To fakt, przez ostatnie miesiące w pracy, w natłoku intensywnego myślenia i stresu, zestarzałem się 30% bardziej niż powinienem.nicram pisze:Jesteście malkontentami. Naprawdę nie słyszycie tej zabawy dźwiękami, tego wszechogarniającego luzu, drajwu, energii i radości jakie wyłażą z tych trzech numerów? :-) Zestarzeliście się i pożarła Was smutna rzeczywistość tego kraju...;-)
CRYPTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: CRYPTOPSY
support music, not rumors
- Mol
belkot.Drone pisze:Otóż to! A kiedy staniecie przed obliczem świętego Piotra, a ten wyjmie zza złotej pazuchy płyty QUEEN i ILDJARN, to którą wybierzecie, gdy zapyta o tę lepszą?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A Blaze in the Northern Sky i Left Hand Path?Drone pisze:
Otóż to! A kiedy staniecie przed obliczem świętego Piotra, a ten wyjmie zza złotej pazuchy płyty QUEEN i ILDJARN, to którą wybierzecie, gdy zapyta o tę lepszą?
all the monsters will break your heart
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Oczywiście "A Blaze in the Northern Sky". To akurat proste, nie ujmując nic Entombedu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ultravox
Jeśli zobaczę kiedyś świętego Piotra, który zza pazuchy wyjmuje płytę Ildjarn, to na pewno poproszę lekarza, żeby przepisał mi jakieś inne leki. A jeśli nie mi, to przynajmniej temu Piotrowi.Drone pisze:A kiedy staniecie przed obliczem świętego Piotra, a ten wyjmie zza złotej pazuchy płyty QUEEN i ILDJARN, to którą wybierzecie, gdy zapyta o tę lepszą?
- Drone
- Sybir
Może Drone'owi chodziło - w domyśle - o Trockiego? :D Chociaż to większy absurd - Trotzky każący wybierać pomiędzy Queen a Ildjarn :Dultravox pisze:Jeśli zobaczę kiedyś świętego Piotra, który zza pazuchy wyjmuje płytę Ildjarn, to na pewno poproszę lekarza, żeby przepisał mi jakieś inne leki. A jeśli nie mi, to przynajmniej temu Piotrowi.Drone pisze:A kiedy staniecie przed obliczem świętego Piotra, a ten wyjmie zza złotej pazuchy płyty QUEEN i ILDJARN, to którą wybierzecie, gdy zapyta o tę lepszą?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ultravox
Niespecjalnie, choć na pewno ma ta muzyka pewien urok, wynikający z jej radykalizmu. Ale to już nawet nie o to chodzi - to raczej Ty nie cenisz świętego Piotra, skoro każesz mu zadawać ludziom tego typu pytania ;) Naprawdę sądzisz, że tak ważna z punktu widzenia tej wiary osoba powinna się zajmować wyższością jednej płyty nad drugą? Będzie zamykał wrota raju przed fanami Queen i wpuszczał tylko fanów Ildjarn?Drone pisze:Nie cenisz ILDJARN?
- Drone
Nie no, Trocki wybrałby ILDJARN, to pewne. A czy św. Piotr będzie zadawał takie pytania? Tego nie wiem, w każdym razie nie sądzę, żeby to było kryterium przyjęcia do raju. Ostatecznie słuchanie QUEEN to nic takiego :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Myślę, że Św. Piotr nie przeprowadza w niebie egzaminów do szkoły specjalnej :)Drone pisze: Otóż to! A kiedy staniecie przed obliczem świętego Piotra, a ten wyjmie zza złotej pazuchy płyty QUEEN i ILDJARN, to którą wybierzecie, gdy zapyta o tę lepszą?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zupełnie jak w Monty pythonie i świętym Graalu - z tym że tutaj nie będziemy mieć starca ze sceny 24 który będzie zadawać nam trzy pytania, a po udzieleniu dobrej odpowiedzi przejdziemy bezpiecznie przez most śmierci, a gdy złą spadniemy w otchłań. Tutaj pytanie będzie która lepsza płyta - stosownie do tego, która Piotr lubi bardziej, albo od jego humoru, będzie puszczał do raju, albo kazał wypierdalać do piekła.Drone pisze:. A czy św. Piotr będzie zadawał takie pytania? Tego nie wiem, w każdym razie nie sądzę, żeby to było kryterium przyjęcia do raju. Ostatecznie słuchanie QUEEN to nic takiego :)
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Wy, rozpustne karły, chcecie przed obliczem św. Piotra stawać? Prędzej przed Azaradelem czy innym czortem "kotów" do piekła przyjmującym ;)
- Headcrab
- Kontakt:
+1Mol pisze:belkot.Drone pisze:Otóż to! A kiedy staniecie przed obliczem świętego Piotra, a ten wyjmie zza złotej pazuchy płyty QUEEN i ILDJARN, to którą wybierzecie, gdy zapyta o tę lepszą?
Jak przeczytałem post DCI Hunta o obiektywiźmie ,to czułem że wywoła tego nieszczęsnego wilka z lasu. Żeby on chociaż pisząc swoje pierdoły spróbował zobiektywizować płyty Cryptopsy, a tak to nie dośc że bez sensu, to jeszcze nie na temat.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Bezdech
U świętego Piotra bez wachania wybrałbym Ildjarn.
Nie żebym lubił, ale wiadomo, że homoseksualizm to grzech śmiertelny.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
-
Homoseksualizm to wyższa forma (od)bytu. Ja bym wybrał Cryptopsy kowerujące Queen. Ten Matt potrafi tak ładnie śpiewać.
- vicek
homoseksualizm jest potrzebny bo niszczy krystianski model rodziny , niech nastanie chaos i aeon wodnika .
Praca dziejów niedługo dobiegnie końca , głupcy oko na was patrzy .
Praca dziejów niedługo dobiegnie końca , głupcy oko na was patrzy .
- Self
- rasowy masterfulowicz
No nie wiem, w tej Norwegii też same homoseksualisty. A Mercury przynajmniej był bi, co oznacza, że w połowie był miły Panu Naszemu i jego poczuciu estetyki. A do nowego Cryptopsy już ledwie tydzień, no chyba że już w Rosji na bazarze mediafire sprzedają.Bezdech pisze:U świętego Piotra bez wachania wybrałbym Ildjarn.
-
No właśnie, co z tym zamówieniem majster gelO? (nigdy nie wiem czy to ma być wielkie "o" czy zero, tak samo jak z Oms/0ms - em). Bo jakby coś to tak jak pisałem wcześniej jestem chętny.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Widać wypłaty nie dostał jeszcze. ;) W sumie też bym się pisał, skoro więcej niż 40 ziko wyjść nie powinno.
-
Pewnie całą przechlał gdzieś z Maria na koncercie;)