odpuść sobie ;)Ihasan pisze:reasumując warto sobie nią głowę zawracać czy lepiej odpuścić, bo nie chce mi się tematu śledzić? :)
SEPULTURA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: SEPULTURA
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
kurwa posłucham a co mi tam!Triceratops pisze:Nie odpuszczaj ihasan, uwierz mi
Buła kłamie, klepał się w piersi że Legia będzie wyżej Śląska w tabeli po sezonie, tym czasem Śląsk za Wisłą zdobył wicemistrzostwo a tu ani gratulacji ani kurwa przyznania się do błędu :)
w sumie muszę się przyznać, że z SEPULTURY po "Roots" nic więcej nie słyszałem :) [nie mam na regale] więc może trzeba sprawdzić jak z nowym wokalistą się prezentują przy okazji nowej płyty :)
- Melepeta
- w mackach Zła
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
So_It_Is_Done pisze:Wujek prawdę mówisz.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
Również, najwyżej stracę jakieś 40 minut życia:)Ihasan pisze:
kurwa posłucham a co mi tam!
- Triceratops
No calkiem dobrze, bo tak to dzisiaj wyglada. Konsument je aby jesc (mam nadzieje, ze mnie staszewski nie pozwie) ew parafrazujac sluchacz slucha aby sluchac - to odzwierciedla dzisiaj doskonale wlasnie "odsluchiwanie".Xapapote pisze:So_It_Is_Done pisze:Wujek prawdę mówisz.
woodpecker from space
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
Triceratops pisze:No calkiem dobrze, bo tak to dzisiaj wyglada. Konsument je aby jesc (mam nadzieje, ze mnie staszewski nie pozwie) ew parafrazujac sluchacz slucha aby sluchac - to odzwierciedla dzisiaj doskonale wlasnie "odsluchiwanie".Xapapote pisze:So_It_Is_Done pisze:Wujek prawdę mówisz.
ale o co ci chodzi? kto konsumuje/odsłuchuje? tak samo jak nie wydaję opinii o muzyce po "odsłuchaniu", tak samo nie oceniam książki po jej przekartkowaniu.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
- postuje jak opętany!
Pogratuluje Ci jak Śląsk przebrnie przez przynajmniej 2 rundy kwalifikacji LE.Ihasan pisze:kurwa posłucham a co mi tam!Triceratops pisze:Nie odpuszczaj ihasan, uwierz mi
Buła kłamie, klepał się w piersi że Legia będzie wyżej Śląska w tabeli po sezonie, tym czasem Śląsk za Wisłą zdobył wicemistrzostwo a tu ani gratulacji ani kurwa przyznania się do błędu :)
A co do Sepultury to znaczka na końcu nie widziałeś?
Ta nowa płyta z przesłuchania na przesłuchanie coraz lepsza!
-
- mistrz forumowej ceremonii
No, ale bez takich insynuacji bardzo prosze ;) Wystarczy posluchac tej nowej Sepy kilka razy zeby sie przekonac, ze to taki odgrzewany kotlet i nic wiecej. Co prawda jest to jedna z lepszych plyt nagranych z nowym wokalista, ale i tak nie widze / nie slysze w niej nic szczegolnego.Triceratops pisze:No calkiem dobrze, bo tak to dzisiaj wyglada. Konsument je aby jesc (mam nadzieje, ze mnie staszewski nie pozwie) ew parafrazujac sluchacz slucha aby sluchac - to odzwierciedla dzisiaj doskonale wlasnie "odsluchiwanie".Xapapote pisze:So_It_Is_Done pisze:Wujek prawdę mówisz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
A co ma byc szczegolnego w nowej plycie Sepultury? Roots 2? Techno+tribale? Czuc, ze tutaj Kisser sie postaral, odpierdolil zajebista robote, perkusista sie fajnie wpasowal, nie brak zadnego Cavalery, wrecz nawet jest w koncu tak dobrze, ze nie ma mowy o braku i zalowaniu tych brudasow produkujacych teraz zalosna papke w Conspiracy i Soulfly. Daj szanse Sepulturze dobrze ci radze, he he.[V] pisze:No, ale bez takich insynuacji bardzo prosze ;) Wystarczy posluchac tej nowej Sepy kilka razy zeby sie przekonac, ze to taki odgrzewany kotlet i nic wiecej. Co prawda jest to jedna z lepszych plyt nagranych z nowym wokalista, ale i tak nie widze / nie slysze w niej nic szczegolnego.
woodpecker from space
- Block69
- zahartowany metalizator
-
Dalem im szanse, mam jedynie odmienne zdanie i nie podzielam Twojego entuzjazmu. Raczej juz sie do tej plyty nie przekonam.Triceratops pisze:A co ma byc szczegolnego w nowej plycie Sepultury? Roots 2? Techno+tribale? Czuc, ze tutaj Kisser sie postaral, odpierdolil zajebista robote, perkusista sie fajnie wpasowal, nie brak zadnego Cavalery, wrecz nawet jest w koncu tak dobrze, ze nie ma mowy o braku i zalowaniu tych brudasow produkujacych teraz zalosna papke w Conspiracy i Soulfly. Daj szanse Sepulturze dobrze ci radze, he he.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- empir
Jestem w trakcie pierwszego odsłuchu. Napewno to najlepsza płyta S z czarnym.
- Riven
- Kontakt:
no niezle, niezle, sa momenty wrecz zajebiste. troche za duzo kwadratowego grania nadal, ale ogolnie jest ok
otwieracz moglby miec wiecej kupa, jak na pierwszy kawalek to troche bez przekonania, zwlaszcza, ze pozniej napierdalaja juz calkiem intensywnie. Relentless mocno zaskoczyl mnie z tym melodyjnym motywem w srodku, fajne, fajne.
otwieracz moglby miec wiecej kupa, jak na pierwszy kawalek to troche bez przekonania, zwlaszcza, ze pozniej napierdalaja juz calkiem intensywnie. Relentless mocno zaskoczyl mnie z tym melodyjnym motywem w srodku, fajne, fajne.
this is a land of wolves now
-
hmm...i stwierdziłeś to w trakcie pierwszego przesłuchania?empir pisze:Jestem w trakcie pierwszego odsłuchu. Napewno to najlepsza płyta S z czarnym.
- empir
No. A po trzech stwierdziłem że jednak bez rewelacji (mimo iż najlepsza z czarnym). Są momenty ale wolę nowe CC.
-
- w mackach Zła
Riven pisze: ale ogolnie jest ok- otwieracz moglby miec wiecej kupa, jak na pierwszy kawalek to troche bez przekonania, no zwlaszcza, ze pozniej napierdalaja juz calkiem intensywnie.
no całkiem jak ostatni Slayer hehe
-
:lol:Raf pisze:Riven pisze: ale ogolnie jest ok- otwieracz moglby miec wiecej kupa, jak na pierwszy kawalek to troche bez przekonania, no zwlaszcza, ze pozniej napierdalaja juz calkiem intensywnie.
no całkiem jak ostatni Slayer hehe
- twoja_stara_trotzky
hi hi hi
Raf widzę że tam dobre leki w apteczce macie w tej Łodzi ;)
Raf widzę że tam dobre leki w apteczce macie w tej Łodzi ;)