Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Ja znam tylko Constellation a reszty jakoś nie mam potrzeby poznawać.Kiedyś chciałem kupić Aspera Hiems ale poszła za jakieś chore pieniądze.Constellation jest fajną klimatyczną płytą i raz na 2 lata ją odpale.
jest mi przykro,tak po ludzku,że nagrali chujową płytę.Bardzo ich lubiłem,ale w swej stylistyce przekroczyli tą cięnką granicę, która oddziela satanistyczną nomenklaturę I teatralne rozpasanie od miałkiego kuglarstwa, wychudzonych tygrysów i zblazowanych clownów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Ja to rozumiem, ale cisnąć jakiemuś tam Arcturusowi, tylko dlatego, żeby zrobić na złość komuś kto rzekomo "obraził" śmieszny Anthrax? No weź stary...
Z drugiej strony napisałeś, że "lubiłeś", nawet bardzo. Zapytam wprost. Uważasz, że Aspera to płyta poważna, pozbawiona elementów, że tak kurwa się wyrażę "ludycznych"? Uważasz, że sesje Arcturus NIGDY nie były rajstopiarskie, a teraz NAGLE są? Co się zmieniło? Zespół? Czy raczej...Wiesz, że mnie tak łatwo nie oszukasz. Hi,hi,hi.
Ja się nie obrażam,za żaden Anthrax. Fajną płytę z nagrali i to jest fakt (nie genialną,nie przełomowa ,ani nie wiadomo jak zajebistą,po prostu fajną)
A Arcturus oczywiście był chujowy ,ja nienawidzę pasjami tej cepeliady która pojawiła się przed La masquerade infernale. Ale to moje odczucia,jesli ktoś ma jakieś sentymenta czy inne takie to potrafie to uszanować.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
[V] pisze:Ja się nie obrażam,za żaden Anthrax. Fajną płytę z nagrali i to jest fakt (nie genialną,nie przełomowa ,ani nie wiadomo jak zajebistą,po prostu fajną)
A Arcturus oczywiście był chujowy ,ja nienawidzę pasjami tej cepeliady która pojawiła się przed La masquerade infernale. Ale to moje odczucia,jesli ktoś ma jakieś sentymenta czy inne takie to potrafie to uszanować.
Za to sesje bdb, w przeciwieństwie do późniejszych...