DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

21-11-2007, 14:32

Może przestanie wtedy spółkować z dziećmi?
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

21-11-2007, 15:09

[quote][i]Wysłane przez Duban[/i]
Może przestanie wtedy spółkować z dziećmi? [/quote]
oby
jebać frajerów
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

21-11-2007, 22:26

No, który frajer jeszcze musi się dowartościować?
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

22-11-2007, 00:28

Nie bardzo rozumiem roztrzasany problem-komercyjni-niekomercyjni,prawdziwi-nieprawdziwi.Jakie to ma znaczenie?Nic nie zmieni faktu,ze Darkthrone nagral chujowa plyte.I moze nawet Fenriz pobic rekord skokow na 'mamuciej',tez mi sie nie spodoba:-)
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

22-11-2007, 00:45

[quote][i]Wysłane przez Czesław[/i]
No, który frajer jeszcze musi się dowartościować? [/quote]

Spokojnie, jak na razie wygrywasz w cuglach
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

22-11-2007, 07:55

[quote][i]Wysłane przez AroHien[/i]
Nie bardzo rozumiem roztrzasany problem-komercyjni-niekomercyjni,prawdziwi-nieprawdziwi.Jakie to ma znaczenie?Nic nie zmieni faktu,ze Darkthrone nagral chujowa plyte.I moze nawet Fenriz pobic rekord skokow na 'mamuciej',tez mi sie nie spodoba:-) [/quote]

Kwestia lat przebytych z Darkthrone. Mogę spokojnie stwierdzić że w moim przypadku 6 lat nie wystarczyło i potrzebowałem dobrnąc jakoś do 2006 żeby ich docenić, także sugeruję że około 8 lat obycia z ich muzyką potrzeba.
jesterSS

22-11-2007, 13:04

[quote][i]Wysłane przez Czesław[/i]
Najlepszy referat napisał So I am Done, który aspiruje do otrzymania orderu Wujka Ciętej Riposty i generalnie gość jest nie do przebicia, a gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem, więc mi tu nie pierdol że jak identyczną płytę nagrała by jakaś podziemna kapela to by było zajebiście, gdyby wydane przez podziemny label to już zupełnie zajebiście. Nie oszukujmy się, sugestywnie łykać z połykiem byle kupę z nas dwóch generalnie jesteś zdolny tylko ty. Wystarczy żeby było takie wyluzowane, takie fajne, wszystkim znane, żeby było o piwie i o tym i o sramtym i żeby wokalista lubił motorheada, a przynajmniej dużo o tym mówił. Dobra, dobra, nie pierdol, już ja znam twoje zdanie o nowoczesnym black metalu, wiem że lubisz eksperymentować (z chłopcami też?) na swoich uszach. W sumie to rób sobie dalej, rocznik możesz podać dowolny, nawet jak będzie to 95 to nie ma to najmniejszego znaczenia i tak jesteś debilem. [/quote]

Jeb się na ryj ty piotrusiu z podtoruńskiej wsi, jesteś zwykłym dzieckiem trendu, które nie ma swojego zdania i udostępnienie ci internetu było równoznaczne z ubrojeniem małpy w brzytwę. Dowartościować chcesz się sam jebiąc Darkthrone jako zespół renomowany dla zasady, czego udowadaniać nie muszę bo każdy to widzi. Myślałeś pewnie, że gdybyś uszczknął tego wołu to byś lwem się stał? A TAKI CHUJ!!!!!!!!!

Idź rób swojego zinka dalej - to takie "menskie" zadawać pytania w stylu "Słuchasz takich pierdolonych gówien jak dimmu borgir?". Poklask u młodszych kolegów z liceum zagwarantowany.

Nowy album DT pod tytułem FOAD rządzi, więc zacznij słuchać metalu, to ci się spodoba. Najlepiej po maturze.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

22-11-2007, 13:21

ales poszedł po bandzie:):) no od tej strony jestreSS to Cie nie znałem....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
stary

22-11-2007, 14:31

Nie bardzo rozumiem roztrzasany problem-komercyjni-niekomercyjni,prawdziwi-nieprawdziwi.Jakie to ma znaczenie?Nic nie zmieni faktu,ze Darkthrone nagral chujowa plyte.I moze nawet Fenriz pobic rekord skokow na 'mamuciej',tez mi sie nie spodoba:-) [/quote]

zgadza się.ciesze sie Hiena ,ze tu sie zgadzamy.niegdys kultowy i nasz najukochańszy niegdys band po prostu, tak normalnie po ludzku zszedł na psy.i żaden bełkot o ich niby rozwoju,sramto tamto, dorabianie gęby nic nie pomoże.to pierdzenie a nie płyta.
stary

22-11-2007, 14:32

[quote][i]Wysłane przez Adrian696[/i]
ales poszedł po bandzie:):) no od tej strony jestreSS to Cie nie znałem.... [/quote]

no jak to nie.to normalny gangsta.zobacz na avatar jak sie przebrał.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

22-11-2007, 14:37

[quote]
zgadza się.ciesze sie Hiena ,ze tu sie zgadzamy.niegdys kultowy i nasz najukochańszy niegdys band po prostu, tak normalnie po ludzku zszedł na psy.i żaden bełkot o ich niby rozwoju,sramto tamto, dorabianie gęby nic nie pomoże.to pierdzenie a nie płyta. [/quote]

Albo kpisz, albo jesteś głuchy, 'oldschoolowcom' ktorych znam najnowsze album zajebiscie sie podobają.
stary

22-11-2007, 14:39

to nie jestem oldschoolowcem widocznie.i nie kpie.wręcz cierpie katusze że tak sie stało.jak morbid angel nagra chujowa płytę to moja przygoda z ta muzyka juz sie zakończy.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

22-11-2007, 14:54

Rozumiem jak najbardziej tego typu awersje bo też mam do większosci nowych płyt, ale nie do DT.
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

22-11-2007, 15:29

Ojej, anonimowy Jesterku tak się nie gorączkuj, bo jeszcze żyłka ci pęknie jak będziesz walił konia przy swoich obiektach seksualnych zainteresowań z avatarów. Chociaż co ja się przejmuję skoro jesteś internetowym, zakompleksionym NIKIM.
Awatar użytkownika
Brązowy Jenkin
w mackach Zła

22-11-2007, 15:42

[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
jak morbid angel nagra chujowa płytę to moja przygoda z ta muzyka juz sie zakończy. [/quote]
LOL, oby, gówno o tej muzyce wiesz, więc strata żadna.
wolf

22-11-2007, 18:29

[quote][i]Wysłane przez Major[/i]
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
jak morbid angel nagra chujowa płytę to moja przygoda z ta muzyka juz sie zakończy. [/quote]
LOL, oby, gówno o tej muzyce wiesz, więc strata żadna. [/quote]
na Morbid Angel świat się nie kończy
Mort
rasowy masterfulowicz

22-11-2007, 19:10

[quote][i]Wysłane przez black_lava[/i]
desperackie argumenty usiłujące bronić czegoś,czego nie da się obronić. mam za złe DT,że ostatnio tak często waży sobie lekce poprzednie nagrania oraz poglądy głoszone ponad dekadę temu.rozumiem,młode byly chlopaky,ale czyzby ich niepamięć wsteczna ogarnęła całkowicie? [/quote]

o kurwa! a myslales ze oni tak wtedy na powaznie?
Awatar użytkownika
antigod
w mackach Zła
Kontakt:

22-11-2007, 19:12

[quote] "Słuchasz takich pierdolonych gówien jak dimmu borgir?". [/quote]

Ja dostałem akurat pytanie czemu słucham electro shitów, skoro tyle pożądnych metalowych płyt mam dookoła...
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

22-11-2007, 20:19

[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]

Albo kpisz, albo jesteś głuchy, 'oldschoolowcom' ktorych znam najnowsze album zajebiscie sie podobają. [/quote]
I co w zwizku z tym,ze kilku Twoich kumpli sie przy tej plycie obsikalo,to automatycznie ma oznaczac ze to dobry album?
Absolutnie nie!Ale moze dlatego,ze choc moja przygoda z Darkthrone zaczela sie 17 lat temu to raczej nie jestem 'oldschoolowcem'...
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

22-11-2007, 20:51

I co w zwizku z tym,ze kilku Twoich kumpli sie przy tej plycie obsikalo,to automatycznie ma oznaczac ze to dobry album?
Absolutnie nie!Ale moze dlatego,ze choc moja przygoda z Darkthrone zaczela sie 17 lat temu to raczej nie jestem 'oldschoolowcem'... [/quote]

bo Aro nie rozumiesz ze jak ktos sie spotkal z DT na przelomie lat 80/90 to nie jest oldskulowcem ktory te muzyke odktyl 5 lat temu...
to co dla nich jest oldskulem dla mnie nie jest, bo dla mnie oldskul - jesli bym juz mial tego okreslenia uzywac choc za nim nie przepadam - to zupelnie inna muza ktora powstala na przelomie lat 70/80...

a mnie sie nowy DT podoba:)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
ODPOWIEDZ