DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEATHSPELL OMEGA
no to nadinterpretujesz IMO 

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
hehe, jak widac dla niektorych to wszystko sprowadza sie do kulinariow, pewnie przez zoladek do serca(zawalu)twoja_stara_trotzky pisze:kurwa, jak mówię DOBRA RESTAURACJA to ma na myśli miejsce, gdzie można dobrze zjeść, a nie jadłodajnię dla snobów.
brutal DM = smalec
DsO = doskonałe jedzenie
Anthony And The Johnsons = kraby z winem za 5 tys. + łyżka kawioru

-
- zaczyna szaleć
postawiłeś równość między bytem a Bogiem (dlatego też może wszystko Ci się tak upraszcza ładnie). mi się wydaje, że w tekstach DsO jej nie ma:twoja_stara_trotzky pisze:no to nadinterpretujesz IMO
Those who would eliminate the worse from the universe would eliminate
Providence itself
Interrogate the patterns of the prophetic mode,
Perceive the two faces of the Divine
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
par excellance a priori eee czarna wroclawska herbatka trocki jedziemy to ja darken jedzie po cie karne komando z wrocławia
this is a land of wolves now
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
par excellance tu wąsaty , chujowom magisterke o mie par excellance napisales , wola mocy interpretacja trocki par excellance analizuj kamień jak latawiec aparat pufa ,pomarancza izomorfizm jądro funkcjonału zeszyttwoja_stara_trotzky pisze:no to nadinterpretujesz IMO
this is a land of wolves now
-
- świeżak
cze tu znowu darken. Ogien grudnia jest chujowy, piorun jest twoim par excellence gownem, a rzygi twym heterologicznym placzem ty miekka glucha dziwko, nietzsche ma racje, chuja kumasz z czegokolwiek niedojebana spierdolino, a priori ma sie rozumiec. Heglowski kamerdynerze mojego penisa, jeb sie z quadami zakompleksiony gruby wieprzu z malym fjutem. Robiles intro u darskiego, ale jak ci darken kaze dupa jechac po nieheblowanej desce, to ci teksty decembers fire nie pomoga. I pij herbatke, poki a priori mozesz, ty skonfundowana beczko pierdow. Szykuj sie implicite pajacu!aą"twoja_stara_trotzky" pisze:chyba nigdy nie byłeś w dobrej restauracji.Some serious shit? pisze:taaa... i za 150zł dostają na talerzu chochlę jakiegoś gówna na dwa kęsy przystrojoną zielskiem i oblaną sosem dla efekciarstwa. Jedni wolą jeść konkretne potrawy, inni wolą jeść to, co drogie i fajnie podane - nieważne, ze znika po 3 mlaśnięciach ;]twoja_stara_trotzky pisze:ale generalnie twoje porównanie z dupy, dobre byloby takie:
jedni lubią pójść na obiad za 150 zł do dobrej restauracji, a inni lubią suchy chleb ze smalcem
- twoja_stara_trotzky
- 4m
- weteran forumowych bitew
Nie jedynym, lecz jednymmietek_fog pisze:dlatego jedynym sposobem jest afirmacja śmierci. zbliżanie się do niej, co wiąże się z zatratą świadomości.

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
pierdolić to wszystko,słuchajcie muzyki.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- 4m
- weteran forumowych bitew
Kopsnij tego tłumaka w możliwie surowym stanie, z wersją słownictwa pozbawioną interpretacji znaczeniowej plizz, żeby to miało max rdzenny (katolickiDrone pisze:Jako że tekst S.V.E.S.T. miał być komplementarny w stosunku do DsO, to warto chyba i nad nim się zastanowić. Jak obciosam "edytorsko" tłumaczenie, to go tu wrzucę, chyba, że ktoś mnie wyręczy wcześniej.

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
-
- zaczyna szaleć
i co z tym tłumaczeniem?Drone pisze:Jak obciosam "edytorsko" tłumaczenie, to go tu wrzucę, chyba, że ktoś mnie wyręczy wcześniej.
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski
hah,praca wrze,i widze że album jest stopniowo"rozpracowywany".i dobrze bo wywiadu z DsO,gdzie mogliby pewne kwestie przybliżyć, już raczej nie będzie.
- twoja_stara_trotzky
czemu nie będzie?
rozmawiałem z Mikko i zapewnił mnie że Dso nie udziela żadnych wywiadów i ten stan rzeczy nie ulegnie zmianie cokolwiek by sie nie działo wokól tego zespołu.czas pokaże..
- twoja_stara_trotzky
a ten jaki ostatnio z wszystkimi rozmawia 

troche mniej roboty więc bawie się.dziwi mnie dlaczego ty nie chcesz sie bawić sie w... magazyn np.twoja_stara_trotzky pisze:a ten jaki ostatnio z wszystkimi rozmawia
- twoja_stara_trotzky
wiesz co... dziennikarzem jestem i tak przez 24h na dobę, więc, jakbym jeszcze pasję dorzucił do worka z napisem "robota", to by mi chyba przewody się spaliły
zresztą jakiś rok temu miałem całkiem poważną propozycję z jednego z portali dotyczącą stworzenia na nim działu "muzyka" (nie mówię o hobbystycznych stronach, a o normalnym zarabiającym na siebie portalu) - dawali nawet niezłą kasę, ale odmówiłem właśnie dlatego, że nie chcę łączyć pasji z robotą. i zostałem przy swoich aferach i polityce

zresztą jakiś rok temu miałem całkiem poważną propozycję z jednego z portali dotyczącą stworzenia na nim działu "muzyka" (nie mówię o hobbystycznych stronach, a o normalnym zarabiającym na siebie portalu) - dawali nawet niezłą kasę, ale odmówiłem właśnie dlatego, że nie chcę łączyć pasji z robotą. i zostałem przy swoich aferach i polityce

mówisz że przewody nie zniosłyby takiego napiecia?kto wie,moze pojawiłby sie syndrom szubrychta tak szeroko gdzieś tutaj komentowany hehe..ale rozumiem mniej więcej twoje stanowisko.twoja_stara_trotzky pisze:wiesz co... dziennikarzem jestem i tak przez 24h na dobę, więc, jakbym jeszcze pasję dorzucił do worka z napisem "robota", to by mi chyba przewody się spaliły![]()
no tak,ale wiesz jak to jest;wszystko zostaje w domu jak mówią. z żadnym innym facetem z zewnątrz jednak rozmowy nie bedzie.Nie ważne czy dzwoni telefon z Terrorizer'a czy z Zero tolerance,czy też z magazynu o ścisle undergroundowym profiluDrone pisze:A ja mam informacje, że będzie niedługo będzie opublikowany nowy wywiad na The Ajna Offensive, dotyczący "Kenose", "Fas" i "Katechon", wywiad podobny w tonie do poprzedniego.vulture pisze:rozmawiałem z Mikko i zapewnił mnie że Dso nie udziela żadnych wywiadów i ten stan rzeczy nie ulegnie zmianie cokolwiek by sie nie działo wokól tego zespołu.czas pokaże..
-nie ma na co liczyć.ale jak uprzednio zaznaczyłem,pewnio i to ulegnie zmianie..kiedyś.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Tylko nie toDrone pisze: A ja mam informacje, że będzie niedługo będzie opublikowany nowy wywiad na The Ajna Offensive, dotyczący "Kenose", "Fas" i "Katechon", wywiad podobny w tonie do poprzedniego.