EMPEROR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- moonfire
- zahartowany metalizator
Re: EMPEROR
Nie, no, przepraszam, Ihsahn wygląda przynajmniej jak nauczyciel wosu, ale nie mam wątpliwości, że to facet.
Nie przesadzajcie z tą krytyką, bo do homoseksualnego hipstera albo zniewieściałego fana Openera jeszcze wiele mu brakuje.
Nie przesadzajcie z tą krytyką, bo do homoseksualnego hipstera albo zniewieściałego fana Openera jeszcze wiele mu brakuje.
-
- mistrz forumowej ceremonii

;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- flow
- postuje jak opętany!
Ciekawe czy jego podopieczni widzieli te fotki?
To ujęcie pochodzi zapewne ze słynnego gigu w "Błękitnej Ostrydze".[V] pisze:
-
jeden hoooj i tak kocham ten zespół do IX Equilibrium.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
A ja lubię wszystkie płyty Emperor i dwie solowe. Uczucie znacznie osłabło, gdy ujrzałem to coś, co zaprezentował pan maestro na poprzedniej edycji Brutal Assault. Wstyd przyznać, że musiałem salwować się ucieczką w stronę sklepu z napojami, by dojść do siebie po tym dramacie. Facet śpiewający partie saksofonu. No kurwa mać...Człowiek saksofon.
-
Re:
Dokładnie tak. Wspaniały album.Skaut pisze:z naciskiem wlaśnie na IX Equilibrium[V] pisze:jeden hoooj i tak kocham ten zespół do IX Equilibrium.
- moonfire
A ja lubię bobrzy debiut z lasu, o.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Debiut najlepszy :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- weteran forumowych bitew
Przy takie optyce Prometheus to już nie gówno a jakiś odrażający Król Fekaliów.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Riven
- Kontakt:
- ultravox
Prometeusz to dziwna płyta. Czasem ją lubie, a czasem mnie straszliwie drażni. IX musze sobie przypomnieć, kiedyś miałem wrażenie, ze troche przegieli z tymi wokalami w stylu Kinga Diamonda itp., Taka lekko przekombinowana płyta z paroma bardzo fajnymi pomysłami. Ale generalnie wciąż bardzo lubię ten zespół, szczególnie materiał ze splitu.
- Riven
- Kontakt:
Split zajebisty. IX mnie wkurwia, bo są tam zajebiste momenty pod Bathory, a potem wchodzą te klawisze...
this is a land of wolves now
-
- weteran forumowych bitew
E tam, otwieracz IX to jeden z najlepszych numerów jakie nagrali, ciary. I jakby grali koncert w jakimś pcimiu dolnym to na ten jeden kawałek bym się z przyjemnością wybrał posłuchać.
Chociaż wolę debiut stanowczo, niech żyją bobry i ziemianki.
Chociaż wolę debiut stanowczo, niech żyją bobry i ziemianki.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Riven
- Kontakt:
Ale właśnie dlatego mnie to wkurwia. Tam są GENIALNE, do cna black metalowe riffy w pięknym stylu. A potem wchodzą klawisze... Próbowałem się przekonać bardzo wiele razy, i za każdym razem czuje się jakby w dobrej knajpie podali mi krwistego steka z brazylijskiej krowy, już zaczynam jeść, jest zajebiście, a nagle wbiega kelner i sra mi do talerza. No kurwa.
this is a land of wolves now
- flow
- postuje jak opętany!
Dlugograje Emperor nadal trzymaja poziom, nie odbieram tych plyt tak bardzo pozytywnie jak jeszcze kilka lat temu, slychac troche kiczu i smieszynch wokali, ale jest nadal ogromna dawka zajebistej muzy i jako colosc nadal ich kupuje.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
ostanio słuchałem tego jakieś 10 lat temu i wszystko do IX Equilibrium wchodziło gładko, musze zrobić w wolnym czasie mały maraton z Emperor, jak sie ma sprawa po tylu latach
In a world of compromise...some don't