BLACK SABBATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: BLACK SABBATH
o nowej płycie sporo zostało już powiedziane, ja spodziwałem się przynajmnie przyzwoitego materiału, dostałem dobry materiał, a gdzie nie gdzie nawet bardzo dobry, taka kapela pewno mogła nagrać różne albumu - np. z hitami, wybrali inną opcję - długie kawałki dosyć mroczne w sumie, dobre to brzmienie dosyć jest, nie ma co narzekać, nad całością zdecydowanie unosi się taki klimat końca - końca kapeli ? ostatnia płyta ? no wszystko możliwe, kawałki bonusowe dobrze że są na innym CD, bo faktycznie tam jest ich miejsce, te na regularnej płycie mają jednak inny klimat, ogólnie jest ok jak na te kilkanaście przesłuchań
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wy piszecie: dobry, może być, ok, a ja się biję z myślami czy to nie jest PŁYTA ROKU 2013...:-)
all the monsters will break your heart
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Biorąc pod uwagę wersję z bonusami to całkiem możliwe.
To zależy od tego jak się sprzeda... i po ile :)nicram pisze:Wy piszecie: dobry, może być, ok, a ja się biję z myślami czy to nie jest PŁYTA ROKU 2013...:-)
- YNKE
- w mackach Zła
eee nie wiem po co to nagrywali, dziadki niech wnuki bawią lepiej, przesłuchałem ją ze dwa razy i nic z niej nie pamiętam
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Przesłuchaj jeszcze dziesięć i zmienisz zdanie. Ta płyta to prezent i nieważne od kogo, boga czy szatana. Osobiście nie wierzę w kolejną płytę BS, ale "13" to idealne pożegnanie tej marki ze swoimi klientami. Czego się spodziewałeś? :)
- YNKE
- w mackach Zła
- YNKE
- w mackach Zła
zostawiam słuchanie BS tak na miesiąc, zobaczymy potem
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- vicek
- zahartowany metalizator
słuchał ktoś utworu "naivete in black "?
dobre w chuj
dobre w chuj
- Dragazes
- w mackach Zła
Raz słuchałem. Mnie się mniej podobają bonusowe utwory z drugiej płyty. Jak napisał Holi, to dobrze że zostały oddzielone od głównego materiału, bo mają inny klimat.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Gunman
Skandalem jest żeby od 1999 roku nie było wznowienia Headless Cross, widzę jedynie japońca z 2010 ale generalnie to kolejny album nie do kupienia.
- nicram
Sporo widziałem tego na allegro ostatnio. Sam jakiś rok temu kupiłem na ebay nówkę zafoliowaną. Szukaj a znajdziesz Pan, Panie Rzekotka.
-
- mistrz forumowej ceremonii
rzuć jakąś sensowną propozycję, to być może sprzedam. stan idealnyGunman pisze:Skandalem jest żeby od 1999 roku nie było wznowienia Headless Cross, widzę jedynie japońca z 2010 ale generalnie to kolejny album nie do kupienia.
- Gunman
"13" jest wyżej od Anny German na OLISie ale niżej od Ten Typ Mes i Lepsze Żbiki (cokolwiek to kurwa znaczy).
Biorąc pod uwagę gust muzyczny rodaków debiut na 4 miejscu jest całkiem ok.
Biorąc pod uwagę gust muzyczny rodaków debiut na 4 miejscu jest całkiem ok.
- nicram
Myślę, że to całkiem niezły wynik. Dobrze, że duch w narodzie nie gaśnie. W Stanach po raz pierwszy w swojej historii osiągnęli numer 1. na US Billboard 200, do tej pory sprzedając ponad 200000 egzemplarzy "Trzynastki". Co na to Kraft? ;-)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Co na to Kraft... Chrum i Metallica!
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Edinazzu
Na pewno jest to wydarzenie roku. Jednak całkiem możliwe. że będzie to także płyta roku.nicram pisze:Wy piszecie: dobry, może być, ok, a ja się biję z myślami czy to nie jest PŁYTA ROKU 2013...:-)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda