Chcesz, żebym cię usmażył tepafonem?Vitriol pisze:Marliwo lepszeDrone pisze:Odświeżam sobie ostatni TEITANBLOOD i dochodzę do wniosku, że nic lepszego w tym roku nie wyszło. Ta płyta jest jeszcze lepsza od "Seven Chalices"!
TEITANBLOOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TEITANBLOOD
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- weteran forumowych bitew
wiemRiven pisze:Nie, bop najlepszy.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- flow
- postuje jak opętany!
Udało się kmiotom nagrać płytę niemal idealną, nie pamiętam jaki materał w ostatnim czasie tak mnie rozłożył ale powiadam "Death" to jedna z bardziej opętanych płyt .
Obstawiam, że chłopaki będą musieli powoli zwijać interes, nie wydaje mi się bowiem aby byli w stanie nagrać coś co przebije ten krążek.
Oczywiście: Death>Seven Chalices
Obstawiam, że chłopaki będą musieli powoli zwijać interes, nie wydaje mi się bowiem aby byli w stanie nagrać coś co przebije ten krążek.
Oczywiście: Death>Seven Chalices
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Tutaj faktycznie jest coś na rzeczy, bo ewidentnie doszli do ściany. Ale zobaczymy.flow pisze: Obstawiam, że chłopaki będą musieli powoli zwijać interes, nie wydaje mi się bowiem aby byli w stanie nagrać coś co przebije ten krążek.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- flow
- postuje jak opętany!
Mnie zdziwiło, że przeskoczyli jedynkę skoro ta była niemal absolutem . Dzisiaj jestem po pięciu odsłuchach, wczoraj było podobnie. Nie mogę się uwolnić, genialna płyta.
- Lobas
- zaczyna szaleć
Więc pewnie za jakiś czas przeskoczą ścianę z napisem "Death".
Średnio podoba mi się muzyka tego zespołu a szkoda, bo wygląda na to, że dużo tracę.
Średnio podoba mi się muzyka tego zespołu a szkoda, bo wygląda na to, że dużo tracę.
Chelsea Bus Company
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Pewnie zajebiście się przy niej tańczy.flow pisze:Dzisiaj jestem po pięciu odsłuchach, wczoraj było podobnie. Nie mogę się uwolnić, genialna płyta.
-
- w mackach Zła
niesamowita płyta i kropka, nawet dresy to łapią!
- Drone
Nic w metalu nie zbliżyło się nawet do TEITANBLOOD w tym roku.
- Nerwowy
Dread Sovereign lepsze - bardziej religijne ;)Drone pisze:Nic w metalu nie zbliżyło się nawet do TEITANBLOOD w tym roku.
- Plastek
- Kontakt:
Cały ten wasz pedalski metal z kompleksami, rozjebało w pył w tym roku Sick of it all.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Harlequin
Chyba miałbym problem, aby wybrac 10 najlepszych płyt tego roku. I nie dlatego, ze tyle zajebistych, ale dlatego, że przewaznie nie wracam do nich.
- Nerwowy
Samych 10 metalowych spokojnie się zbierze przecież tylko trzeba lubić ciężkie granie.Harlequin pisze:Chyba miałbym problem, aby wybrac 10 najlepszych płyt tego roku. I nie dlatego, ze tyle zajebistych, ale dlatego, że przewaznie nie wracam do nich.
- Harlequin
No pytanie czy są na tyle zajebiste zeby chciało mi się do nich wracać. Jest masa bardzo dobrych, ale czasem to bdb to za mało. W tym roku zdecydowanie wiecej staroci słucham.Nerwowy pisze:Samych 10 metalowych spokojnie się zbierze przecież tylko trzeba lubić ciężkie granie.Harlequin pisze:Chyba miałbym problem, aby wybrac 10 najlepszych płyt tego roku. I nie dlatego, ze tyle zajebistych, ale dlatego, że przewaznie nie wracam do nich.
- Lobas
- zaczyna szaleć
Tutaj się zgodzę.Plastek pisze:Cały ten wasz pedalski metal z kompleksami, rozjebało w pył w tym roku Sick of it all.
Chelsea Bus Company
- Drone
Też dobre, ale oczko niżej. Nie wyczuwam aż takiego stężenia religijnego fluidu jak na TEITANBLOOD :)Nerwowy pisze:Dread Sovereign lepsze - bardziej religijne ;)Drone pisze:Nic w metalu nie zbliżyło się nawet do TEITANBLOOD w tym roku.
-
TEITANBLOOD ma tu ewidentnie plusa za bezkompromisowość, to jest tak nieprzyjazna dla słuchacza płyta, że już bardziej się w takim graniu chyba nie da. Z jednej strony, to zaleta. Ale z drugiej, no właśnie, momentami mam wrażenie że ładunek "nieprzyjazności" jest delikatnie przegięty i zniechęca do uważnego studiowania tej płyty. No ale czy śmierć jest zachęcająca? W każdym razie, do jedynki i materiałów pobocznych wracam chętnie, do Death mniej. Ale może to kwestia nastroju po prostu, jeszcze przyjdzie czas na śmierć.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Silent_Sea
Winyl TEITANBLOOD - Purging Tongues w dobrej cenie http://allegro.pl/teitanblood-purging-t ... 84351.html
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- bartwa
http://www.theajnaoffensive.com/blogs/n ... ursed-skin" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowa epka w rocznice stanu wojennego.
Nowa epka w rocznice stanu wojennego.
PLASTIK NIE JEST METALEM