To oczywiste że to oczywiste.
BATHORY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Wódka i Piwo
- weteran forumowych bitew
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: BATHORY
W "Szkle kontaktowym" na TVN24 red. Michał Kempa ma koszulkę z logo Bathory.
Taka ciekawostka.
Taka ciekawostka.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Próbowałem odczytać to logo. Litery jakieś takie pomarańczowe były.Sgt. Barnes pisze: ↑26-03-2024, 22:25W "Szkle kontaktowym" na TVN24 red. Michał Kempa ma koszulkę z logo Bathory.![]()
Taka ciekawostka.
- Sgt. Barnes
Ale czcionka się zgadza 
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Takie tam.....
Na co to komu?
BATHORY Remix of "One Rode to Asa Bay" from "Hammerheart" 1990 by Art Mark Media with 4K VHS Visuals
Na co to komu?
BATHORY Remix of "One Rode to Asa Bay" from "Hammerheart" 1990 by Art Mark Media with 4K VHS Visuals
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
olgims
W dupę niech sobie wsadza te gówniane remixy z lat 90tych. W ogóle bathory na cd to są gównowersje ze zjebanym brzmieniem. Jak batlord to tylko pierwsze bicia na plackach.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- trup
Satan, My Master!
BATHORY Satan my master. Polish HELL HOGS + goście
Wokal i gitara: Necrosodom - legendary vocalist and guitarist of Deus Mortem and Anima Damnata, also known for his collaborations with Azarath, Throneum, Plaga and Thunderbolt. A man with an uncompromising approach to art, who contributed to some of the most important releases of the Polish metal scene of the last quarter of a century.
Necrosodom - legendarny wokalista i gitarzysta Deus Mortem i Anima Damnata, znany również ze współpracy z Azarath, Throneum, Plaga i Thunderbolt. Człowiek o bezkompromisowym podejściu do sztuki, który maczał palce w jednych z ważniejszych wydawnictw polskiej sceny metalowej ostatniego ćwierćwiecza.
- trup
No i bardzo ładna audycja, Zgrabnie. Sentymentalnie.
- Stoigniew
fajny koncert ...
i pomyśleć jaki by to miało klimat na Byczynie...
ech, rozmarzyłem się ....
- Dragazes
- w mackach Zła
Odkąd wiele lat temu usłyszałem Sacrifice w wykonaniu Voidhanger to marzy mi się właśnie taki koncert w Polsce 
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Bohdan
Suko!
- Żułek
Pagan Records zapowiada rozszerzone i poprawione drugie wydanie książki "Bathory - Z Hadesu do Valhalli" autorstwa J.L.C. Barrona. Premiera w marcu. Będzie też okolicznościowa koszulka.
+ 20 stron
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- tommek
- Kontakt:
-
Stary Metal
Dzisiaj mija 21 lat od chwili, kiedy Quorthon udał się do Valhalli.
Pamiętam,jak dowiedziałem się o tym na koncercie Miecza Wikinga w najstarszej Progresji 9 czerwca 2004.
Wokalista na chwilę przerwał koncert, przekazał tego newsa, a publika zaczęła wtedy skandować „Quorthon, Quorthon, Quorthon !". Ludzi dużo wtedy nie było, ale moc była taka, że żarówki paliło.

Pamiętam,jak dowiedziałem się o tym na koncercie Miecza Wikinga w najstarszej Progresji 9 czerwca 2004.
Wokalista na chwilę przerwał koncert, przekazał tego newsa, a publika zaczęła wtedy skandować „Quorthon, Quorthon, Quorthon !". Ludzi dużo wtedy nie było, ale moc była taka, że żarówki paliło.

- trup
21 lat... czas zapierdala...
ON miał tylko 38 lat... fvck...

ON miał tylko 38 lat... fvck...

- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
jakorzę, bliżej z Poznania mi jest do Berlina (niż do Moskwy xd), tożem przeglondał zinesa niemieckiego RockHard z kiedyś, i foto berlińczyka z Bathord się nawinęło wtem. To se mówię, wrzucę tutaj tzo nie? Punk blackmetal Europe.

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4