FDS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Castor
- weteran forumowych bitew
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: FDS
14.12.2011, dobra data na debiut FDS:

płyty od dzisiaj mam u siebie, wysyłka od jutra. ważna uwaga: ta płyta wymaga nocnego odsłuchu, najlepiej w ciemnicy, w chuj głośno.

27 zł + 7 zł poczta polecony priorytet
malignantvoices@gmail.com

płyty od dzisiaj mam u siebie, wysyłka od jutra. ważna uwaga: ta płyta wymaga nocnego odsłuchu, najlepiej w ciemnicy, w chuj głośno.

27 zł + 7 zł poczta polecony priorytet
malignantvoices@gmail.com
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co to za witaminki? Skrzyp polny, magnez+b6, te różowe skądś znam ;)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
zajebisty materiał.
takiej psycho wixy się nie spodziewałem.
tych cukierków ze zdjęcia musieli trochę wpierdolić, żeby to nagrać ;)
klimat zdecydowanie do słuchania nocą jak pisał Sova, dlatego myślę że ta płyta zyska jeszcze w moich uszach
A ja to pierdolę
i siedzę na księżycu!
takiej psycho wixy się nie spodziewałem.
tych cukierków ze zdjęcia musieli trochę wpierdolić, żeby to nagrać ;)
klimat zdecydowanie do słuchania nocą jak pisał Sova, dlatego myślę że ta płyta zyska jeszcze w moich uszach
A ja to pierdolę
i siedzę na księżycu!
Hjertet mitt slår i mørket
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Zdecydowanie spore zaskoczenie! Jeśli mlp można było postawić na regale z napisem "Można posłuchać", tak ten album postawił bym na regale "Obowiązkowo przesłuchać!!". Płyta cholernie stylistycznie zróżnicowana, brzmienie garów momentami kojarzy mi się z jedynką Burzum, ma coś w sumie wspólnego z SEAGULLS... :) ale mamy tu przejście po kilku gatunkach, od black metalu począwszy, przez Virus czy choćby Ulver się przechadzając na muzyce ludowej i kąciku poezji skończywszy. Zdecydowanie muzyka zyskuje słuchając jej na słuchawkach przy odpowiednim dopierdoleniu woltomierzem, lekkie upojenie alkoholowe również wskazane. :))
Reasumując: napierdalać przelewami Sovie i czekać na oryginał, bo jest tego ta płyta warta!
A ja to pierdolę
i siedzę na księżycu!
Reasumując: napierdalać przelewami Sovie i czekać na oryginał, bo jest tego ta płyta warta!
A ja to pierdolę
i siedzę na księżycu!
- nicram
Nie powstrzymałem się i przelałem Sovie! :-D Zajebisty materiał. Jak wspomniał Ihasan - masakra stylistyczna. Bardzo dobre to to i zajebiście wydane i mnóstwo pięknych piersi. Gdy słucham tej muzyki na myśl przychodzą mi te oto obrazy i ich zapachy: ciepły letni wieczór, polna droga, zachód słońca, zapach trawy, opuszczony teatr i jego stęchlizna, film "Dom Zły", wódka!!!!!!!!!!!!
SYMETRIA MI ŻYCIE NISZCZY!!!!!!!!!
SYMETRIA MI ŻYCIE NISZCZY!!!!!!!!!
all the monsters will break your heart
- Realista
- weteran forumowych bitew
Ta płyta jest tak absurdalna że aż Genialna, pewnie dla innych będzie zlepkiem prostych dźwięków, kiczowatych zabiegów wzbogacających muzykę, ale ja jestem kupiony, ta płyta jest fantastyczna! po kilku przesłuchaniach smakuje wybornie, po pierwszym rozczarowująca, słuchać, słuchać i niebem trząść! Nicream wspomniał o teatrze, owszem, teatr ale nie opuszczony tylko stary i wykorzystywany przez nicponi do grania sztuk gdy maja na to ochotę, bez programu, bez zapowiedzi....
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Również jestem kupiony. Przy takim zagęszczeniu projektów i wydawnictw wielu już dawno by się wyeksploatowało, zaczęło zjadać własny ogon albo pogubiło w eksperymentowaniu. A tu kolejny mocny strzał, znów przesunięta granica. Ciągle jednak słychać kto za tym stoi. Kicz jest tu (jak i w innych wydawnictwach LTWB) tylko świetnie użytym narzędziem wzmacniającym opary absurdu i choroby.
A ja to pierdolę
i siedzę na księżycu!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no, płyta ostro wkręca się w mózg. chyba nie wypada mi jej reklamować ale dokładnie mam to gdzieś.
świetnie, że ostatni utwór zostawili niemal bez wokali bo przewodni riff w nim gniecie.
tak się właśnie zastanawiam czy kiedykolwiek w polsce powstała podobna pozycja...
apropos foty z pigułami/absyntem, to miałem zrobic jeszcze jedną. tym razem z czystym spirytem, kawiorem i pająkimi ale pająki mi gdzieś spierdoliły..:/
świetnie, że ostatni utwór zostawili niemal bez wokali bo przewodni riff w nim gniecie.
tak się właśnie zastanawiam czy kiedykolwiek w polsce powstała podobna pozycja...
apropos foty z pigułami/absyntem, to miałem zrobic jeszcze jedną. tym razem z czystym spirytem, kawiorem i pająkimi ale pająki mi gdzieś spierdoliły..:/
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Jakbyś potrzebował prawdziwe piguły do zdjęcia to daj znać, chętnie wymienię za szmaty Doombringer i Bestial Raids.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- manieczki
To moze panie sova jakis contest na najbardziej zajebiste zdjecie promujace 'nagranie z muzyka naiwna'? ;)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;