ANTHRAX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Re: ANTHRAX
można skasować temat dla gjów na porządnym forum?
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
heheSOWIX666 pisze:porządnym forum
hihi
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
albo gejów, albo porządnym. Niech Andrzej decyduje.SOWIX666 pisze:można skasować temat dla gjów na porządnym forum?
- Triceratops
Wspaniala plyta, z kazdym miesiacem coraz wspanialsza i tendencja zwyzkowa ciagle trwa....
woodpecker from space
Redaktorzy w różnych stacjach radiowych mówiąc o muzyce, budują napięcie w następujący sposób.
Genialna, absolutnie genialna, a ostatnio fenomenalna. Może jestem już starym zgorzkniałym dziadem, ale nie mam zaufania do tego typu deklaracji.
Genialna, absolutnie genialna, a ostatnio fenomenalna. Może jestem już starym zgorzkniałym dziadem, ale nie mam zaufania do tego typu deklaracji.
- Triceratops
Milo slyszec ;)AdrianSmith pisze:stoi u mnie na półce i przyznam że jestem BAAAArdzo pozytywnie rozczarowany :Drone pisze:Hmm. Chciałem zapytać - tak trochę przy okazji - kto już kupił nowy ANTHRAX?
woodpecker from space
- Żułek
dzisiaj skończyłem knige tego gościa z Anthrax ;)
nawet fajna ale zabrakło mi rozdziału o Nelsonie, widocznie musiało być coś grubszego na rzeczy bo nawet nie jest wspomniany :P
Scott zapomniał też wspomnieć o koncertówce z Belladonną ale to szczegół ;)
przy okazji czytania sobie odświerzyłem sobie Sound of White Noise (ciężko sie to słucha) oraz We've Come for You All
szkoda że z Bushem nie nagrali więcej płyt w klimatach tej ostatniej, jedyna sensowna którą moge słuchać z przyjemnością :)
nawet fajna ale zabrakło mi rozdziału o Nelsonie, widocznie musiało być coś grubszego na rzeczy bo nawet nie jest wspomniany :P
Scott zapomniał też wspomnieć o koncertówce z Belladonną ale to szczegół ;)
przy okazji czytania sobie odświerzyłem sobie Sound of White Noise (ciężko sie to słucha) oraz We've Come for You All
szkoda że z Bushem nie nagrali więcej płyt w klimatach tej ostatniej, jedyna sensowna którą moge słuchać z przyjemnością :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- mad
- weteran forumowych bitew
Nowa płytka jest całkiem fajna, słucha się tego dobrze, nawet chce się do tego wracać, ale umówmy się: to nie jest jakieś pierdolone arcydzieło. No bez przesady, ludzie !
EDIT
EDIT
- harvestman
Osobiście po zespołach z takim stażem niczego więcej nie oczekuje. Po cichu liczę że ci najbardziej popularni w tym gatunku zepną wreszcie poślady i nagrają płytę której będzie się dobrze słuchać i chciało do niej wracać.mad pisze:Nowa płytka jest całkiem fajna, słucha się tego dobrze, nawet chce się do tego wracać, ale umówmy się: to nie jest jakieś pierdolone arcydzieło. No bez przesady, ludzie !
EDIT
- mad
Pełna zgoda - byłbym w siódmym niebie (sic!)
harvestman pisze:Osobiście po zespołach z takim stażem niczego więcej nie oczekuje. Po cichu liczę że ci najbardziej popularni w tym gatunku zepną wreszcie poślady i nagrają płytę której będzie się dobrze słuchać i chciało do niej wracać.
[youtube][/youtube]mad pisze:Pełna zgoda - byłbym w siódmym niebie (sic!)
- Triceratops
Dokldnie, wlasnie, o to chodzi. Anthrax w koncu sie spial, Megadeth tez na pol gwizdka ale sie w miare spial, teraz czas na Mete, bo na te resztki po Slayer nie ma co liczyc, po tym gownie co wymeczyli.harvestman pisze:Osobiście po zespołach z takim stażem niczego więcej nie oczekuje. Po cichu liczę że ci najbardziej popularni w tym gatunku zepną wreszcie poślady i nagrają płytę której będzie się dobrze słuchać i chciało do niej wracać.mad pisze:Nowa płytka jest całkiem fajna, słucha się tego dobrze, nawet chce się do tego wracać, ale umówmy się: to nie jest jakieś pierdolone arcydzieło. No bez przesady, ludzie !
EDIT
woodpecker from space
-
Kol Triceratops w tym temacie niczym profesor Rzepliński
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Triceratops
Dziwne. Marian mówił ostatnio, że Tylko Zabójca, choć pokiereszowany, udźwignął ciężar swej legendy, pitolenia Megadeth tradycyjnie nie idzie słuchać, a tęczowe chłopaki z Anthrax, zgodnie z przewidywaniem, zaserwowali parującego klocuszka. I komu tu wierzyć?
- Triceratops
Manieczek przepisz jakies dobre psychotropy, niektorzy nie radza sobie z rzeczywistoscia
woodpecker from space
Rzeczywistość, panie ładny, wygląda tak. Wcześniej ci twoi kawosze zaczną przegryzać produkty swych jelit, zapijając moczową pianką, niż ktokolwiek dorosły uwierzy w rzekomy geniusz najnowszego dzieła Anthrax. Wiem. Strzeliłeś babola. Trudno. Zdarzyć się może każdemu. Tylko nie wiem po grzyba brniesz w to dalej.
-
- mistrz forumowej ceremonii
bardzo dobra, energetyczna, mocno heavy metalowa płyta, z świetnymi wokalami oraz masą zajebistych riffów i pomysłów, niemniej ja też tu żadnego geniuszu nie dostrzegam i tak już pewnie zostanie
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Najlepsze jest to, że PRAWDA jest niewygodna dla obu stron tego zabawnego konfliktu. ANTHRAX nagrał świetną płytę (choć oczywiście o geniuszu nie ma mowy, bo to by była ocena 9/10, a jest co najwyżej 7,5/10), ale VOIVOD nagrał jeszcze lepszą :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
Och mysle, ze nie bylo zadnego szafowania genialnoscia czy arcydzielem, choc to okreslenie bardzo mi sie podoba w kontekscie tej plyty. Tak czy siak o wybitnosc mozna sie smialo pokusic. Nie oszukujmy sie, pewne kryteria oceny nie wytrzymuja ram czasowych jak i chronologia jest przeciwko nim, bo im wiecej jest bodzca jako czynnika pobudzajacego tym bardziej sie stepia wrazliwosc receptorow na ten bodziec, to typowy mechanizm w przyrodzie. Nie da sie ciagle wiecej, lepiej i transgresywniej bo muzyka to nie plany sprzedazowe kampanii piwowarskich, nie da sie podkrecac w nieskonczonosc, dlatego oceny i ich kryteria nalezy osadzic w odpowiednim kontekscie czasowym i z tej pozycji rewidowac poglady.
woodpecker from space