Jak kiedyś przestanę pisać, to jest opcja, że przy którymś takim poście umarłem ze śmiechu;)Wódka i Piwo pisze: ↑24-03-2021, 11:38Ale mógł za to swoim kolegom na stojąco opierdolić Panzerfausta aż po dźwignię spustu.
DER STÜRMER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DER STÜRMER
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Może chodzi o to że to naziści;)Triceratops pisze: ↑24-03-2021, 12:24Zwykle foto zwyklego metalowego bandu, nie rozumiem skad nagle tyle projeckcji wynikajacych z tego, ze sie nie lubi zespolu. Widzialem duzo glupszych zdjec. A tu nagle wysyp szydzacych chuj wie skond. Rownie dobrze moze to byc Sodom czy Kreator.
If you do everything right, there will be no struggle.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Hehe, spoko Triceps, zabawne foto, gdzie największy gieroj z wywiadów i ideolog to tak naprawdę kuziel jeszcze mniejszy niż ja, to tylko wartość dodana do tej karuzeli humoru. Clou stanowi „muzyka”, która nawet wśród znajomych nsów bywa określana mianem „pierdzenie dla debili”, a całość pięknie domyka fakt, że omawiane wydawnictwo to tak naprawdę split Der Sturmer z Der Sturmer. Nie rozumiem ludzi, którzy bronią tych nieudasów. To już Absurd z biegiem lat naumiał się w granie po prostu przyzwoitej muzyki.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Fixxed
- postuje jak opętany!
Sodom czy Kreator nie śpiewają o aryjskiej rasie posiadając jednocześnie tak podludzkie genyTriceratops pisze: ↑24-03-2021, 12:24Zwykle foto zwyklego metalowego bandu, nie rozumiem skad nagle tyle projeckcji wynikajacych z tego, ze sie nie lubi zespolu. Widzialem duzo glupszych zdjec. A tu nagle wysyp szydzacych chuj wie skond. Rownie dobrze moze to byc Sodom czy Kreator.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ale na fotce nie widac kto o czym spiewa. Rownie dobrze moze to byc zespol milosnikow poezji Szymborskiej i Milosza a ten maly wygladac na wyjatkowo uduchowionego dziadziunia
woodpecker from space
- Medard
A z adolfa pewnie się śmiano w dzieciństwie, że niepodobny do germańca...Fixxed pisze: ↑24-03-2021, 14:24Sodom czy Kreator nie śpiewają o aryjskiej rasie posiadając jednocześnie tak podludzkie genyTriceratops pisze: ↑24-03-2021, 12:24Zwykle foto zwyklego metalowego bandu, nie rozumiem skad nagle tyle projeckcji wynikajacych z tego, ze sie nie lubi zespolu. Widzialem duzo glupszych zdjec. A tu nagle wysyp szydzacych chuj wie skond. Rownie dobrze moze to byc Sodom czy Kreator.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
Był wyższy od mussoliniego, który na nagraniach robił wrażenie dobrze zbudowanego.
Zresztą, u nas ludzie myśleli, że kwaśniewski jest wysoki

Czytałem jedną książkę Adolfa - Rozmowy przy stole. Taki luźny zbiór przemówień, przemyśleń itp. Jawił mi się on tam jako błyskotliwy szaleniec. Szanował/podziwiał Brytoli i było mu przykro (jakkolwiek śmiesznie to brzmi w jego kontekście), że się na niego wypięli. Nami gardził.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Akcja Mutant
- Medard
Przecież wielu brytoli z elit podziwiało adolfa aż do czasu wybuchu wojny.bartwa pisze: ↑24-03-2021, 14:50Czytałem jedną książkę Adolfa - Rozmowy przy stole. Taki luźny zbiór przemówień, przemyśleń itp. Jawił mi się on tam jako błyskotliwy szaleniec. Szanował/podziwiał Brytoli i było mu przykro (jakkolwiek śmiesznie to brzmi w jego kontekście), że się na niego wypięli. Nami gardził.
U amerykańców zresztą było podobnie.
Ostatnio zmieniony 24-03-2021, 15:25 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
- Medard
W dzisiejszych czasach,
nie ujmując nikomu, to średni wzrost.
Ale o co innego chodzi, wałesa ma 1,7, a mowili na niego mały knypek i że kwach jest wysoki

Ostatnio zmieniony 24-03-2021, 15:32 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Teraz to 185 cm, ziomeczku. Mając mniej nigdy nie zaruchasz.
- Medard
Tymczasem jaro kaczyński zwany małym karakanem ma wzrost 1,68.
Wysoki kwaśniewski 1,71.
A średni wzrost mężczyzn w polsce to 1,77 i chyba można zakończyć to temate.
Wysoki kwaśniewski 1,71.
A średni wzrost mężczyzn w polsce to 1,77 i chyba można zakończyć to temate.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Medard
- Medard
I humorystycznie, mam nadzieję, że bez urazy, ale można jeszcze sobie zobaczyć kto z jakiej części Świata pochodzi: