dISEMBOWELMENT/ INVERLOCH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Re: dISEMBOWELMENT
To na chuj się za ten metal brali, zamiast nagrywać Fresh Nuns for Rotting Necrophilacs. Wirtuozeria im odpierdoliła ot co. Nie to, co artyści pokroju B-52's. Ci to wiedzieli, że zbyt artystyczne fryzury mają na to tępe napierdalanie.twoja_stara_trotzky pisze:ale to oczywiste, bo Slayer to punki, które doskonale wiedzą, że są punkami :DBezdech pisze:ROTFLtwoja_stara_trotzky pisze:pomijając najbardziej radykalne metalowe wymioty, to...
punk, któremu wydaje się, że jest artystą zabiera się za post-punk, a punk, któremu wydaje się, że jest wirtuozem, zabiera się za metal :D
jebać wirtuozów :D
artyści ok :D
SLAYER>wiadomoilestrzałek>pukaperkusjabrzęczygitarajestemartystą
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
No nie. Miarka się przebrała. Żądam satysfakcji, względnie gratyfikacji./Oto świat który nam stworzyliście, oto ból cierpiących z waszej woli/ultravox pisze:Mogłem przewidzieć, że jakakolwiek konstruktywna krytyka tyranii wyrastającej ze świata sztuki spotka się z gwałtowną reakcją i nieuzasadnionymi groźbami. Oto świat, który nam stworzyliście...535 pisze:Kurwa mać. Muszę się zastanowić, czy określenie degenerat jest obraźliwe, ale szykuj się Pan na proces i wpłatę 10000 zł na PCK. Nie zwykłem puszczać inwektyw płazem. Zaraz popatrzę na http://www.prawnik.pl.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Byrgh dla mnie to jeden chuj,że próbuje się szufladkować zespoły doom metalowe w stylu funeral, doom/death, death/doom, które przemycają wiele elementów death metalu czy nawet black metalu jak np. Unburied czy Wormphlegm,Symphony Of Grief,wczesny Esoteric itp.Ważne ,że tworzą/tworzyły znakomitą muzykę z kapitalnym walcowatym tempem i chorą atmosferą.
Destroy your life for Noisecore!
-
- zahartowany metalizator
no wiadomo, rozumiem, ale respektowanie tego jest dla mnie przesada w druga strone :)
- zawlekacz
- w mackach Zła
po-dISEMBOWELMENT-ny INVERLOCH zapowiadał płytę w tym roku, na razie cisza :(
nie ma to tamto
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
In a world of compromise...some don't
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Bardzo dobry kawałek, czekam z niecierpliwością na płytę.
-
- rozkręca się
niesamowity kawałek
- ultravox
- Najprzewielebniejszy
szary i siny poranek, jak wychodziłem z psem było jeszcze ciemno. to taka moja codzienność, idąc wzdłuż torów ponownie zastanawiałem się czy wejść do lasu. lubię być w lesie, spędzam w nim większość wolnego czasu, jest go niewiele. ok, wejdę. niby ciemno, ale przecież nie raz już łaziłem po nim po zachodzie słońca.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Deathhammer66
- w mackach Zła
http://www.stereogum.com/1856574/inverl ... iere/mp3s/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolejny kawałek. ZAJEBISTY.
Nie mam pytań, ta płyta rozpierdoli w drobny mak. Jakie brzmienie! No i wydaje mi się, że ze wszystkich ich utworów do tej pory, w tym czuć największe echa debiutu diSEMBOWELMENT
Nie mam pytań, ta płyta rozpierdoli w drobny mak. Jakie brzmienie! No i wydaje mi się, że ze wszystkich ich utworów do tej pory, w tym czuć największe echa debiutu diSEMBOWELMENT
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nie chcę zapeszać ale to może być topowe wydawnictwo metalowe tego roku. Kawałki są rewelacyjne i zaserwowane " na bogatości". Wybornie się tego słucha i o całokształt jestem zupełnie spokojny.
-
- rozkręca się
czemu do marca tak daleko :/
genialny ten nowy wyziew
genialny ten nowy wyziew
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Dokładnietomaszm pisze:Nie chcę zapeszać ale to może być topowe wydawnictwo metalowe tego roku. Kawałki są rewelacyjne i zaserwowane " na bogatości". Wybornie się tego słucha i o całokształt jestem zupełnie spokojny.
-
- w mackach Zła
Jest moc.Deathhammer66 pisze:http://www.stereogum.com/1856574/inverl ... iere/mp3s/
Sam kawałek faktycznie jakby wyjęty z Transcendence...
- moonfire
Jaka stajnia to wyda? Nie słucham, wezmę w ciemno.
- Godplayer
- w mackach Zła
Relapse Records / 4 III 2016
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Cały album do odsłuchu + wywiad
http://noisey.vice.com/blog/inverloch-a ... rview-2016" onclick="window.open(this.href);return false;
http://noisey.vice.com/blog/inverloch-a ... rview-2016" onclick="window.open(this.href);return false;
- Najprzewielebniejszy
Re: dISEMBOWELMENT/ INVERLOCH
piękny walec.
żeby tylko tego nie wpierdolili na podwójny LP, jak ja kurwa nienawidzę podwójnych placków...
żeby tylko tego nie wpierdolili na podwójny LP, jak ja kurwa nienawidzę podwójnych placków...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769