Ahahahah, dobrze, że nie jadłem. O to to :)Ascetic pisze:tak,Gunman pisze:Anthrax i Testament grają w dwóch różnych ligach a szczególnie to widać po ostatnich albumach.
liga okręgowa województwa pomorskiego i liga okręgowa województwa dolnośląskiego
8 lat minęło od kiedy TESTAMENT zrobił zamęt
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: 8 lat minęło od kiedy TESTAMENT zrobił zamęt
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
535 pisze:Możesz wykonywać wszystkie wymienione czynności, byleś tylko nie zamienił miednic.
Nasz forumowy kolega Długopisyyyyy kiedyś pomylił, ale nie obierał ziemniaków tylko babka zrobiła bigos.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Podjąłem jeszcze dwie i zdania nie zmieniam.ramonoth pisze:Dobra, przyznam się, to ja straciłem tę godzinę. Nie ma w muzyce z tej płyty absolutnie niczego, co zwróciłoby moją uwagę. Nie ma zaangażowania, a to, że to tak mocno słychać jest czymś najgorszym co może spotkać płytę. Nie wydaje mi się, żebym podjął drugą próbę jej przesłuchania.
Z tym, że tam o pomyłkę było stosunkowo łatwo, bo z tego co pamiętam, to jedna miednica była w zagrodzie.Nasum pisze:535 pisze:Możesz wykonywać wszystkie wymienione czynności, byleś tylko nie zamienił miednic.
Nasz forumowy kolega Długopisyyyyy kiedyś pomylił, ale nie obierał ziemniaków tylko babka zrobiła bigos.
- Triceratops
Chcialem sprawdzic czy nie postapiles pochopnie i niestety stwierdzam, ze tak.ramonoth pisze:Podjąłem jeszcze dwie i zdania nie zmieniam.ramonoth pisze:Dobra, przyznam się, to ja straciłem tę godzinę. Nie ma w muzyce z tej płyty absolutnie niczego, co zwróciłoby moją uwagę. Nie ma zaangażowania, a to, że to tak mocno słychać jest czymś najgorszym co może spotkać płytę. Nie wydaje mi się, żebym podjął drugą próbę jej przesłuchania.
Z tego wszystkiego mozna wyciagnac dwa wnioski: dupa wysrana i ziemniaki obrane.
Korzysci ze sluchania tej plyty sa takie, ze zaraz sobie usmaze frytki a okreznice mam oprozniona.
Kal spoczywa w sedesie i tam jest miejsce tej plyty, choc obiektywnie musze stwierdzic, ze kal ma przynajmniej charakterystyczny zapach a nowy TESTAMENT jest kompletnie bez charakteru.
Przypominam, ze aktualnie kroluje ANTHRAX i chyba w tym roku sie to nie zmieni.
woodpecker from space
- Ascetic
jasne. a "luty" to przymiotnikTriceratops pisze:Chcialem sprawdzic czy nie postapiles pochopnie i niestety stwierdzam, ze tak.ramonoth pisze:Podjąłem jeszcze dwie i zdania nie zmieniam.ramonoth pisze:Dobra, przyznam się, to ja straciłem tę godzinę. Nie ma w muzyce z tej płyty absolutnie niczego, co zwróciłoby moją uwagę. Nie ma zaangażowania, a to, że to tak mocno słychać jest czymś najgorszym co może spotkać płytę. Nie wydaje mi się, żebym podjął drugą próbę jej przesłuchania.
Z tego wszystkiego mozna wyciagnac dwa wnioski: dupa wysrana i ziemniaki obrane.
Korzysci ze sluchania tej plyty sa takie, ze zaraz sobie usmaze frytki a okreznice mam oprozniona.
Kal spoczywa w sedesie i tam jest miejsce tej plyty, choc obiektywnie musze stwierdzic, ze kal ma przynajmniej charakterystyczny zapach a nowy TESTAMENT jest kompletnie bez charakteru.
lys på slutten av lys
To oczywiste. 35 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......Triceratops pisze:
- Lucek
- weteran forumowych bitew
535 pisze:To oczywiste. 35 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......Triceratops pisze:
byrgh pisze:podoba mi się to, że zarówno reżyser, jak i aktorzy, ucięli definitywnie pogłoski na temat czwartej części - nomen omen okładka filmu. bardzo to niepopularne w czasach trendu trylogizowania trylogii i mamonizowania. chapeau bas. rebooty, spin-offy, remake'i to co innego. choć mając na uwadze, jak średnia jest ta marka i jak pikowała z części na część, nie warto więcej poruszać już tego tematu, przynajmniej z mojej perspektywy.
- Triceratops
To oczywiste, widze, ze jak chcesz to potrafisz napisac cos z sensem.....535 pisze:To oczywiste. 35 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......Triceratops pisze:
woodpecker from space
- Maro
Lucek wygrywa w tej jałowej gadce o niczymLucek pisze:535 pisze:To oczywiste. 35 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......Triceratops pisze:
Przypominam, ze aktualnie kroluje ANTHRAX i chyba w tym roku sie to nie zmieni.byrgh pisze:podoba mi się to, że zarówno reżyser, jak i aktorzy, ucięli definitywnie pogłoski na temat czwartej części - nomen omen okładka filmu. bardzo to niepopularne w czasach trendu trylogizowania trylogii i mamonizowania. chapeau bas. rebooty, spin-offy, remake'i to co innego. choć mając na uwadze, jak średnia jest ta marka i jak pikowała z części na część, nie warto więcej poruszać już tego tematu, przynajmniej z mojej perspektywy.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Billy i Petersen codziennie komentują po dwa numery z nadchodzącego albumu. Tu kawałki piąty i szósty.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Gunman
"8 lat minęło od kiedy TESTAMENT zrobił zamęt" - trochę się ta nazwa zdezaktualizowała. Jest tu jakiś admin?
Co do nowego albumu to pewnie kupie, jest tani.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Już nasze babcie znały takie powiedzenie, że "nie stać mnie na kupowanie rzeczy tanich". Doskonale ono pasuje do nowej płyty TESTAMENT.Gunman pisze:Co do nowego albumu to pewnie kupie, jest tani.
- Gunman
Masz racje, poczekam aż zdrożeje.
- Triceratops
Pewnie cene ustalili w proporcji do jakosciGunman pisze:"8 lat minęło od kiedy TESTAMENT zrobił zamęt" - trochę się ta nazwa zdezaktualizowała. Jest tu jakiś admin?
woodpecker from space
-
to nikt jeszcze nie zdążył napisać, że nowa płyta jest wyborna? to ja napiszę. nowa płyta jest wyborna. no to jak już mam na jej temat wyrobione zdanie to teraz pora na odsłuch.
- HSVV
- w mackach Zła
należy jeszcze dodać, że album roku.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
a poważnie, chciałbym by to była prawda, żeby dać fanatykom Anthraxa prztyczka w nos. ale jest tylko parę jaśniejszych punktów. Anthrax jednak (niestety) minimalnie lepszy.
- sveneld
- zaczyna szaleć
Niby mocny, dynamiczny album ( o grze Hoglana już ktoś pisał wyżej), ale nie zapada w pamięć, kawałki zlewają się w jeden. Wyróżnia się Canna Busisness i może tytułowy. Niezłe solówki. Nie jest źle, ale do dobrego daleko. Po prostu przeciętnie. Przy czym zaznaczam, zę podobał mi się ich poprzedni album, pierwszy, który kupiłem od czasu The New Order.
Only dead fish flows with the stream...