwajcarskim stylu), taki niezbędnik turystyczny (widelec, łyżka, otwieracz do konserw w jednym), trochę papieru toaletowego, ponczo przeciwdeszczowe, opakowanie herbatników petit-beure, bidon 0,5 l z wodą, opakowanie plastrów, po kilka tabletek podstawowych medykamentów (aspiryna, stoperan itp.) i małą czołówkę. Wiem jestem pojebany ;-)535 pisze:Świetny patent dla metalowców. Z jednej strony logo ukochanej kapeli, a z drugiej numer telefonu do żony, dziewczyny, matki lub ojca i na szyję, tak by napierdolona zguba wróciła do właściciela.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Może nie pojebany, ale z pewnością lekkomyślny. Ja oprócz tego co wymieniłeś noszę w plecaku litr spirytusu, węgiel do grilla w pięciokilogramowym opakowaniu oraz zapalniczkę spiętą gumką z woreczkiem w którym trzymam zapałki i krzesiwo.Hatefire pisze:Pewnie będziecie się ze mnie śmiać, ale mam swoje małe obsesje. Oprócz tych "tabliczek" z moim nr telefonu, to na szyi noszę taki "nieśmiertelnik" z informacją kogo i pod jakim nr telefonu zawiadomić w razie jakby coś się złego stało. Jak idę gdzieś odrobinę dalej to zawsze mam mały plecak, a w nim solidny nóż, wielofunkcyjny scyzoryk (taki w szwajcarskim stylu), taki niezbędnik turystyczny (widelec, łyżka, otwieracz do konserw w jednym), trochę papieru toaletowego, ponczo przeciwdeszczowe, opakowanie herbatników petit-beure, bidon 0,5 l z wodą, opakowanie plastrów, po kilka tabletek podstawowych medykamentów (aspiryna, stoperan itp.) i małą czołówkę. Wiem jestem pojebany ;-)535 pisze:Świetny patent dla metalowców. Z jednej strony logo ukochanej kapeli, a z drugiej numer telefonu do żony, dziewczyny, matki lub ojca i na szyję, tak by napierdolona zguba wróciła do właściciela.
- Hatefire
Zapałki muszę faktycznie dołożyć. Dotychczas łapały się tylko do zestawu rozszerzonego jak lazłem w góry na przykład.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
ja mam inne obsesje a te twoje są nawet niezłe. nie śmieję sięHatefire pisze:Pewnie będziecie się ze mnie śmiać, ale mam swoje małe obsesje. Oprócz tych "tabliczek" z moim nr telefonu w portfelu i przy kluczach, to na szyi noszę taki "nieśmiertelnik" z informacją kogo i pod jakim nr telefonu zawiadomić w razie jakby coś się złego stało. Jak idę gdzieś odrobinę dalej to zawsze mam mały plecak, a w nim solidny nóż, wielofunkcyjny scyzoryk (taki w szwajcarskim stylu), taki niezbędnik turystyczny (widelec, łyżka, otwieracz do konserw w jednym), trochę papieru toaletowego, ponczo przeciwdeszczowe, opakowanie herbatników petit-beure, bidon 0,5 l z wodą, opakowanie plastrów, po kilka tabletek podstawowych medykamentów (aspiryna, stoperan itp.) i małą czołówkę. Wiem jestem pojebany ;-)535 pisze:Świetny patent dla metalowców. Z jednej strony logo ukochanej kapeli, a z drugiej numer telefonu do żony, dziewczyny, matki lub ojca i na szyję, tak by napierdolona zguba wróciła do właściciela.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dobre, ale kto to kurwa jest vaper? :XDHatefire pisze:Do baru wchodzą: hipster, weganin, vaper, crossfitowiec bezglutenowiec i mówią - to co zawsze.maciek z klanu pisze:Jebać crossfit
I dostali wpierdol.
ba dum tsss ;-)
woodpecker from space