CLANDESTINE BLAZE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: CLANDESTINE BLAZE
ale dzban
-
- rasowy masterfulowicz
-
- weteran forumowych bitew
-
- rasowy masterfulowicz
preordery na lp, cd w FT
- knaar
- rasowy masterfulowicz
CD również w MV, nawet 7zł tańsze
-
- rasowy masterfulowicz
- dzik
- zahartowany metalizator
Nie ma jak. Coś mi się wydaje, że posłucham dopiero jak listonosz przyniesie.
dobry kościół to kościół spalony
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Mozna brac w ciemno, poziom utrzymany.
- dzik
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Nie słucham ani sekundy. Jutro będę miał w domu CD.
- DST
- rasowy masterfulowicz
- KKK
- postuje jak opętany!
Śliczny ten ostatni Clandestine Blaze! Oczywiście zamówiony.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Mam zagwozdkę, gdzieś na przełomie 2002 i 2003 miałem przepałkę bootlega z różnymi rzadkimi wersjami kawałków Mayhem i znalazł się utwór opisany niby jako kolaboracja Mayhem & Burzum o nazwie 'Vatican in Flames'.
Po paru latach odkryłem, że to był po prostu 'Icons of Torture' z debiutu Clandestine Blaze. Tak se szukałem w necie teraz co to za bootleg był formalnie i znaleźć go nie mogę, natomiast faktycznie znajduję wyniki wyszukiwania gdzie podawane jest autorstwo kawałka jako Mayhem/Burzum np. na lastfm (czyli nie przyśniło mi się to) a także wersje, gdzie autorem utworu ma być (poprawnie) Clandestine Blaze ale z tytułem ViF zamiast IoT. O co tu chodzi i jaka jest geneza tego zamieszania?
Podobna sytuacja jest w przypadku 'Draguen', gdzie trafił 'Seven Harmonies of the Unknown Truth' Ildjarna ale opisany jako utwór Burzum.
Po paru latach odkryłem, że to był po prostu 'Icons of Torture' z debiutu Clandestine Blaze. Tak se szukałem w necie teraz co to za bootleg był formalnie i znaleźć go nie mogę, natomiast faktycznie znajduję wyniki wyszukiwania gdzie podawane jest autorstwo kawałka jako Mayhem/Burzum np. na lastfm (czyli nie przyśniło mi się to) a także wersje, gdzie autorem utworu ma być (poprawnie) Clandestine Blaze ale z tytułem ViF zamiast IoT. O co tu chodzi i jaka jest geneza tego zamieszania?
Podobna sytuacja jest w przypadku 'Draguen', gdzie trafił 'Seven Harmonies of the Unknown Truth' Ildjarna ale opisany jako utwór Burzum.
Yare Yare Daze
- SODOMOUSE
miałeś źle opisane CDr przegrane z mp3hcpig pisze: ↑13-10-2024, 10:55Mam zagwozdkę, gdzieś na przełomie 2002 i 2003 miałem przepałkę bootlega z różnymi rzadkimi wersjami kawałków Mayhem i znalazł się utwór opisany niby jako kolaboracja Mayhem & Burzum o nazwie 'Vatican in Flames'.

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- hcpig
Ha, dzięki za risercz! Czyli to to jakiś missprint z nieistniejącym kawałkiem, tajemnica wyjaśniona.
I nie Mayhem+Burzum a Darkthrone+Burzum, teraz mi się odblokowało w głowie - przepałka to były rzadkie numery Burzum jak 'Et Hvitt Lys Over Skogen', wczesna wersja 'A Key to the Gate' nazwana 'My Key to Purgatory' i cośtam jeszcze wiec można się było nabrać.
I nie Mayhem+Burzum a Darkthrone+Burzum, teraz mi się odblokowało w głowie - przepałka to były rzadkie numery Burzum jak 'Et Hvitt Lys Over Skogen', wczesna wersja 'A Key to the Gate' nazwana 'My Key to Purgatory' i cośtam jeszcze wiec można się było nabrać.
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zacznikj w koncu kupowac plyty, ilez mozna sluchac z tego mp3....
woodpecker from space
-
Ten ostatni materiał urosnal mi do rangi jeden z najlepszej pozycji w dyskografii. Wracam regularnie.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- dzik
Tu chyba każda płyta jest jedną z najlepszych z dyskografii. Nawet te składanki są super.
dobry kościół to kościół spalony