CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Re: CULTES DES GHOULES
Po pierwszych trzech przesłuchaniach mogę powiedzieć, że jest bardzo pozytywnie, gdzieś tak na poziomie Spectres. Jak do tej pory Passion of the Sorceress (obłęd kurwa!) i Vintage Black Magic najlepsze. Zapowiada się, że po mniej więcej 20 kolejnych przesłuchaniach uznam płytę za bardzo dobrą, a wrócę do niej z pewnością jeszcze nie raz.
- Realista
- weteran forumowych bitew
na szczęscie Ty masz chujowy gust więc nikt nie bierze Twoich słów na poważnie :)nicram pisze:Niezły hype zrobiliście na CDG. Nawet sobie parę razy przesłuchałem tę nową propozycję. I co? I kurwa WIELKIE NIC. Strata mojego cennego czasu. Ot trzecioligowy zespolik wyrzępolił swoją trzecioligową płytę, a Ci się podniecają jakby jakieś nowe De Mysteriis Dom Sathanas wyszło...:-D
- Realista
Pszenica, chłopak i dziewczyna, trzymają się za rękę, tanie wino, zielona kostka z naszywkami, miłość przyjaźń i muzyka.... bulgotanie asfaltu który został położony na drodze, sierp, motyle... może być? :)majeku pisze:Ktoś coś napisze innego niż czarownice, kotły, lochy i inne gówna? To koniec zasobów słownictwa żeby to opisać?
Puste miejskie uliczki, ciemna noc, chłopak i dziewczyna, zataczają się, morze piwa, części garderoby zagubione po drodze, policjant, który miał ochotę parkę skierować na wytrzeźwiałkę, bo bulgotali na dziurawym asfalcie, cienkie prezerwatywy i "O kurwa! Gdzie ja jestem i z kim ja śpię?!" rano.
- immortal93
- rozkręca się
Dobrze, że użyłeś akurat tego porównania bo po większości komentarzy można by pomyśleć, że mamy do czynienia z nowym Kill em All albo innym The Return...nicram pisze:Niezły hype zrobiliście na CDG. Nawet sobie parę razy przesłuchałem tę nową propozycję. I co? I kurwa WIELKIE NIC. Strata mojego cennego czasu. Ot trzecioligowy zespolik wyrzępolił swoją trzecioligową płytę, a Ci się podniecają jakby jakieś nowe De Mysteriis Dom Sathanas wyszło...:-D
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Kill'em all? Tym gównem?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Random Apex
Chyba innych płyt słuchałyśmy ;-)Wężon pisze:Puste miejskie uliczki, ciemna noc, chłopak i dziewczyna, zataczają się, morze piwa, części garderoby zagubione po drodze, policjant, który miał ochotę parkę skierować na wytrzeźwiałkę, bo bulgotali na dziurawym asfalcie, cienkie prezerwatywy i "O kurwa! Gdzie ja jestem i z kim ja śpię?!" rano.
You've got nothing to lose but your lives.
Tych samych, spokojnie. To odpowiedź na to, co napisał trochę wyżej Realista. Tak mnie to ucieszyło, że nie mogłam się powstrzymać przed drobnym trollingiem i poszłam podobnym tropem :-)Random Apex pisze:Chyba innych płyt słuchałyśmy ;-)Wężon pisze:Puste miejskie uliczki, ciemna noc, chłopak i dziewczyna, zataczają się, morze piwa, części garderoby zagubione po drodze, policjant, który miał ochotę parkę skierować na wytrzeźwiałkę, bo bulgotali na dziurawym asfalcie, cienkie prezerwatywy i "O kurwa! Gdzie ja jestem i z kim ja śpię?!" rano.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widzę, że nie bardzo zrozumiałeś...trudno, Lykantrop szybciochem złapał o co chodziło...:-)Realista pisze:na szczęscie Ty masz chujowy gust więc nikt nie bierze Twoich słów na poważnie :)nicram pisze:Niezły hype zrobiliście na CDG. Nawet sobie parę razy przesłuchałem tę nową propozycję. I co? I kurwa WIELKIE NIC. Strata mojego cennego czasu. Ot trzecioligowy zespolik wyrzępolił swoją trzecioligową płytę, a Ci się podniecają jakby jakieś nowe De Mysteriis Dom Sathanas wyszło...:-D
Oj tak. Zdecydowanie najbardziej charakterystyczny i robiący w głowie dziurę numer. +1martyrdoom pisze: Vintage Black Magic najlepsze.
all the monsters will break your heart
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Baby won na pudelek! Tu się o Szatanie rozmawia!
Vintage Black Magic jest GENIALNYM utworem. Jak dla mnie to hołd dla starej Necromantii i Beherit z okresu "Drawing Down the Moon"
Vintage Black Magic jest GENIALNYM utworem. Jak dla mnie to hołd dla starej Necromantii i Beherit z okresu "Drawing Down the Moon"
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sybir
W końcu to Vintage Black Magic ;) A numer klasa, bardzo dobrze robiącą rzecz skleciły guliki.trup pisze:hołd dla starej Necromantii i Beherit z okresu "Drawing Down the Moon"
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- krz63

Wczoraj doszła kolejna "dostawa" HENBANE. Pierwsza i większa starczyła na 1,5 tygodnia. Ale ogólnie nikt nie kupuje teraz płyt, panie, chujnia totalna, ludzie tylko zasysają te pliki jak mrówkojady mrówki. Nic nie schodzi, bryndza.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
A tych Chłopów Reymonta też masz na opylenie ? ;)
- krz63
Chętnie bym opylił, bo brakuje miejsca na płyty, ale ona zauważy ich brak...
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
hehe no to nie ryzykuj ;)
- Lykantrop
A ja właśnie sprzedałem za niecałe 16 zł "Haxan" wyd HHB. I niech mi nikt nie wmawia tutaj, że się wystrzega podbijaczy, bo widzę po sobie, że uczciwość nie popłaca (Behemot "From the Pagan... za 19 zł, LoE wyd. Ritual za zawrotnego zeta, a "Haxan" za 16). To się dzisiaj obłowiłem, kurwa mać... :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- krz63
Głupi! Kto sprzedaje zaraz po wydaniu wznowienia? Sprzedaje się tuż przed tym, zanim ludzie dowiedzą się reedycji :-)Lykantrop pisze:A ja właśnie sprzedałem za niecałe 16 zł "Haxan" wyd HHB. I niech mi nikt nie wmawia tutaj, że się wystrzega podbijaczy, bo widzę po sobie, że uczciwość nie popłaca (Behemot "From the Pagan... za 19 zł, LoE wyd. Ritual za zawrotnego zeta, a "Haxan" za 16). To się dzisiaj obłowiłem, kurwa mać... :D
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
paradoks, niby komornik a nie ma żyłki do pieniądza.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Realista
Twoja strata moim zyskiem :DLykantrop pisze:A ja właśnie sprzedałem za niecałe 16 zł "Haxan" wyd HHB. I niech mi nikt nie wmawia tutaj, że się wystrzega podbijaczy, bo widzę po sobie, że uczciwość nie popłaca (Behemot "From the Pagan... za 19 zł, LoE wyd. Ritual za zawrotnego zeta, a "Haxan" za 16). To się dzisiaj obłowiłem, kurwa mać... :D
- Mol
- zahartowany metalizator