HATE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

Re: HATE

09-01-2015, 21:41

Ty śmieszny głuchy pedale :)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

09-01-2015, 21:48

Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

10-01-2015, 00:17

nicram pisze:Lord is Avenger i Cain's Way to death metal w stylu starego Deicide. Symptomy własnego stylu były tylko na Awakening of the Liar oraz Anaclasis. Te cztery pozycje na pewno warto poznać. Reszta od zaorania, choć niektórzy piszą dobrze jeszcze o Morphosis. Mnie się już nie podoba. Choć w porównaniu z następnymi może się wydawać dobra.
Skoro w stylu Deicide, to Lord is Avenger sprawdzę. Profilaktycznie, w mpchujkach. Jak się spodoba to pomyślimy dalej. Dzięki za rekomendację.
Awatar użytkownika
TheDude

10-01-2015, 02:58

Plastek pisze:Obrazek
Za dużo słodyczy, piwów i jedzieniów smażonych na noc. Oj zła dieta ! :(
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

10-01-2015, 08:17

No, to od pożerania na dzień dobry takich niezbyt inteligentnych skurwysynów jak ty.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Mesmerised
świeżak

10-01-2015, 12:29

Plastek pisze:Azarath i KSM na ostatnich płytach to śmiech na sali, Mgła to melodyjne pitu pitu, Witchmaster i Supreme Lord to 3 liga, Odraza to pseudo metalowe i koniunkturalne pedalstwo pierwszej kategorii, Massemrod, Stillborn, Embrional to 3 liga, Thaw to chyba kurwa jakiś żart. Za 10 lat w Polsce nikt nie będzie o nich pamiętał, a co dopiero na świecie Także zajebista polska scena zmiatająca Norwegię i Szwecję.
Aż musialem starą copypastę przerobić.

JA PIERDOLE JAK MNIE DENERWUJĄ TAKIE SEBY, NO JANIEMOGE. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY ZNAWCA METALU. NAJBRUTALNIEJSZEGO NA ŚWIECIE OO JAKI TRVE BLACK METAL, PODKREŚLAM TRVE BLACK METAL. ALBO "OO KUPIE PŁYTE JAKIEGOŚ ZESPOŁU, ALE NIE JAKIEŚ POLSKIE CHUJOWE KRIGSMASZIN CZY JAKAŚ TAM MGŁA, I JESZCZE NA CD?! CO ZA POZERSTWO, TRVE BLACK METAL MA BYĆ NAGRANY NA STAREJ ZNISZCZONEJ KASECIE NA KTÓREJ WUJEK JANUSZ MIAŁ KIEDYŚ DISCO POLO, MA BYĆ KVLT, NAGRANE STARYM MAGNETOFONEM, JESTEM LEPSZY BO SŁUCHAM BLACK METALU A WY CO NADAL ODRAZA CZY FURIA? JA SŁUCHAM INFERNAL BLASPHEMOUS GAY ASSFUCKING , BRZMI JAK MATURBACJA GRAŻYNY Z MIĘSNEGO ALE SŁUCHAM, MIÓD DLA USZU, GDYBY TYLKO GITARY BYŁY NIENASTROJONE TO WYJEBAŁBYM STAREGO WE WSZYSTKIE DZIURY TAKI BYŁBYM SZCZĘŚLIWY, ZROBIŁBYM JESZCZE TEMAT NA MASTERFULU ŻE TRVE KULT. ROZUMIEM MIEĆ WŁAŚNE ZDANIE, ALE HEJTOWAĆ DOBRE KAPELE DLA WĄTPLIWEJ PRZYJEMNOŚCI ZAISTNIENIA NA FORUM? PISZESZ BZDURY, WYLEWASZ ŻALE. MOŻNA O PORÓWNAĆ Z ROZKOSZĄ PODCZAS DŁAWIENIA SIĘ CHUJEM. PRAWDZIWE SZOŁ ZACZYNA SIĘ KIEDY TAKI ZNAWCA MOŻE SIĘ WYKAZAĆ, JAKIŚ KONCERT CZY U SIEBIE W DOMU. CO TAM MATI POSŁUCHAMY BLACKMETALU?, JA BYM POSŁUCHAŁ BLASPHEMOUS ANAL OF SATANAS HEHE COŚ DOBRZE NAGRANA, NA OSTATNIEJ PŁYCIE NAGRYWALI RADIEM SPRZED WOJNY, JA TO NIE WIEM JAK WY MOŻECIE SŁUCHAĆ TAKIEJ DOBREJ JAKOŚCI xD CO TAM CHCESZ POSŁUCHAĆ SEBA? TYLKO NIE WŁĄCZAJ TELEDYSKU BO TO DLA CIOT XD A TERAZ ZW NA MOMENCIK BO MUSZĘ ZDEFEKOWAĆ MOIM MEGA TRVE KVLT EFEKTEM SŁUCHANIA PRAWDZIWEGO BLACK METALU, AHH NIE MA TO JAK BRUTALNE SRANIE!
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

10-01-2015, 13:14

Obrazek
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

10-01-2015, 13:20

To są tu takie tematy, w których ktoś nad kultowością jakiejś trzecioligowej kapeli BM się spuszcza? Ja takiego nie widziałem :o
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

10-01-2015, 14:55

Mesmerised pisze:
Aż musialem starą copypastę przerobić.

JA PIERDOLE JAK MNIE DENERWUJĄ TAKIE SEBY, NO JANIEMOGE. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY ZNAWCA METALU. NAJBRUTALNIEJSZEGO NA ŚWIECIE OO JAKI TRVE BLACK METAL, PODKREŚLAM TRVE BLACK METAL. ALBO "OO KUPIE PŁYTE JAKIEGOŚ ZESPOŁU, ALE NIE JAKIEŚ POLSKIE CHUJOWE KRIGSMASZIN CZY JAKAŚ TAM MGŁA, I JESZCZE NA CD?! CO ZA POZERSTWO, TRVE BLACK METAL MA BYĆ NAGRANY NA STAREJ ZNISZCZONEJ KASECIE NA KTÓREJ WUJEK JANUSZ MIAŁ KIEDYŚ DISCO POLO, MA BYĆ KVLT, NAGRANE STARYM MAGNETOFONEM, JESTEM LEPSZY BO SŁUCHAM BLACK METALU A WY CO NADAL ODRAZA CZY FURIA? JA SŁUCHAM INFERNAL BLASPHEMOUS GAY ASSFUCKING , BRZMI JAK MATURBACJA GRAŻYNY Z MIĘSNEGO ALE SŁUCHAM, MIÓD DLA USZU, GDYBY TYLKO GITARY BYŁY NIENASTROJONE TO WYJEBAŁBYM STAREGO WE WSZYSTKIE DZIURY TAKI BYŁBYM SZCZĘŚLIWY, ZROBIŁBYM JESZCZE TEMAT NA MASTERFULU ŻE TRVE KULT. ROZUMIEM MIEĆ WŁAŚNE ZDANIE, ALE HEJTOWAĆ DOBRE KAPELE DLA WĄTPLIWEJ PRZYJEMNOŚCI ZAISTNIENIA NA FORUM? PISZESZ BZDURY, WYLEWASZ ŻALE. MOŻNA O PORÓWNAĆ Z ROZKOSZĄ PODCZAS DŁAWIENIA SIĘ CHUJEM. PRAWDZIWE SZOŁ ZACZYNA SIĘ KIEDY TAKI ZNAWCA MOŻE SIĘ WYKAZAĆ, JAKIŚ KONCERT CZY U SIEBIE W DOMU. CO TAM MATI POSŁUCHAMY BLACKMETALU?, JA BYM POSŁUCHAŁ BLASPHEMOUS ANAL OF SATANAS HEHE COŚ DOBRZE NAGRANA, NA OSTATNIEJ PŁYCIE NAGRYWALI RADIEM SPRZED WOJNY, JA TO NIE WIEM JAK WY MOŻECIE SŁUCHAĆ TAKIEJ DOBREJ JAKOŚCI xD CO TAM CHCESZ POSŁUCHAĆ SEBA? TYLKO NIE WŁĄCZAJ TELEDYSKU BO TO DLA CIOT XD A TERAZ ZW NA MOMENCIK BO MUSZĘ ZDEFEKOWAĆ MOIM MEGA TRVE KVLT EFEKTEM SŁUCHANIA PRAWDZIWEGO BLACK METALU, AHH NIE MA TO JAK BRUTALNE SRANIE!

Jaki bulwers. Zatem przyjrzyjmy się analizie Plastka z bliska (analiza analizy):
Plastek pisze:Azarath i KSM na ostatnich płytach to śmiech na sali,
Prawda.
Plastek pisze: Mgła to melodyjne pitu pitu,
Prawda
Plastek pisze: Witchmaster i Supreme Lord to 3 liga
Supreme Lord po ostatniej płycie to nawet liga okręgowa
Plastek pisze: Odraza to pseudo metalowe i koniunkturalne pedalstwo pierwszej kategorii
No ja akurat lubię, ale to jest szczegół, który nic nie znaczy
Plastek pisze:, Massemrod, Stillborn, Embrional to 3 liga,
Prawda, choć trzeba przyznać, że Embrional ostrzy sobie pazury na 2 ligę!
Plastek pisze: Thaw to chyba kurwa jakiś żart. Za 10 lat w Polsce nikt nie będzie o nich pamiętał, a co dopiero na świecie
Po stokroć prawda.

Analiza analizy kolega Plastka nie wykazała odchyleń od modelu standardowego. Zatem Mesmerised - pierdolisz jak poparzony.
Ostatnio zmieniony 10-01-2015, 14:57 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

10-01-2015, 14:56

Nie to co Masachist i Hell United !
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
nicram

10-01-2015, 15:00

To oczywiste, że Masachist i Hell United rozbijają w pył tę całą pedaliadę, nad którą się tutaj masturbujecie. Tym niemniej nigdzie nie pisałem, że to zespoły, które mogą konkurować z tuzami gatunku na Świecie.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

10-01-2015, 15:18

nicram pisze:To oczywiste, że Masachist i Hell United rozbijają w pył tę całą pedaliadę, nad którą się tutaj masturbujecie.
Spoko, tylko tyle chciałem usłyszeć ;).
kenediusze
weteran forumowych bitew

10-01-2015, 15:18

nicram pisze:Zatem przyjrzyjmy się analizie Plastka z bliska (analiza analizy):
Plastek pisze:Azarath i KSM na ostatnich płytach to śmiech na sali,
Prawda.
Plastek pisze: Mgła to melodyjne pitu pitu,
Prawda
Plastek pisze: Witchmaster i Supreme Lord to 3 liga
Supreme Lord po ostatniej płycie to nawet liga okręgowa
Plastek pisze: Odraza to pseudo metalowe i koniunkturalne pedalstwo pierwszej kategorii
No ja akurat lubię, ale to jest szczegół, który nic nie znaczy
Plastek pisze:, Massemrod, Stillborn, Embrional to 3 liga,
Prawda, choć trzeba przyznać, że Embrional ostrzy sobie pazury na 2 ligę!
Plastek pisze: Thaw to chyba kurwa jakiś żart. Za 10 lat w Polsce nikt nie będzie o nich pamiętał, a co dopiero na świecie
Po stokroć prawda.
.
Będzie jakaś merytoryczna argumentacja czy jednak "moja racja jest racja najmojsza"?
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
nicram

10-01-2015, 16:34

Baton, miśku, jakie merytoryczne argumenty można przedstawić w kontekście odbioru muzyki? Każdy taki argument można zbić jako naznaczony nieobiektywnym odbiorem tego rodzaju sztuki. Tym niemniej nie trzeba być jakimś wielkim tuzem żeby stwierdzić, że zespoły które wymienił trup i które ocenił Plastek nie mają żadnego wpływu na rozwój gatunku w Europie czy też na Świecie. Co więcej w zestawieniu z najlepszymi po prostu nie istnieją, wypadają jak uczeń gimnazjum przy nobliście.
kenediusze
weteran forumowych bitew

10-01-2015, 17:25

Przeczysz sam sobie w jednym poście, ale to nieważne, bo i tak zbijam Twoje argumenty jako naznaczone nieobiektywnym odbiorem tego rodzaju sztuki.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

10-01-2015, 17:27

nicram pisze:Baton, miśku, jakie merytoryczne argumenty można przedstawić w kontekście odbioru muzyki? Każdy taki argument można zbić jako naznaczony nieobiektywnym odbiorem tego rodzaju sztuki. Tym niemniej nie trzeba być jakimś wielkim tuzem żeby stwierdzić, że zespoły które wymienił trup i które ocenił Plastek nie mają żadnego wpływu na rozwój gatunku w Europie czy też na Świecie. Co więcej w zestawieniu z najlepszymi po prostu nie istnieją, wypadają jak uczeń gimnazjum przy nobliście.
Witchmastera i Mgłę porównałbym raczej do ucznia szkoły średniej. Poza tym, +1
SCREAMBLOODYGORE
weteran forumowych bitew

10-01-2015, 19:27

SajkoPatik pisze:
nicram pisze:Baton, miśku, jakie merytoryczne argumenty można przedstawić w kontekście odbioru muzyki? Każdy taki argument można zbić jako naznaczony nieobiektywnym odbiorem tego rodzaju sztuki. Tym niemniej nie trzeba być jakimś wielkim tuzem żeby stwierdzić, że zespoły które wymienił trup i które ocenił Plastek nie mają żadnego wpływu na rozwój gatunku w Europie czy też na Świecie. Co więcej w zestawieniu z najlepszymi po prostu nie istnieją, wypadają jak uczeń gimnazjum przy nobliście.
Witchmastera i Mgłę porównałbym raczej do ucznia szkoły średniej. Poza tym, +1
co by nie mówić to nicram ma jednak rację.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

10-01-2015, 19:58

Bzdura, pierwszy z brzegu przykład KsM, którego wszystkie materiały po debiucie spokojnie można zestawić z tuzami sceny bm ostatniej dekady. Chyba, że ktoś tak jak kolega Plastek kompletnie depreconuje jej osiągnięcia, ale w tym wypadku po prostu nie ma o czym rozmawiać.

Mgła w szufladce post burzumowego bm w zasadzie nie ma sobie równych, Infernal War i Bestial Raids po drugim albumie też nie musi się obawiać konkurencji w napierdolu, CdG to spokojnie jeden z najbardziej oryginalnych tworów w bm ostatnich lat. A, że nisza w niszy ? Taki przecież charakter tej muzyki.
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

10-01-2015, 20:02

Plastek pisze: Azarath i KSM na ostatnich płytach to śmiech na sali, Mgła to melodyjne pitu pitu, Witchmaster i Supreme Lord to 3 liga, Odraza to pseudo metalowe i koniunkturalne pedalstwo pierwszej kategorii, Massemrod, Stillborn, Embrional to 3 liga, Thaw to chyba kurwa jakiś żart. Za 10 lat w Polsce nikt nie będzie o nich pamiętał, a co dopiero na świecie Także zajebista polska scena zmiatająca Norwegię i Szwecję.
Z Azarath i Stillborn lekko przesadzasz ale reszta się zgadza. Pseudo BM syf dla gimbów żartem jebiący.
Awatar użytkownika
Skaut

10-01-2015, 21:02

Nerwowy pisze:Bzdura, pierwszy z brzegu przykład KsM, którego wszystkie materiały po debiucie spokojnie można zestawić z tuzami sceny bm ostatniej dekady. Chyba, że ktoś tak jak kolega Plastek kompletnie depreconuje jej osiągnięcia, ale w tym wypadku po prostu nie ma o czym rozmawiać.

Mgła w szufladce post burzumowego bm w zasadzie nie ma sobie równych, Infernal War i Bestial Raids po drugim albumie też nie musi się obawiać konkurencji w napierdolu, CdG to spokojnie jeden z najbardziej oryginalnych tworów w bm ostatnich lat. A, że nisza w niszy ? Taki przecież charakter tej muzyki.
że też się Tobie chce wchodzić do piaskownicy ;]
Coś tam było! Człowiek!
ODPOWIEDZ