VERMINOUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: VERMINOUS
Ma ktoś winyl? Jak wypadł cover?
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Na nowym Tribulation nie ma żadnego pitolenia! Wyśmienita płyta! Idealnie trafiła w moje potrzeby.AroHien pisze:Dużo radochy daje ta nowa płyta. Na szczęście nie wzieli przykładu ze swoich młodszych kolegów ( Necrovation, Triubulation) i pitolenie sobie odpuscili ;)
Co do Verminous, to bardzo fajnie chłopaki grają. Na jedynce jest jakoś trochę więcej spontaniczności, ale dwójki bym na pewno spiętą płytą nie nazwał. Jest po prostu ciut gorsza.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
Winyl też jest.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
ślicznie dziękuję, zmówione :D
- Mol
- zahartowany metalizator
-
- rozkręca się
LP zamówiony..................... w ostatniej chwili
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
zdecydowanie deficytowy towar
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Szajse, miałem rano złożyć zamówienie, tylko chciałem przemyśleć i dobrać pare kilko innych płyt. Zdenerwowałem się i nic nie zamówię.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Odp: VERMINOUS
Dołączam się do podziękowań :)Jimmy Boyle pisze:ślicznie dziękuję, zmówione :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
- knaar
- rasowy masterfulowicz
do wieczora jeszcze kilka razy było wystawiane i znikało.....tak czy inaczej zakupione
-
- zaczyna szaleć
Też sie bujałem z zakupem, bujałem...i przepadło....Bartek, jest szansa na czwartą rundę?
- Lykantrop
Bombastyczny jest ten albumik. Tak nie przesadnie za dużo Szwecji, trochę hamerykańskich patentów, całe mnóstwo wypasionych riffów, pomysłów i takie krzyczane wokale jak lubię. Teraz to żałuję, że dopiero w 2013 r. dowiedziałem się o istnieniu Verminous....
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
A ja żałuję, że debiutu ni kupilem jak miałem ku temu okzję, teraz trzeba będzie polować.
- Lykantrop
W wolnym czasie sobie załatwię debiut w mpchujkach i uwidlim czy jest czego szukać jeszcze. W każdym razie "Unholy Communion" to jebana petarda. Nie za melodyjnie, jak trzeba to elegancko zwolnią, a jak nie trzeba to napierdalają przepisowo ku uciesze tego co na dole nam króluje. Poza tym całe mnóstwo smaczków zagranych z zajebistym feelingiem i wyczuciem przyzwoitości - po prostu idealne wyważenie proporcji i już. Takie "In the name" czy "Jesus Nazarenus..." to aż ze łzami w oczach i bananem na gębie się słucha.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Nerwowy
Debiut niewiele gorszy, jeśli w ogóle. Piękne Autopsy worship momentami ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- ar777
- rozkręca się
ZAJEBISTA!!! Jest tak kapela!!! The Unholy Communion MIAZGA!!!
- Mol
-
Nie wiem czy grają koncerty ale In the Name to wymiatacz w klasycznym tego słowa znaczeniu, aż szyja boli od słuchania ;)Lykantrop pisze:W wolnym czasie sobie załatwię debiut w mpchujkach i uwidlim czy jest czego szukać jeszcze. W każdym razie "Unholy Communion" to jebana petarda. Nie za melodyjnie, jak trzeba to elegancko zwolnią, a jak nie trzeba to napierdalają przepisowo ku uciesze tego co na dole nam króluje. Poza tym całe mnóstwo smaczków zagranych z zajebistym feelingiem i wyczuciem przyzwoitości - po prostu idealne wyważenie proporcji i już. Takie "In the name" czy "Jesus Nazarenus..." to aż ze łzami w oczach i bananem na gębie się słucha.