Następną trwającą wiele lat , aktualną od 1984 , GORĄCZKĄ jest VOIVOD - i to jest chyba dla Ciebie jasne?IRONMIL pisze:zaczyna mnie powoli śmieszyć TO ZDZIWIENIE NAD GORĄCZKĄ Autopsy :) WSZAK TRWA ONA JUŻ WIELE LAT , czyż tego nie słyszysz - posiadając taką ilość płyt (to nie zarzut - duży ukłon)
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: AUTOPSY
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
no teraz doczytałem , to Kolega pojechał z materiałem, gdzie biednemu żuczkowi do geniuszu (osoby "se" podstaw sam:))Bezdech pisze:Kawałek kruszy kości ma się rozumieć, teledysk full-oldskul amatorka, ale co najgorsze Refiert, w tych zbliżeniach jak śpiewa kojarzy mi się z Kelthuzem...
...
...
...
AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Marian poznal Voivod dopiero niedawno, wiec wszelkie mody na ten zespol jeszcze sie go nie imaja : - )535 pisze:Następną trwającą wiele lat , aktualną od 1984 , GORĄCZKĄ jest VOIVOD - i to jest chyba dla Ciebie jasne?IRONMIL pisze:zaczyna mnie powoli śmieszyć TO ZDZIWIENIE NAD GORĄCZKĄ Autopsy :) WSZAK TRWA ONA JUŻ WIELE LAT , czyż tego nie słyszysz - posiadając taką ilość płyt (to nie zarzut - duży ukłon)
this is a land of wolves now
- ultravox
Biedny straszliwie ten teledysk, ale i tak jeszcze nie raz z przyjemnością go obejrzę ;)
Jesteś pozerem! Teledysk jest genialny, cudowny, fenomenalny! Autopsy to wizjonerzy - grają najlepszą muzykę na świecie i nagrywają najwspanialsze teledyski !
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Mogłoby go nie być. Świat z tego powodu nie stałby się uboższy.ultravox pisze:Biedny straszliwie ten teledysk, ale i tak jeszcze nie raz z przyjemnością go obejrzę ;)
- Glene
- weteran forumowych bitew
teledysk bardzo salby, mogloby go nie byc, chociaz ujecia z sali prob bardzo ok.
No dobra, wyrwałem się spod władz KREATOR i zaczynam jazdę z AUTOPSY. Chronologicznie od SEVERED SURVIVAL zaczynam! Pierwszy raz od pierwszego wydania, przy okazji drugiego przesłuchania zdefloruję folijkę na dwupłytowej reedycji, którą zakupiłem kilka lat temu. Jak przepięknie ten album brzmi, jak kurewsko ciężko i doskonale! Brzmienie basu jakby słoń deptał po jajach! W drugiem kawałku ten powracający motyw od 00:32. No nie wierzę, że chłopaki w tym roku nagrają coś tak wspaniałego. Tzn. nie będę zapeszał!
Zarzuciłem sobie właśnie SHITFUN i chyba muszę zgodzić się z Mańkiem, że to najlepsza płyta Autopsy. Zawsze byłem przekonany, że wybierałbym spośród którejś z dwóch pierwszych, ale słuchając sobie ich dzisiaj wszystkich po kolei zaobserwowałem, że najwięcej śliny na brodzie zebrało mi się właśnie podczas lektury SHITFUN. Porażający krążek! Doskonały! Chyba jedna z najbardziej niedocenianych płyt w historii death metalu. Ukazała się w czasach dość trudnych dla metalu w ogóle i przeszła bez specjalnego echa, a przecież dwie pierwsze - uznane za kultowe, jeśli nie fundamentalne dla gatunku - bije na głowę. No może nie na głowę, bo nie chciałbym ich deprecjonować, ale zdecydowanie staje obok nich bez kompleksów, jeśli nawet ich nie przewyższa (moim zdaniem przewyższa).
Zarzuciłem sobie właśnie SHITFUN i chyba muszę zgodzić się z Mańkiem, że to najlepsza płyta Autopsy. Zawsze byłem przekonany, że wybierałbym spośród którejś z dwóch pierwszych, ale słuchając sobie ich dzisiaj wszystkich po kolei zaobserwowałem, że najwięcej śliny na brodzie zebrało mi się właśnie podczas lektury SHITFUN. Porażający krążek! Doskonały! Chyba jedna z najbardziej niedocenianych płyt w historii death metalu. Ukazała się w czasach dość trudnych dla metalu w ogóle i przeszła bez specjalnego echa, a przecież dwie pierwsze - uznane za kultowe, jeśli nie fundamentalne dla gatunku - bije na głowę. No może nie na głowę, bo nie chciałbym ich deprecjonować, ale zdecydowanie staje obok nich bez kompleksów, jeśli nawet ich nie przewyższa (moim zdaniem przewyższa).
- megawat
Jakby zgolił zarost i ubrał coś więcej niż same gacie, to by podobny był do Lilkera. :D535 pisze:no teraz doczytałem , to Kolega pojechał z materiałem, gdzie biednemu żuczkowi do geniuszu (osoby "se" podstaw sam:))Bezdech pisze:Kawałek kruszy kości ma się rozumieć, teledysk full-oldskul amatorka, ale co najgorsze Refiert, w tych zbliżeniach jak śpiewa kojarzy mi się z Kelthuzem...
...
...
...
AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Bezdech
To nie kwestia podobieństwa wyglądu tylko mimiki ;)
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Block69
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
preview Macabre Eternal:
http://truecultheavymetal.com/blog1.php ... ck-preview
http://truecultheavymetal.com/blog1.php ... ck-preview
- Maleficio
- Kontakt:
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
strasznie zjebana kompresja, ale kompozycyjnie imperium. przypomina mi nieco Mutant Village z ostatniego mini
jak tylko wszystko pójdzie zgodnie z planem to już w najbliższy poniedziałek będę miał CD
jak tylko wszystko pójdzie zgodnie z planem to już w najbliższy poniedziałek będę miał CD
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
jakie Celtic Frost ;))))
AUTOPSY posprząta ten burdel który mam od lat w głowie:) Wszystko wróci na swoje miejsce. Będzie pięknie.
-
stare dobre Autopsy, słychać echa ich najlepszych rzeczy! pyta rozpierdoli w drobny mak wszystko na swej drodze
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
na razie slucham na chujowych glosnikach, ale kompozycyjnie jest zajebiscie. wokal!
this is a land of wolves now
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
shitfun pisze:stare dobre Autopsy, słychać echa ich najlepszych rzeczy! pyta rozpierdoli w drobny mak wszystko na swej drodze
Zajebiście się zapowiada ten krążek. Ta płyta po prostu nie może im nie wyjść.Riven pisze:wokal!
The madness and the damage done.