PESTE NOIRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Re: PESTE NOIRE
Udana płyta. JAkby przystępniejsza od poprzedniej. Fajna okładka tej wersji kartonowej.
- Perversor
- zaczyna szaleć
Notre Dame mi się kojarzy z kabaretem black metalowym :) choć Peste Noire niezaprzeczalnie też na ostatnich 2ch cd
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
ale padaka! to nawet nie jest smieszne.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
to jest black metal
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- postuje jak opętany!
Czy do edycji luksusowej najnowszej płyty standardowo jest dorzucana plebejska? Ja zamówiłem tę pierwszą i nieco zdziwiłem się znalazłszy w dopełzłej dziś paczce również drugą. Norma, bonus dla stałego nabywcy, czy pomyłka?
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jestem w połowie pierwszego odsłuchu nowego albumu i buja mną bdb!!!:-0)))
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
jakiś przechuj ma to w PL czy żeś ukrat ?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- manieczki
Wersja dla jeszcze większego plebsu, bramka nr 2
Ale Pan Lykantrop pewnie bedzie to zamawial, zgadlem?!:-)))
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
manieczki pisze:Wersja dla jeszcze większego plebsu, bramka nr 2
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwin
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
zostawie to ino tutaj:
- Lykantrop
Re:
Obawiam się, że mało kto skorzysta. W tzw. "wholesale'u" koszt płyty to jakieś 110 peelenów.Skaut pisze:przekonałeś mnie, możesz mi też sztukę odłożyć.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
prawdopodobnie trzeba być upośledzonym, żeby płacić 110 zł za płytę kolesi, którzy nagrywają bekanie na płycie... skąd kurwa ten kult zespołu peste noire? no niby fajne to jest, chłopaki się nie malują jak klauny i coś tam grają ciekawego. no ale kurwa no .... :(
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
To sto dziesięć to razem z przesyłką już liczone?
@ Yossarian, nie podoba się to nie płać. Naprawdę, nie ma przymusu.
The madness and the damage done.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
no nie ma, posłucham na youtube. właśnie słucham Ballade Cuntre Lo Anemi Franco. nie wiem, nie rozumiem tego do końca, mimo że mi się podoba. może to o to chodzi?
- Lykantrop
Nie są wliczone koszty słania na terenie PL, czyli jakieś 7-8 zł. Nie wiem, kurde, czy się w to bawić. Miałem zamawiać to nagle 3/4 chętnych mi zadeklarowało, że nie ma kasy. Ja tam nie chcę ryzykować...Kurt pisze:To sto dziesięć to razem z przesyłką już liczone?
Lepiej kitraj dzięgi z zasiłku na chleb, ino chyżo!yossarian84 pisze:no nie ma, posłucham na youtube. właśnie słucham Ballade Cuntre Lo Anemi Franco. nie wiem, nie rozumiem tego do końca, mimo że mi się podoba. może to o to chodzi?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nie pierdol, bo naprawdę chciałbym poznać w życiu dużo dobrej muzyki. ale nie wiem jak ugryzć ten band i za jaką plytę się zabrać. jest w tym coś i jednocześnie nic w tym nie ma. rzadko się to zdarza.
- Lykantrop
Zacznij od 3ki i kontempluj.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Jest to całkiem zacnie wydane (z tego co można wywnioskować po zdjęciach), ale ta nowa płyta nie powaliła mnie tak jak poprzedniczka, stąd cena jednak trochę z dupy... ale jakbyś zamawiał to możesz mnie też uwzględnić, Herrn Lykantrop.
The madness and the damage done.