BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
Też się zastanawiałem. Szukam i wychodzi na to, że Lucjan jest starym vaperem. Zresztą sami czytajcie.
Anyaris pisze:
Hej Wam Waperzy!
Dzisiejszy wieczór był bardzo fajny (...)
Spożywałam niezliczone ilości "Kuflowego Mocnego" i zagryzałam to kabanosami, ot tak, zamiast obiadu :D W całej zabawie towarzyszył mi niesamowity zestaw. (...) robi robotę jak należy (...) na temperaturze 36,6 (temperatura ciała człowieka) wyciska rozkoszne, ostanie krople (...) Już miałam wrażenie, że mam chwilowy przesyt (...) ale ten zestaw dał mi radość z ostatnich kropel. Znacie pewnie tą ekstatyczną rozkosz, kiedy wiecie, że ten smak powróci do was za kilka tygodni, ale na razie, macie te ostatnie krople...
Pozdrawiam,
Anyaris, The Cloud Maker...
http://www.e-papierosy-forum.pl/pami-tn ... 05658.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Anyaris pisze:
Hej Wam Waperzy!
Dzisiejszy wieczór był bardzo fajny (...)
Spożywałam niezliczone ilości "Kuflowego Mocnego" i zagryzałam to kabanosami, ot tak, zamiast obiadu :D W całej zabawie towarzyszył mi niesamowity zestaw. (...) robi robotę jak należy (...) na temperaturze 36,6 (temperatura ciała człowieka) wyciska rozkoszne, ostanie krople (...) Już miałam wrażenie, że mam chwilowy przesyt (...) ale ten zestaw dał mi radość z ostatnich kropel. Znacie pewnie tą ekstatyczną rozkosz, kiedy wiecie, że ten smak powróci do was za kilka tygodni, ale na razie, macie te ostatnie krople...
Pozdrawiam,
Anyaris, The Cloud Maker...
http://www.e-papierosy-forum.pl/pami-tn ... 05658.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
co ten internet to ja nie mogię
[youtube][/youtube]
w oczekiwaniu na dalszy rozwój wydarzeń i niusy ze stolicy Podlasia naszego polskiego kochanego mam taki o to reportasz. a w nim. wątki co następuje następujące so: mowa o cerkwi, jakimś dziwadle, chodzącym po lesie, ucieczce z i do lasu. ...
[youtube][/youtube]
w oczekiwaniu na dalszy rozwój wydarzeń i niusy ze stolicy Podlasia naszego polskiego kochanego mam taki o to reportasz. a w nim. wątki co następuje następujące so: mowa o cerkwi, jakimś dziwadle, chodzącym po lesie, ucieczce z i do lasu. ...
lys på slutten av lys
-
- świeżak
[youtube][/youtube]
Że niby ten zmartwiony hipis miał pomiatać pracownikami?
-
Jak widać, pozory moga mylić ;-)
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Nie każdy zwrócił na to uwagę, ale w tle leci utwór z nowego albumu Batiuszki, "Panikhida". A film o małpie świetny, pełno smaczków, będę regularnie do niego wracał. Poczciwi ludzie tam żyją!
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Dla zainteresowanych na kvlt.pl
jest oświadczenie gitarzysty.
Teraz nie podlinkuję.
jest oświadczenie gitarzysty.
Teraz nie podlinkuję.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
Stalin tez wygladal na poczciwego dziadka a Mussolini na nieszkodliwego pajaca.535 pisze:Że niby ten zmartwiony hipis miał pomiatać pracownikami?
woodpecker from space
Racja. Przykłady można mnożyć. Hitler, Rydzyk,Wałęsa, Kaczyński,...Triceratops pisze:Stalin tez wygladal na poczciwego dziadka a Mussolini na nieszkodliwego pajaca.535 pisze:Że niby ten zmartwiony hipis miał pomiatać pracownikami?
Tak se czytam zwierzenia pana gitarzysty i jakoś dalej nie mogę zrozumieć, że wzorem tyranów metalu nie stanęli ponad podziałami, by podnieść ze sceny godny pieniądz, który im pchano siłą w sakwy. Teraz będą biegać po sądach, marnując czas i kasę, której mogą nie zarobić. To, że tworzą kompletne łajno, nie ma tu nic do rzeczy. Wszak pieniądz nie śmierdzi. Zabawne, bo rzecz się dzieje w ojczyźnie disco polo. Ech ci artyści.
- uglak
w znaczeniu w Polsce czy w Bialymstoku? bo nie orientuje sie, gdzie sa scenowe zaglebia.535 pisze:Zabawne, bo rzecz się dzieje w ojczyźnie disco polo. Ech ci artyści.
Guilty of being right
- vicek
- zahartowany metalizator
Poproszę o skrót wydarzeń bom nie wtymacie
- bullet
- zaczyna szaleć
Gitarzysta i wokalista wyrzucili się wzajemnie z zespołu i obaj twierdzą, że to ich kapela jest tą właściwą Batushką. Generalnie analogiczna historia jak z Immortal czy Gorgoroth, nic specjalnego. Ale ponabijać się można. :)vicek pisze:Poproszę o skrót wydarzeń bom nie wtymacie
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- vicek
- zahartowany metalizator
Hheheheheheheheheh
Dlatego lepiej tworzyć samemu .
Dlatego lepiej tworzyć samemu .
- Hatefire
To proste :-)vicek pisze:Poproszę o skrót wydarzeń bom nie wtymacie
Kris kiedyś:

Bart kiedyś:

Bart teraz:

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- postuje jak opętany!
:D
Brakuje ostatniego obrazka - Kris teraz.
Ale wystawiam 5 z plusikiem!
- Medard
Nie wiadomo jaki będzie ostatni obrazek, to pewnie skończy się w sądzie. Za dużo kasy do podzielenia, by było inaczej.mj. pisze::D
Die Welt ist meine Vorstellung.
- shagwest
- zaczyna szaleć
Ciekawe, czy zacznie się od jakiegoś sądownego nakazu wstrzymania działalności zespołu, tak jak zabezpiecza się mienie do czasu rozstrzygnięcia sporu. No bo nawet jeśli Krzysztof za pięć lat odzyska nazwę, to co mu z tego, jak Bart w tym czasie nagra trzy płyty i zagra tysiąc koncertów.
So say we all.
Jak to brakuje? Jest przecież.mj. pisze::D

-
- postuje jak opętany!
Idealnie!!
Jeżeli całość rozbije się o sąd, z wysokim prawdopodobieństwem powództwo zostanie wniesione do mojego miejsca pracy ze względu na siedzibę zespołu / założyciela / osoby do której należą aktualnie prawa do nazwy, itd.
Czekam na rozwój wypadków.
Jeżeli całość rozbije się o sąd, z wysokim prawdopodobieństwem powództwo zostanie wniesione do mojego miejsca pracy ze względu na siedzibę zespołu / założyciela / osoby do której należą aktualnie prawa do nazwy, itd.
Czekam na rozwój wypadków.