CARCASS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: CARCASS
no nie ma co liczyć niestety na brzmienie z pierwszego albumu ;/
-
- w mackach Zła
na brzmienie z pierwszego albumu nie było i tak co liczyć, fakt najbliżej do Heartwork - ja się tego spodziwałem, liczę na dobry album, bez wygórowanych oczekiwań, jak już pisałem tu na forum pewno by chcieli aby Carcass znów zrobił rewolucję i nagrał płytę np. w klimatach blues reegae albo jeszcze czegoś tam
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Marzyć piękna rzecz :)
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Serio? Serio ktokolwiek na to liczył? Serio ktoś spodziewał się czegoś innego, niż usłyszał?vicek pisze:no nie ma co liczyć niestety na brzmienie z pierwszego albumu ;/
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
- w mackach Zła
nie wiem jak inni, ale ja właśnie spodziwałem się tego co do tej pory dali w necie, jest to zresztą zgodne z zapowiedziami
- vicek
Deathless King pisze:Serio? Serio ktokolwiek na to liczył? Serio ktoś spodziewał się czegoś innego, niż usłyszał?vicek pisze:no nie ma co liczyć niestety na brzmienie z pierwszego albumu ;/
no nawet zespoł nie jest zadowolony z brzmienia na pierwszej płycie ponoć, ja osobiście tego nie rozumiem , nie rozumiem , liczy się venom i pierwsza płyta bathory
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ponoc okladka

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
świetna.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Niestety, prawdopodobnie, tym razem kompletnie oderwana od muzycznej rzeczywistości.
-
cudów nie bedzie,ale posłuchamy zobaczymy.kłopot z współczesnym death metalem jest taki,ze jest on zby sterylny,te chujowate produkcje I cykajace perkusje tłamszą prawdziwy klimat tej muzyki(vide ostatnie Immolation,słaba produkcja,pomysły na utwory tez słabsze niż ostanio)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Tłumacząc na mój język: Nie da się tego po prostu słuchać. Brzmienie - standard, perkusja - standard. Jeżeli do tego jeszcze dojdą standardowe wokale, to obecny death metal, w większości, zainteresować może jedynie, przeciętnego czytelnika "Pani Domu". Niestety.[V] pisze:kłopot z współczesnym death metalem jest taki,ze jest on zby sterylny,te chujowate produkcje I cykajace perkusje tłamszą prawdziwy klimat tej muzyki
- vicek
bo płyty metalowe powinny być nagrywane bez profesjonalnego studia535 pisze:Tłumacząc na mój język: Nie da się tego po prostu słuchać. Brzmienie - standard, perkusja - standard. Jeżeli do tego jeszcze dojdą standardowe wokale, to obecny death metal, w większości, zainteresować może jedynie, przeciętnego czytelnika "Pani Domu". Niestety.[V] pisze:kłopot z współczesnym death metalem jest taki,ze jest on zby sterylny,te chujowate produkcje I cykajace perkusje tłamszą prawdziwy klimat tej muzyki
-
za 3 zl
- manieczki
a selani to profesjonalne studio?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Wiem, że to już nigdy nie wróci, ale po chuja poprawiać, brzmienie tej płyty?
-
manieczki pisze:ponoc okladka
Ponoć zajebista. Jeżeli to rzeczywiście okładka to zarówno pomysł jak i wykonanie ekstra.
- Mistrz
- postuje jak opętany!
na surowiznę i łomot z jedynki nikt normalny nie liczył. na powtórkę z arcygenialnego "Symphonies..." też. zresztą, jak wyjdzie to się zobaczy - albo będzie to najgorsza płyta w dyskografii, albo lepsza od "Heartwork" ale gorsza od "Necroticism".
- Mol
pomimo tego, ze uwielbiam techniczna sieke zza oceanu, ktora czesto podana jest wlasnie w takim sosie, jestem w stanie sie z Toba zgodzic.[V] pisze:cudów nie bedzie,ale posłuchamy zobaczymy.kłopot z współczesnym death metalem jest taki,ze jest on zby sterylny,te chujowate produkcje I cykajace perkusje tłamszą prawdziwy klimat tej muzyki(vide ostatnie Immolation,słaba produkcja,pomysły na utwory tez słabsze niż ostanio)