AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: AZARATH
no się wyprzedała się epka Azarath :) Szybciutko :-)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- starszy świeżak
ten plakat dawany do epki to okładka dużej płyty? czy tylko taka popierdółka
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Maleficio
- Kontakt:
Okładkę do nowego Azaratha maluje Zbychu Bielak i ponoć rozjebuję:)
- Najprzewielebniejszy
juz namalowal, tylko mu sie renka omskła i robi od nowa. vincent mi napisal.
- Maleficio
- Kontakt:
- koreaniec
- w mackach Zła
nowe kawałki niszczą intensywnością, aż trudno uwierzyć, że nie są przyspieszone. Słychać że, ci muzycy są w życiowej formie. Nawet ta rutanowska solówka w "Holy Possession" nie wkurwia.
Lefthandpathyoga
- Maleficio
- Kontakt:
Ponoć to najlepsza płyta w historii polskiego dødmetalu... mam wrażenie, że naprawdę tak jest. Jak Kmiołek przesłucha nowego Azaratha to wróci Vader z powrotem do studia na poprawki. :)
- Scaarph
- koreaniec
- w mackach Zła
Chciałem nawet tak napisać po odsłuchu tych dwóch wałków i sampla Inferno na bębnach. Chyba jeszcze nic tak zarazem dojrzałego i brutalnego u nas nie nagrano. Już nie czekam na Morbid Angel. Nadchodzi era Azarath.Maleficio pisze:Ponoć to najlepsza płyta w historii polskiego dødmetalu... Mam wrażenie, że naprawdę tak jest. Jak Kmiołek przesłucha nowego Azaratha to wróci Vader z powrotem do studia na poprawki. :)
Lefthandpathyoga
- Gore_Obsessed
- koreaniec
- w mackach Zła
Wydadzą zajebistą płytę, trzy razy lepszą od nowego Morbid Angel, ale i tak nic się wydarzy... nikt na świecie nie będzie o nich mówił, a najlepszymi polskimi zespołami metalowymi pozostaną Vader i Behemoth.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
złego licho nie ruszaScaarph pisze:to kmiołek żyje? :)
a ja przewiduję, że za 15 lat zrobi się kult na polską scenę z początku XXI wieku na miarę obecnego obsrania Szwecją (oczywiście mówię to z pozycji dosyć mocno obsranego)IRONMIL pisze:Wydadzą zajebistą płytę, trzy razy lepszą od nowego Morbid Angel, ale i tak nic się wydarzy... nikt na świecie nie będzie o nich mówił, a najlepszymi polskimi zespołami metalowymi pozostaną Vader i Behemoth.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
no niestety, całkiem realna prognoza. Ale nie ma co marudzić, jak na razie te dwa kawałki Azarath biją na głowę dwa kawałki Morbid Angel ;)IRONMIL pisze:Wydadzą zajebistą płytę, trzy razy lepszą od nowego Morbid Angel, ale i tak nic się wydarzy... nikt na świecie nie będzie o nich mówił, a najlepszymi polskimi zespołami metalowymi pozostaną Vader i Behemoth.
Coś tam było! Człowiek!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Przynajmniej jeden optymista.Olo pisze:a ja przewiduję, że za 15 lat zrobi się kult na polską scenę z początku XXI wieku na miarę obecnego obsrania Szwecją (oczywiście mówię to z pozycji dosyć mocno obsranego)IRONMIL pisze:Wydadzą zajebistą płytę, trzy razy lepszą od nowego Morbid Angel, ale i tak nic się wydarzy... nikt na świecie nie będzie o nich mówił, a najlepszymi polskimi zespołami metalowymi pozostaną Vader i Behemoth.
-
- w mackach Zła
dwa nowe kawałki plus cover Damnation z ep robią naprawdę duże wrażenie, poczekamy na nową płytę ale może to być płyta wyjątkowa nie tylko na naszym rynku ale ogólnie światowym
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Litr gorzalki stawiam.koreaniec pisze:Chciałem nawet tak napisać po odsłuchu tych dwóch wałków i sampla Inferno na bębnach. Chyba jeszcze nic tak zarazem dojrzałego i brutalnego u nas nie nagrano. Już nie czekam na Morbid Angel. Nadchodzi era Azarath.
I will burn alright
-
- weteran forumowych bitew
a ktos wcześniej mia obiekcje, że nowy Azarath lepszy od noweg MA ;)
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
- weteran forumowych bitew
+1
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia