METALCORE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: METALCORE
The madness and the damage done.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
gdyby gówna srały to by srały właśnie takim czymś :)
-
- rasowy masterfulowicz
Shadows fall wiadomo, że kupa największego kalibru. Jak mówiłem, poza tym co wkleiłem metalcore nie istnieje. :)
HAILSA!!!!!
- Kosturr
- zaczyna szaleć
ja lubię 36 crazyfists i Chimaira mnie aż tak strasznie nie wkurwia, a cała reszta jest dla mnie niestrawna.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Najlepszy deathcore ma przedrostek "necrospiritual" :)Deathless King pisze:no chyba Cie glowa boli, jak to jest death corePacjent pisze:tzw. deathcore'a (np. Shadows Fall, Lamb of God,
niektore kapele deathcore sa calkiem ok, ja np. mam slabosc do nich, bardzo fajna plyta!
http://www.myspace.com/nekro/music/song ... e-57976694
- Glene
- weteran forumowych bitew
Mozczna bieda i skrajne odtworstow, ten gatunek nie wnosi nic nowego. Szkoda na niego czasu.
-
- w mackach Zła
Ktos tan wrzucał Length of time i Arkangel? Debiut Length i dwójka Arkangel rozkurwiają w drobny mak.
Ktoś inny twierdzi ze Shadows Fall i Lamb of God to deathcore? błehehehehe figlarz
Ktoś inny twierdzi ze Shadows Fall i Lamb of God to deathcore? błehehehehe figlarz
-
- rasowy masterfulowicz
w końcu ktoś w tym temacie pisze jak człowiek.Tarpaulin pisze:Ktos tan wrzucał Length of time i Arkangel? Debiut Length i dwójka Arkangel rozkurwiają w drobny mak.
HAILSA!!!!!
-
- w mackach Zła
Sporo osób wypowiadających się w tym temacie nie ma zielonego pojęcia o czym pisze :)Bambi pisze:w końcu ktoś w tym temacie pisze jak człowiek.Tarpaulin pisze:Ktos tan wrzucał Length of time i Arkangel? Debiut Length i dwójka Arkangel rozkurwiają w drobny mak.
Zdaję sobie sprawę że większość kapel podpadająca pod gatunek metalcore to niezły kał - ale są tez perełki.
- YNKE
- w mackach Zła
Fajnie że są jakieś perły ale w gównie się nie będę grzebał.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Mnie się zajebiście podoba Rings Of Saturn. Masturbacyjny aliencore/techdeath. Śpiewak śpiewa o porwaniu przez kosmitów i innych hecach. Ale słucham też Braindrilla :( więc pewnie dla innych będzie to koopa.
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- night_goat
- zaczyna szaleć
Przepraszam, co to kurwa jest aliencore? :DDDD
Hide behind your crosses
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Tak w temacie to idealną dzisiaj walnąłem kupę.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Kurwa, zajebiste! Mi się kojarzą z Cephalic Carnage :)Agnósdej pisze:Mnie się zajebiście podoba Rings Of Saturn. Masturbacyjny aliencore/techdeath. Śpiewak śpiewa o porwaniu przez kosmitów i innych hecach. Ale słucham też Braindrilla :( więc pewnie dla innych będzie to koopa.
Fajnie się na to patrzy:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
fajne arpeggio w tym pierwszym. ogolnie to nie trawie takiej masturbacji technicznej, ale sprawdze to
this is a land of wolves now
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
O to to. Różnica jest tylko taka, że kawałki CC mają ręce i nogi a to mi wygląda na zlepek przypadkowych patentów.mysticcum pisze:Kurwa, zajebiste! Mi się kojarzą z Cephalic Carnage :)Agnósdej pisze:Mnie się zajebiście podoba Rings Of Saturn. Masturbacyjny aliencore/techdeath. Śpiewak śpiewa o porwaniu przez kosmitów i innych hecach. Ale słucham też Braindrilla :( więc pewnie dla innych będzie to koopa.
Ale przykurw momentami jest nielitościwy
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Może i zlepek ale mi się takich wygibasów słucha dobrze.
Goście są młodzi, to ich debiut. Granie na luzie ku chwale gwiezdnej floty. Dużo mario, dużo sweeepów które mają naśladować lądujące spodki i inwazję kosmitów. Jest jakiś koncept liryczny i myśl przewodnia a nie masturbacja gitarowa pod tematy o inkwizycji, nieszczęsliwym życiu bądź jezusie. Wokale konkretne. Piękna ekspozycja basu, sporo niskich tonów pociskających membrany, dużo patologicznych patentów. Przekurwiona okładka. Wszystko do siebie pasuje.
Wiadomo, że większość splunie i się nie dziwię. Ja to traktuje jako fajne ćwiczenie mózgu w rozkminie tych zawijasów, tak jak Blotted Science albo Braindrill.
Goście są młodzi, to ich debiut. Granie na luzie ku chwale gwiezdnej floty. Dużo mario, dużo sweeepów które mają naśladować lądujące spodki i inwazję kosmitów. Jest jakiś koncept liryczny i myśl przewodnia a nie masturbacja gitarowa pod tematy o inkwizycji, nieszczęsliwym życiu bądź jezusie. Wokale konkretne. Piękna ekspozycja basu, sporo niskich tonów pociskających membrany, dużo patologicznych patentów. Przekurwiona okładka. Wszystko do siebie pasuje.
Wiadomo, że większość splunie i się nie dziwię. Ja to traktuje jako fajne ćwiczenie mózgu w rozkminie tych zawijasów, tak jak Blotted Science albo Braindrill.
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!